Jump to content

Pro Evolution Soccer 2008

Louris7

Recommended Posts

Επισης διαβασα πως προκειται να βγει σε κανενα μηνα περιπου. Patch το οποιο θα ειναι official απο την ιδια την KONAMI.....!!!!!!:clap:

Ποιος ξερει, μακαρι να ισχυει.....Περιμενουμε....

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 01:23]

Λοιπον απο χθες "Βασανιζουμε" το παιχνιδι.....

Μπορω να πω οτι ειναι κατωτερο, προς το παρον, του αναμενομενου....

Υπαρχουν στοιχεια-παραλειψεις που δυστυχως δεν μου αρεσουν προσωπικα...

Και ξεκιναω:

1 - Δεν υπαρχει challenge training οπως υπηρχε στα προηγουμενα....

2 - Δεν υπαρχει PES SHOP και ποντοι οπως στα προηγουμενα, οπου μπορουσες να ξεκλειδωσεις

καποια extra....

ΩΣΤΟΣΟ !!!! Στο Gallery , στο Track Record υπαρχει ολο αυτο, το πρωην PES SHOP, σε

αλλη μορφη οπου ακομα δεν το εχω ψαξει πολυ....

3 - Στο international league δεν μπορεις να παιξεις ξεχωριστα εθνικες ή club με αποτελεσμα να

ειναι τουρλουμπουκι...

4 - Αυτη η σφυριχτρα του διαιτητη ειναι ελεος!!!!!....

5 - Υπαρχουν στιγμες που τα replay ψιλο κολλανε.

6 - Δεν υπαρχει επιλογη για χιονι!!!!!.....

7 - Δεν υπαρχει επιλογη διαιτητη...

8 - Για αλλη μια φορα τα δικαιωματα της ΑγγλιΑς...ΔΕΝ!!!!...- Στα θετικα ειναι οτι υπαρχουν

Ολυμπιακου, Παναθηναικου, Αεκ...-

9 - Το μενου..... Δεν ειναι καθολου μα καθολου ωραιο..Ετσι απλα...Χιλιες φορες το παλιο...Κ

αυτο το πεθαμενο μπλε σαν χρωμα ....

10- Λιγες μπαλες και ασχημες....

11- Λιγα σταδια....

12 - Δεν υπαρχει επιλογη για παιχνιδι μονο πεναλτι

13 - Οι αλλαγες των παικτων δεν φαινονται τις περισσοτερες φορες....

Ισως κανενα patch να αλλαζε την κατασταση.....

Αργοτερα και θετικα σχολια κ ευχομαι να ειναι περισσοτερα... Εχουμε φτασει στην σειρα 2008 και πιστευω οτι κ εμπειρια υπαρχει και επιτυχια εχει φερει το παιχνιδακι.....

Μπορει η konami να δωσει λιγο ακομα περισσοτερο προσοχη σε καποιες λεπτομεριες...

14.Αθλια εκτέλεση πέναλτι..

15.Δεν έχει Network..πάλι θα τα σκάμε σε χειριστήρια..

16.Οι παίκτες συμπεριφέρονται σαν κατσίκια όταν πευτουν...μπεεεεε

17.PES 6 FTW>FIFA 08>PES 2008

Αυτα απο μενα...

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 22:28]

Πηρα το ευρωπαικο με την Ολλανδια αλλα δεν μπορω να βρω την classic team που ξεκλειδωσε.

Καμια βοηθεια?

Gallery / Track Record / Classic Teams !!!!

Αρχική απάντηση από GruntGR

Με 20-40fps στα replay :p

μπα μια χαρα παιζει....αφου δεν αφηνει να διαλεξω native αναλυση... :p δεν παιζει σε 1440χ900 που ειναι η οθονη...και μου δινει μονο 4:3 αναλυσεις. ελπιζω να στρωσει με πατς...οχι οτι με πολυνοιαζει βεβαια...στο pc μου παιζει τζετ και το λαπτοπ ειναι του αδερφου μου.

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 18:14]

μπα μια χαρα παιζει....αφου δεν αφηνει να διαλεξω native αναλυση... :p δεν παιζει σε 1440χ900 που ειναι η οθονη...και μου δινει μονο 4:3 αναλυσεις. ελπιζω να στρωσει με πατς...οχι οτι με πολυνοιαζει βεβαια...στο pc μου παιζει τζετ και το λαπτοπ ειναι του αδερφου μου.

Εχεις 60fps στις φασεις με τις κοντινες καμερες ναι ή ου ? screenshot or it didn't happen :p

Να πω και την δική μου ταπεινή γνώμη...

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες μου άρεσε η προσπάθεια αύξησης της ρεαλιστικότητας, με το να κάνουν ασταθεις τις αποκρούσεις, αλλά μήπως το παρακάνανε λίγο?

Μου φαίνονται πολύ εύκολα τα γκολ και γενικά οι αντίπαλοι παίχτες στην άμυνα... Για top player επίπεδο μιλώντας πιστεύω ότι είναι σαφώς ευκολότερο...

Στον αντίποδα μου άρεσαν οι λεπτομέρειες των προσώπων και γενικά οι αντιδράσεις των παιχτών σε σουτ, φάουλ (ολίγον τι καραγκουνίστικα τα πεσίματα αλλά στα πλαίσια ευτυχώς) και γενικά στον αγωνιστικό χώρο και μακρυά της μπάλας!

Η εκτέλεση πέναλτυ όντως άθλια αναμφισβήτητα...

Από τον διαιτητά σχετικά ευχαριστημένος... Αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν δίνει κάποια offside (φανερότατα κιόλας).

Αρχική απάντηση από ATi [Σήμερα, στις 20:42]

Από τον διαιτητά σχετικά ευχαριστημένος... Αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν δίνει κάποια offside (φανερότατα κιόλας).

Επισης στο demo δεν εδωσε αυτο το penalty

http://rapidshare.com/files/66362099/No_Penalty.avi.html

Αρχική απάντηση από haris1984

αφου δεν αφηνει να διαλεξω native αναλυση... :p δεν παιζει σε 1440χ900 που ειναι η οθονη...και μου δινει μονο 4:3 αναλυσεις.

Υπαρχει ηδη πατς για την αναλυση. Εαν θελεις πες μου ενα mail να στο στειλω.

Gruntgr για να πει καποιος οτι παιζει μια χαρα το παιχνιδι πρεπει να εχει 60fps κολλημενα στα ριπλει?

Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 00:09]

Gruntgr για να πει καποιος οτι παιζει μια χαρα το παιχνιδι πρεπει να εχει 60fps κολλημενα στα ριπλει?

Οχι απαραιτητα (:p) απλα ενας γνωστος μου γκρινιαζει για τα slow down στις φασεις και ηθελα να δω αν οντως συμβαινει αυτο και σε αλλα μηχανηματα περα απτο δικο του και το δικο μου

Μωλις το δοκιμασα τις πρωτες 1-2 μερες ειμοθν ετοιμος να το βγαλω και να ξανα αρχισω το 6! Μετα απο αρκετς ωρες παιχνιδιου ομως αρχισα να το συνιθιζω και μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλο! Οχι ομως καλυτερο απο το 6.

Ο χρονος θα διξει οταν αρχισουν να βγενουν και τα πρωτα patches και mods!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.