nimits1 Οκτώβριος 22, 2007 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 τι εγινε κυκλοφορησε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Οκτώβριος 22, 2007 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Ναι στα γνωστά torrentoshop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Οκτώβριος 23, 2007 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 εγω το ειδα στο παπασοτιριου για Pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 23, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 ?.....Σιγουρο?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 24, 2007 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Σημερα ειναι η επισημη μερα κυκλοφοριας για ολες τις συσκευες. Βεβαια οι βιαστικοι το εχουν ηδη κατεβασει.Η εκδοση για το ps2 ειναι διαφορετικη απ'οτι οι υπολοιπες. Ουσιαστικα ενα pes6 με νεα μενου ειναι και ελαχιστοτατες διαφορες. Αυτο το γραφω προς ενημερωση των πιθανων αγοραστων που ισως νευριασουν οταν ανακαλυψουν οτι εδωσαν 50ε για ενα face lift του pes6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimits1 Οκτώβριος 24, 2007 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 δε ξερω αλλα ακουσα οτι εχει τεραστιες διαφορες με το παλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Οκτώβριος 24, 2007 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Δεν είναι ιδέα μου ότι η έκδοση για ps2 είναι απάτη ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 24, 2007 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Το demo με την κανονική έκδοση έχει διαφορές? Γιατί στο demo είναι πολύ αργή η ταχύτητα των παιχτών και γενικά δεν είναι σαν το pes6, τουλαχιστον στο demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 24, 2007 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Οπως ειπα και παραπανω τα ps3,xbox360 και pc θα εχουν το νεο προ οπως το ειδαμε στο demo. To ps2 απο την αλλη εχει ενα pes6 με face lift και rename σε pes2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimits1 Οκτώβριος 24, 2007 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 γνωριζει κανεις αν το νεο 360 elite αξιζει τα λεφτα της διαφορας σε σχεση με το παλιο xbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 24, 2007 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 ε καλα, το ps2 πως να σήκωσει το κανονικό , εδώ το pc και ζορίζεται...(λέμε τωρα, αλλα με ενα patch κατι θα γίνει.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimits1 Οκτώβριος 26, 2007 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 εχω στα χερια μου εδω και 2 μερες το pro για pc και εχω μεινει αναυδος.Σε λιγο καιρο θα σας εχω αναλυτικες εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Οκτώβριος 26, 2007 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=702&product=1018604http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1719642&prid=973881 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 26, 2007 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Eν όψει της τρεχουσας αγωνιστικής περιοδου στο PES σκεπτόμουν την αγορά του Wingman Rumblepad II - Wireless http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=1046&product=672874αλλά δεν ξέρω αν παίζει στην ίδια ασύρματη βαση (που συνδέεται με USB στο mb) με το logitech Πληκτρολόγιο LX710.....Ξέρει κανείς;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 26, 2007 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Δεν ξερω αν παιζει με την βαση...αλλα ειναι πολυ καλο χειριστηριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 26, 2007 Author #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 12:04] Eν όψει της τρεχουσας αγωνιστικής περιοδου στο PES σκεπτόμουν την αγορά του Wingman Rumblepad II - Wireless http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=1046&product=672874αλλά δεν ξέρω αν παίζει στην ίδια ασύρματη βαση (που συνδέεται με USB στο mb) με το logitech Πληκτρολόγιο LX710.....Ξέρει κανείς;;; Μαλλον οχι... Το εχω το Wingman Rumblepad II - Wireless και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο!!!!/.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 27, 2007 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 Λοιπον απο χθες "Βασανιζουμε" το παιχνιδι.....Μπορω να πω οτι ειναι κατωτερο, προς το παρον, του αναμενομενου....Υπαρχουν στοιχεια-παραλειψεις που δυστυχως δεν μου αρεσουν προσωπικα... Και ξεκιναω:1 - Δεν υπαρχει challenge training οπως υπηρχε στα προηγουμενα....2 - Δεν υπαρχει PES SHOP και ποντοι οπως στα προηγουμενα, οπου μπορουσες να ξεκλειδωσεις καποια extra.... ΩΣΤΟΣΟ !!!! Στο Gallery , στο Track Record υπαρχει ολο αυτο, το πρωην PES SHOP, σε αλλη μορφη οπου ακομα δεν το εχω ψαξει πολυ....3 - Στο international league δεν μπορεις να παιξεις ξεχωριστα εθνικες ή club με αποτελεσμα να ειναι τουρλουμπουκι...4 - Αυτη η σφυριχτρα του διαιτητη ειναι ελεος!!!!!....5 - Υπαρχουν στιγμες που τα replay ψιλο κολλανε.6 - Δεν υπαρχει επιλογη για χιονι!!!!!.....7 - Δεν υπαρχει επιλογη διαιτητη...8 - Για αλλη μια φορα τα δικαιωματα της ΑγγλιΑς...ΔΕΝ!!!!...- Στα θετικα ειναι οτι υπαρχουν Ολυμπιακου, Παναθηναικου, Αεκ...-9 - Το μενου..... Δεν ειναι καθολου μα καθολου ωραιο..Ετσι απλα...Χιλιες φορες το παλιο...Κ αυτο το πεθαμενο μπλε σαν χρωμα ....10- Λιγες μπαλες και ασχημες....11- Λιγα σταδια.... 12 - Δεν υπαρχει επιλογη για παιχνιδι μονο πεναλτι13 - Οι αλλαγες των παικτων δεν φαινονται τις περισσοτερες φορες....Ισως κανενα patch να αλλαζε την κατασταση.....Αργοτερα και θετικα σχολια κ ευχομαι να ειναι περισσοτερα... Εχουμε φτασει στην σειρα 2008 και πιστευω οτι κ εμπειρια υπαρχει και επιτυχια εχει φερει το παιχνιδακι.....Μπορει η konami να δωσει λιγο ακομα περισσοτερο προσοχη σε καποιες λεπτομεριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 27, 2007 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 Μπορει να πει καποιος ποια πρωταθληματα εχει και ποια απο αυτα ειναι με κανονικες στολες και παιχτες.Καθως και αν εχει περισσοτερες ομαδες απο το προηγουμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 28, 2007 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Iδιες ομαδες πανω κατω εχει. Δεν τις εχω μετρησει βεβαια.Πρωταθληματα εχει αγγλικο, γαλλικο, ισπανικο, ιταλικο.Τωρα οσον αφορα το πως ειναι στο παιχνιδι κατα ενα μεγαλο μερος με καλυψε ο Louris7. Παντως εγω συνεχιζω στο ps2 να παιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 28, 2007 Author #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Πρωταθληματα και ομαδες:1-Γαλλικο -με πραγματικα logo και ονοματα Ομαδων-Auxerre Bordeaux Caen Le Mans Lyon Lorient Lille Lens Marseille Metz Monaco Nancy Saint - etienne Stade rennais Paris saint - germain Nice Sochaux Strasbourg Toulouse Valenciennes2-Ιταλικο -με πραγματικα logo και ονοματα Ομαδων- Atalanta Cagliari Catania Empoli Juventus Inter Genoa Fiorentina Lazio Livorno Milan Napoli Palermo Parma Reggina Roma Sampdoria Siena Torino Udinese3-Ολλανδικο -με πραγματικα logo και ονοματα- Ajax Az S.B.V. Excelsior Feyenoord Heracles Heerenveen Groningen Graafschap Nac Breda N.E.C. PSV Roda Vitesse Utrecht Twente Rotterdam VVV-Venlo Willem4-Ισπανικο -με πραγματικα logo και ονοματα Ομαδων- Zaragoza Villarreal Valladolid Valencia Real Murcia Osasuna Sevilla Racing Almeria Athletic Bilbao Barcelona Betis Recreativo de Huelva Getafe Espanyol Deportivo Levante Atletico Madrid Real Madrid Mallorca5-Αγγλικο -ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ LOGO , ΕΜΦΑΑΝΙΣΕΙΣ , ΟΝΟΜΑΤΑ Ομαδων- Τα ονοματα παιχτων ειναι οκ *** ωστοσο τα εχω βαλει τα logo τα κανονικα, και ψαχνω για τα ονοματα πως μπαινουν.. οποιος θελει μπορω να του πω, αν φυσικα θεωρειται μεσα στα πλαισια των κανονων και δεν εχουμε PROβλημα..- *** Arsenal ως North London Aston Villa ως West midlands village Bermingham ως West midlands city Blackburn ως Lancashire Bolton ως Middlebrook Chelsea ως London FC Derby County ως Derbyshire Everton ως Merseyside Blue Fulham ως West london whit Liverpool ως Merseyside red Manchester City ως Man blue Manchester United ως Man red Middlesbrough ως Teesside Newcastle United ως newcastle unided Portsmouth ως Pompy Reading ως Berkshire Blues Sunderland ως Wearside Tottenham ως Tottenham hotspur West ham ως East London Wigan ως Lancashire athletic6- Αλλες ομαδες ABayern munichAnderlechtClub BruggeDinamo zagrebCopenhagenHJK helsinkiΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣΑΕΚRosenborgWisla krakowBenficaPortoSportingSpartak moskvaLokomotiv moscowCeltic RangersRed star beograd (ερυθρος αστερας)AIK** ολες αυτες οι ομαδες ειναι κανονικα με logo,ονοματα και εμφανισεις!!!** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.