Jump to content

προβληματισμος σχετικα με τη p35-dq6

patrik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδες για αλλη μια φορα. Το προβλημα μου αυτη τη φορα ειναι το εξης: οταν δινω στο mobo μεχρι κ 1.6 vcore κ +0.25v στις μνημες ειναι ολα οκ. οταν παω να δωσω 1.65 vcore (δεν εχει ενδιαμεσες τιμες απο 1.6 σε 1.65 στο bios) κ +0.3v στις μνημες στο pc health status μου βγαζει vcore -> fail κ ddr18v->fail. το bios που εχω flashαρει ειναι το f6... το ιδιο προβλημα εχει παρατηρησει κ ενας φιλος που εχει τη 965-ds4.

Μπορει να διορθωθει καπως κ να μη βγαζει fail ?

Γιατί δεν στέλνεις ένα mail στην Gigabyte? Εμενα σε ένα παρόμοιο πρόβλημα σε 1 μέρα μου απάντησαν.

:eek: θα τους στειλω... Παντως αμα καποιος εχει βρει τηλυση στο θεμα ας ποσταρει πλζ. Βρηκα σε ενα αλλο φορουμ οτι σε ορισμενους διορθωθηκε δινοντας +0.1 ή +0.2 στη pci express αλλα σε μενα δε διορθωθηκε:nada:

Έχω την μητρική από τότε που πρώτοβγηκε και σε οποιοσδήποτε μη εργοστασιακές τάσεις λέει fail. E, και? Έχω μετρήσει με πολύμετρο και δίνει περίπου αυτά που ζητάω. Εξάλλου αν το σκεφτείς ddr1.8V λέει αν έχεις δώσει +0,5 δεν είναι 1,8

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.