ta_mele Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Καλημέρα!! ΑΝ ξέρω την iP-adress κάποιου, μπορώ να κάνω κανένα κολπάκι για χαβαλέ?? Μπορώ να κάνω τίποτα παράξενο?? Όχι hacking, αν και δε θα με πείραζε, απλά κάτι που θα μπορούσε να αξιοποποιήσει αυτή την πληροφορία!!! Ευχαριστώ!
Vasot Οκτώβριος 11, 2007 #2 Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από ta_mele [Σήμερα, στις 11:38] Καλημέρα!! ΑΝ ξέρω την iP-adress κάποιου, μπορώ να κάνω κανένα κολπάκι για χαβαλέ?? Μπορώ να κάνω τίποτα παράξενο?? Όχι hacking, αν και δε θα με πείραζε, απλά κάτι που θα μπορούσε να αξιοποποιήσει αυτή την πληροφορία!!! Ευχαριστώ! Σαν τi σοι κολπακι δηλαδη Αμα μαλιστα χρησιμοποιει και καλο firewall ειναι πολυ δυσκολο να κανεις κατι...Θελει βαθιες γνωσεις και αρκετη εμπειρια για να το προσπερασεις και παλι κατι τετοιο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ To μονο που μπορω να σκεφτω (ΝΟΜΙΜΟ) αυτη τη στιγμη ειναι να δεις με την IP του που περιπου μενει Για παραδειγμα http://www.ipligence.com/geolocation/?lang=en&search Ειναι Demo και δεν δινει παντα απολυτα λεπτομερης και σωστα αποτελεσματα πρεπει να αγορασεις το ΙPLIGENCE MAX για καλυτερα αποτελεσματα Το δινω απλως ως παραδειγμα και ως ιδεα
trendy Οκτώβριος 11, 2007 #3 Οκτώβριος 11, 2007 H ip δε σημαίνει κάτι από μόνη της. Είναι σα να ξέρεις κάποιος πού μένει. Αν δεν ξέρεις πώς να μπεις στο σπίτι του δεν είναι και πολύ χρήσιμη η διεύθυνση.
ta_mele Οκτώβριος 11, 2007 Author #4 Οκτώβριος 11, 2007 Παλιότερα είχα πέσει πάνω σε κάτι προγραμματάκια που μπορούσες να κάνεις διάφορα..Να του ανοιγοκλείσεις το CD-ROM ας πούμε, να του κάνεις rr, και κάτι τέτοιο... Βέβαια μιλάμε σε εποχές 1999. Υπάρχει κάτι τέτοιο σήμερα?
feanorian82 Οκτώβριος 11, 2007 #5 Οκτώβριος 11, 2007 Ναι γέλια που κάναμε... Το είχα πάθει αυτό, το 97-98, στα 15 μου! Να βλέπω το PC να τρελαίνεται λέμε!
trendy Οκτώβριος 11, 2007 #6 Οκτώβριος 11, 2007 Πλέον τα προγράμματα προστασίας περισσότερο (και λιγότερο ο ίδιος ο luser) είναι πιο υποψιασμένα σε τέτοια πράγματα και δεν αφήνουν να κάνεις κάτι τέτοιο.
Louris7 Οκτώβριος 11, 2007 #7 Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από ta_mele [Σήμερα, στις 13:08] Παλιότερα είχα πέσει πάνω σε κάτι προγραμματάκια που μπορούσες να κάνεις διάφορα..Να του ανοιγοκλείσεις το CD-ROM ας πούμε, να του κάνεις rr, και κάτι τέτοιο... Βέβαια μιλάμε σε εποχές 1999. Υπάρχει κάτι τέτοιο σήμερα? Ναι ειναι ενα αρχειο που πρεπει ομως ο αλλος να το τρεξει κ μετα ελενγχεις οθονη, cd-rom, ποντικι κ τετοια..
haris1984 Οκτώβριος 11, 2007 #8 Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 Ναι ειναι ενα αρχειο που πρεπει ομως ο αλλος να το τρεξει κ μετα ελενγχεις οθονη, cd-rom, ποντικι κ τετοια.. lol...τι μου θυμησες... καμποσα χρονια πισω με subseven ή netbus...8-9 χρονια ισως και λιγο παραπανω...
johnysb Οκτώβριος 11, 2007 #9 Οκτώβριος 11, 2007 βασικα ολα αυτα τα backdoors αποτρεπονται πλεον απο το firewall και τα antivirus που ολοι εχουμε. νομιζω πως η μονη λυση ειναι να εχει ο αλλος win 98 για να μπορεσεις να κανεις αυτα που λες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.