stackeras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη ψύξη που να χωράει όμως στο Gigabyte DS4 P35?EDIT’λλη πρόθεση είχα, άλλο μου βγήκε και ξέχασα να αλλάξω τo όνομα. Ας τo αλλάξει κάποιος admin - mod. Tnks Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Στο Rev 1 της P35 DS4, οι καλές λύσεις είναι ελάχιστες (πχ, η Ιnfinity δεν μπαίνει). Τα Rev 1.1 & 2 παίζουν με όλες τι καλές αερόψυκτρες. Ποιό rev έχεις ?Edit : Για να είμαι ποιο ακριβής μπαίνει αλλά "κάθετα" σχέση με τα DDR2 slots και ο ανεμηστήρας (μόνο ένας) αναγκαστηκά σε PULL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 1 στο πρώτο Stacker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Καθώς έχω την ίδια μητρική και το ψάχνω και εγώ τώρα για ψύκτρα ξέρω ότι η Scythe Ninja Rev. B χωράει. το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να την βρώ από γνωστά μαγαζιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Ρε αρχηγέ, τι είναι το " Best of Now " CD βγάζεις; ’λλαξε τον τίτλο σου σε κάτι αντιπροσωπευτικό σε παρακαλώ Κάνε ένα edit στο τίτλο του πρώτου post και θα αλλάξει και ο τίτλος του thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Ρε αρχηγέ, τι είναι το " Best of Now " CD βγάζεις; ’λλαξε τον τίτλο σου σε κάτι αντιπροσωπευτικό σε παρακαλώ Κάνε ένα edit στο τίτλο του πρώτου post και θα αλλάξει και ο τίτλος του thread Δεν τo γνώριζα τo κολπάκι για αυτό είπα να κάνετε εσείς ένα edit. Tnks man honda22 και εγω την Scythe Ninja Rev. B εχω με Silenx αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αλλά τι?Δεν χωράει στο κουτί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 11, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Πως δεν χωράει. Ορίστε και στην φωτό. Απλός ψάχνω κάτι καλύτερο το οποιο δεν πιτσιλάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 11, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Πιτσιλάει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 11, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Για την υδρόψυξη εννοώ.. Ψάχνω κάτι ποιο σίγουρο από αυτήν λόγο επικινδυνότητας αλλα ποιο αποδοτικό από την Ninja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 - Thermaltake Ultra 120 Extreme- Tuniq Tower- Thermaltake Ultra 120- Scythe Infinity- EnzoTech- Noctua NH-U12- Zerotherm BTF90 Αυτές είναι οι κορυφαίες, άλλες υπάρχουν στην ελληνική αγορά άλλες οχι, και μάλλον ΟΛΕΣ αυτές θα έχουν πρόβλημα να μπουν πάνω στην μητρική σου που είναι Rev 1. Εκτός και αν ψύξης το Μ/Β διαφορετικά (μόντα κόψε ράψε, ή άλλο Ν/Β cooler). Ψάξε στα site των κατασκευαστών για τυχών α/συμβατότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 14:40] - Thermaltake Ultra 120 Extreme - Tuniq Tower - Thermaltake Ultra 120 - Scythe Infinity - EnzoTech - Noctua NH-U12 - Zerotherm BTF90 Αυτές είναι οι κορυφαίες, άλλες υπάρχουν στην ελληνική αγορά άλλες οχι, και μάλλον ΟΛΕΣ αυτές θα έχουν πρόβλημα να μπουν πάνω στην μητρική σου που είναι Rev 1. Εκτός και αν ψύξης το Μ/Β διαφορετικά (μόντα κόψε ράψε, ή άλλο Ν/Β cooler). Ψάξε στα site των κατασκευαστών για τυχών α/συμβατότητες. Οι τρεις πρώτες μπαίνουν σε αυτή τη μητρική, οριακά μεν αλλά χωρις πρόβλημα, ιδού και μια φώτο @eon, μπορείς να μου πεις θερμοκρασίες με τη ninja, γιατί θα πάω να την πάρω μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 11, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Που μπορώ να βρω την Tuniq Tower???E6300 --> 3.1 - 54 cores - 46 CPU με silenx και stacker που βάζουν 3 12" από μπροστά και τραβάει ένας άλλος silenx από πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 11, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Στο ελλαδιστάν λίγο δύσκολο έως αδύνατο να την βρεις....μόνο από εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 11, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Κανένα site που να στέλνει Eλλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Οκτώβριος 19, 2007 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Kοίτα και την g-power pro της gigabyte... είναι θηρίο, μου κρατάει άνετα και τον quad στα 3.6 - prime@69 βαθμοί με 1.42vείναι και φθηνή και έχει και το καλό ότι ψύχει όλα τα "από κάτω" ...http://www.gigabyte.com.tw/Products/AirCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2123&ProductName=G-Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.