Jump to content

CPU cooler for Gb DS4P35

stackeras

Recommended Posts

Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη ψύξη που να χωράει όμως στο Gigabyte DS4 P35?

EDIT

’λλη πρόθεση είχα, άλλο μου βγήκε και ξέχασα να αλλάξω τo όνομα. Ας τo αλλάξει κάποιος admin - mod. Tnks

Στο Rev 1 της P35 DS4, οι καλές λύσεις είναι ελάχιστες (πχ, η Ιnfinity δεν μπαίνει). Τα Rev 1.1 & 2 παίζουν με όλες τι καλές αερόψυκτρες. Ποιό rev έχεις ?

Edit : Για να είμαι ποιο ακριβής μπαίνει αλλά "κάθετα" σχέση με τα DDR2 slots και ο ανεμηστήρας (μόνο ένας) αναγκαστηκά σε PULL.

Ρε αρχηγέ, τι είναι το " Best of Now " CD βγάζεις; :hehe:

’λλαξε τον τίτλο σου σε κάτι αντιπροσωπευτικό σε παρακαλώ :T:

Κάνε ένα edit στο τίτλο του πρώτου post και θα αλλάξει και ο τίτλος του thread ;)

Αρχική απάντηση από jpavly

Ρε αρχηγέ, τι είναι το " Best of Now " CD βγάζεις; :hehe:

’λλαξε τον τίτλο σου σε κάτι αντιπροσωπευτικό σε παρακαλώ :T:

Κάνε ένα edit στο τίτλο του πρώτου post και θα αλλάξει και ο τίτλος του thread ;)

Δεν τo γνώριζα τo κολπάκι για αυτό είπα να κάνετε εσείς ένα edit. Tnks man

honda22 και εγω την Scythe Ninja Rev. B εχω με Silenx αλλα...

p1000742np5.th.jpg

- Thermaltake Ultra 120 Extreme

- Tuniq Tower

- Thermaltake Ultra 120

- Scythe Infinity

- EnzoTech

- Noctua NH-U12

- Zerotherm BTF90

Αυτές είναι οι κορυφαίες, άλλες υπάρχουν στην ελληνική αγορά άλλες οχι, και μάλλον ΟΛΕΣ αυτές θα έχουν πρόβλημα να μπουν πάνω στην μητρική σου που είναι Rev 1. Εκτός και αν ψύξης το Μ/Β διαφορετικά (μόντα κόψε ράψε, ή άλλο Ν/Β cooler). Ψάξε στα site των κατασκευαστών για τυχών α/συμβατότητες.

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 14:40]

- Thermaltake Ultra 120 Extreme

- Tuniq Tower

- Thermaltake Ultra 120

- Scythe Infinity

- EnzoTech

- Noctua NH-U12

- Zerotherm BTF90

Αυτές είναι οι κορυφαίες, άλλες υπάρχουν στην ελληνική αγορά άλλες οχι, και μάλλον ΟΛΕΣ αυτές θα έχουν πρόβλημα να μπουν πάνω στην μητρική σου που είναι Rev 1. Εκτός και αν ψύξης το Μ/Β διαφορετικά (μόντα κόψε ράψε, ή άλλο Ν/Β cooler). Ψάξε στα site των κατασκευαστών για τυχών α/συμβατότητες.

Οι τρεις πρώτες μπαίνουν σε αυτή τη μητρική, οριακά μεν αλλά χωρις πρόβλημα, ιδού και μια φώτο

nnyljmdmnrvhrztizniz.jpg

@eon, μπορείς να μου πεις θερμοκρασίες με τη ninja, γιατί θα πάω να την πάρω μάλλον.

• 2 weeks later...

Kοίτα και την g-power pro της gigabyte... είναι θηρίο, μου κρατάει άνετα και τον quad στα 3.6 - prime@69 βαθμοί με 1.42v

είναι και φθηνή και έχει και το καλό ότι ψύχει όλα τα "από κάτω" ...

http://www.gigabyte.com.tw/Products/AirCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2123&ProductName=G-Power

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.