Jump to content

Πρόβλημα με usr modem usb

submarine1981

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και πάλι σε όλους.

Λοιπόν...εχω ενα προβληματάκι που ίσως κάποτε να το είχατε και έσεις και πιθανόν να το έχετε λύσει:)

Είχα ενα modem US Robotics serial το οποίο μου δούλευε κανονικα χωρίς προβλήματα.

Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στην Μ/Β απο Asus P5WDH σε Asus Blitz formula

:jump:

Η Blitz δεν έχει σειριακη θύρα και είπα να βρω κάποιο usb modem να κάνω την δουλειά μου(μιας που ADSL δε μπορώ να βάλω λόγω του οτι δεν έχω μονιμη κατοικια)

Το usb modem ειναι us robotics βρήκα drivers για vista x64 αλλά δεν συνδεεται εύκολα με τον server! θα πρέπει να κανω καμια 10αρια προσπάθιες για να συνδεθεί.

Την ώρα που πάει να συνδεθεί κάνοντας τους περίεργους ήχους κολάει! και πρέπει να πατήσω cancel και ξανά connect. Αυτο γίνετε μέχρι να καταφέρω να συνδεθώ:mad:

Οι Drivers ειναι απο την usr για το συγκεκριμένο modem (64-005633-00R).

Το σειριακο που είχα εκανε connect με την πρώτη προσπάθεια.

Τι έχετε να πείτε? τις γνώμες σας παρακαλω!:confused:

O provider στον οποιο συνδέεσαι είναι με συνδρομή η με χρονοχρέωση ? Μήπως φταίει ο provider και οχι το modem ?

Με συνδρομή ειναι. Panafonet. Αλλά με το σειριακό μόντεμ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ισως η usrobotics να μην έχει βγάλει καλούς οδηγούς. τί να πω.

πρέπει να προσπαθίσω 5-6 φορες για να καταφέρω να συνδεθώ. πίκρα!:(

Πιστεύω πως αν έφταιγαν οι οδηγοί δεν θα έμπαινες ποτέ. Ίσως είναι κάποια ρύθμιση του modem. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή wait for dial tone before calling ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.