stackeras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 Για όσους αγαπάνε τα simulator games ήρθε ο νέος εξομοιωτής τρένου επιτέλους ονόματι Rail Simulator. Τα κουμπιά είναι ίδια με τον προκάτοχο του MSTS τις Microsoft μιας και όταν παράτησε τω MSTS 2 τω ανέλαβε η EA που τo έβγαλε. Μόλις τo έβαλα και τo παίζω. Τo καλο είναι ότι έχει AGEIA PhysX... Από επιλογές αρκετές και στις ανάλυσης που πάει έως 19xx . Εγώ τo τρέχω όσο πάει η οθόνη 1680x1050 wide δηλαδή και έβαλε μονο του τα πάντα full. Σας λέω νεότερα σε λίγο. 1η play εικόνα. Τα κουμπιά είναι ολόιδια με τo MSTS. Εικόνα με την DB. Πάντως στα 20 λεπτά που τω παίζω εγώ βρει πάνω από 3 bugs... Πχ όσο και αν ανάβω τα φώτα αρνούνται να ανάψουν... http://www.youtube.com/watch?v=FnymmF_1jFE Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 δεν ξερω αν το προσεξες αλλα οι εικονες δεν υφιστανται . Αντε, βαλτες να δουμε τι λεει. Ειμαι φανατικος τρενακιας και αν δω οτι αξιζει θα το τιμησω δεοντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Και ναι... Ο πρώτος εκτροχιασμός είναι γεγονός... Έτρεχα με 3 kmh παραπάνω από τo όριο και στην στροφή φύγαμε... Αν δεν βλέπετε τις εικόνες κατεβάστε από εδώ. 500kb http://rapidshare.com/files/61649025/Rail_Sim.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 παντως εκτος του οτι μου αρεσει γιατι ειμαι φανατικος του ειδους οπως ειπα και παραπανω, μου αρεσει επειδη ειναι απο τα παιχνιδι στα οποια οδηγας κατι και ξερεις οτι δεν προκειται ποτε να ακολουθησεις λαθος πορεια :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 11, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Μπα μην το λες... Αν δεν διαβάσεις τι λέει σε μερικές αποστολές θα ψάχνεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από eon Μπα μην το λες... Αν δεν διαβάσεις τι λέει σε μερικές αποστολές θα ψάχνεσαι... δυστυχως οπως σου ειπα και στο πμ δεν υπαρχει (ακομα ) περιπτωση να μπορεσω να το παιξω τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 ξεθαβω το θεμα γιατι το εγκατεστησα και εχω μια απορια..η αναλυση του παιχνιδιου απο που αλλαζει; δεν βρηκα τιποτα σχετικο στις ρυθμισεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 ok,fixed... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Φεβρουάριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 ξέθαψα το game αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν έχω κόκκινο δεν ανοίγει ποτε το πράσινο. έχω μια αποστολή η οποια με άναψε φως κόκκινο, σταμάτησα και έπρεπε σε 10 λεπτά να είμαι στον σταθμό, τα 10 λεπτά περάσανε αλλα ήμουν ακόμα στο κόκκινο και απομένανε 10km για τον σταθμό...ξέρετε τι γίνετε? πρέπει να κάνω κάτι εγώ?:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 6, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις γραμμή (αν θυμάμαι καλά την αποστολή). Με κάποιο συνδυασμό CTRL και J ή G δεν θυμάμαι ακριβώς γυρνάς τον επιλογέα στις ράγιες. Αν δεις στα control options θα το βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Φεβρουάριος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 τo κακό είναι ότι δεν ξέρω τι κάνει τo πληκτρολόγιο, δεν έχει κάπου που να λέει τι κάνει τo κάθε κουμπί, πρέπει να τo φανταστώ...ξέρουμε αν υπάρχει κάτι τέτοιο?thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 6, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 τo κακό είναι ότι δεν ξέρω τι κάνει τo πληκτρολόγιο, δεν έχει κάπου που να λέει τι κάνει τo κάθε κουμπί, πρέπει να τo φανταστώ...ξέρουμε αν υπάρχει κάτι τέτοιο?thanksΤα controls: http://www.allgame.com/cg/agg.dll?p=agg&sql=1:62351~T2Νομίζω αυτό ψάχνεις: G Key or Shift Key + G Key: change switch ahead or behind Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Φεβρουάριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 ναι τo βρήκα αυτό, αλλα σε μια αποστολή που μου ζητάει να παω να πάρω κάποια βαγόνια όταν παω κοντά δεν μπορώ να τα ενόσω, λογικά το T είναι, και απότι κατάλαβα μερικά κουμπιά δεν ανταποκρίνονται. όπως το Z που λέει ότι σβήνεις την μηχανή... δεν λειτουργεί... μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 6, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 http://www.justtrains.net/ μπητε στο φορουμ και μαθετε τα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.