Jump to content

Rail Simulator

stackeras

Recommended Posts

Για όσους αγαπάνε τα simulator games ήρθε ο νέος εξομοιωτής τρένου επιτέλους ονόματι Rail Simulator.

Τα κουμπιά είναι ίδια με τον προκάτοχο του MSTS τις Microsoft μιας και όταν παράτησε τω MSTS 2 τω ανέλαβε η EA που τo έβγαλε.

Μόλις τo έβαλα και τo παίζω. Τo καλο είναι ότι έχει AGEIA PhysX... Από επιλογές αρκετές και στις ανάλυσης που πάει έως 19xx . Εγώ τo τρέχω όσο πάει η οθόνη 1680x1050 wide δηλαδή και έβαλε μονο του τα πάντα full. Σας λέω νεότερα σε λίγο.

1η play εικόνα. Τα κουμπιά είναι ολόιδια με τo MSTS.

1syx8.th.jpg

Εικόνα με την DB.

2scx8.th.jpg

Πάντως στα 20 λεπτά που τω παίζω εγώ βρει πάνω από 3 bugs... Πχ όσο και αν ανάβω τα φώτα αρνούνται να ανάψουν... :p

http://www.youtube.com/watch?v=FnymmF_1jFE

Και ναι... Ο πρώτος εκτροχιασμός είναι γεγονός... Έτρεχα με 3 kmh παραπάνω από τo όριο και στην στροφή φύγαμε...

derailgy4.th.jpg

Αν δεν βλέπετε τις εικόνες κατεβάστε από εδώ. 500kb

http://rapidshare.com/files/61649025/Rail_Sim.rar

παντως εκτος του οτι μου αρεσει γιατι ειμαι φανατικος του ειδους οπως ειπα και παραπανω, μου αρεσει επειδη ειναι απο τα παιχνιδι στα οποια οδηγας κατι και ξερεις οτι δεν προκειται ποτε να ακολουθησεις λαθος πορεια :D :D

Αρχική απάντηση από eon

Μπα μην το λες... Αν δεν διαβάσεις τι λέει σε μερικές αποστολές θα ψάχνεσαι...

δυστυχως οπως σου ειπα και στο πμ δεν υπαρχει (ακομα ) περιπτωση να μπορεσω να το παιξω τελικα :(

• 1 month later...
  • 1 year later...

ξέθαψα το game αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν έχω κόκκινο δεν ανοίγει ποτε το πράσινο. έχω μια αποστολή η οποια με άναψε φως κόκκινο, σταμάτησα και έπρεπε σε 10 λεπτά να είμαι στον σταθμό, τα 10 λεπτά περάσανε αλλα ήμουν ακόμα στο κόκκινο και απομένανε 10km για τον σταθμό...

ξέρετε τι γίνετε? πρέπει να κάνω κάτι εγώ?:rant:

Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις γραμμή (αν θυμάμαι καλά την αποστολή).

Με κάποιο συνδυασμό CTRL και J ή G δεν θυμάμαι ακριβώς γυρνάς τον επιλογέα στις ράγιες. Αν δεις στα control options θα το βρεις...

τo κακό είναι ότι δεν ξέρω τι κάνει τo πληκτρολόγιο, δεν έχει κάπου που να λέει τι κάνει τo κάθε κουμπί, πρέπει να τo φανταστώ...

ξέρουμε αν υπάρχει κάτι τέτοιο?

thanks

Τα controls: http://www.allgame.com/cg/agg.dll?p=agg&sql=1:62351~T2

Νομίζω αυτό ψάχνεις:

G Key or Shift Key + G Key: change switch ahead or behind

ναι τo βρήκα αυτό, αλλα σε μια αποστολή που μου ζητάει να παω να πάρω κάποια βαγόνια όταν παω κοντά δεν μπορώ να τα ενόσω, λογικά το T είναι, και απότι κατάλαβα μερικά κουμπιά δεν ανταποκρίνονται. όπως το Z που λέει ότι σβήνεις την μηχανή... δεν λειτουργεί... μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.