submarine1981 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 Καλησπέρα σε όλους Exω μια m/b blitz formula με 2 gb 800 Mhz mushkin xp2 4-4-3-10 (κιτακι με μαυρες ψυκτρες)Σήμερα είπα να τις κάνω 4gb και έτυχε και βρήκα πάλι mushkin xp2 4-4-3-10 800Mhz (kit μαυρες ψυκτρες). Σκεφτόμουν να πούλαγα τις παλιές μου και να έπερνα ίδιες μνήμες με αυτες που πηρα σημερα για να ειναι και καλα ίδια τα chip τους.Όμως παρατήρησα ότι οι μνημες και οι καινούριες και οι παλιές που είχα(τις παλιες τις ειχα αγοράσει 5/4/2007) αναγράφουν ακριβώς τον ίδιο κωδικό πανω τους.Ξέρετε αν είναι ίδια παρτιδα?(έχουν ίδια τσιπακια?) Σας έχει τύχει ποτε αυτο?Αν είναι ίδιες να μην τις πουλησω, γιατι είμαι ευχαρηστιμένος απο τις παλιες, απλά έχω ακούσει οτι για 4 GB είναι καλο τα κιτακια να είναι ίδια για να τα δουλεύει ο Η/Υ καλύτερα. Αλλά έχουν ίδιο κωδικό καινούριες και παλιες που ίσως να είναι ίδια παρτίδα.Τι προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 θελεις να κλοκαρεις?αν ναι τοτε ειναι που πρεπει ναναι ολοιδια ολα (Αλλιως φανταζομαι θα σε "κοβουν" τα πιο αργα)...το "ολοιδιο" ισχυει για τα στικακια πουναι στο dual channel (1-3 2-4)...μονον τοτε θες matched για απροβληματιστη λειτουργια (αν κ εχω δει μη matched να λειτουργουν τελεια)...οποτε αφου σου εκατσαν και τα εντελως ιδια (τσεκαρε κ εβδομαδες παραγωγης) εισαι σε καθε περιπτωση καλυμμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Οκτώβριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 ΟΚ. πιστευω και εγω οτι πρεπει να ειμαι ενταξη ετσι.οσο για κλοκαρισμα....αντε να τις φτασω στα 1000. παραπανω δε νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Οκτώβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 φοβερές μνήμες. τα timmings αυτά μόνο αυτές τα έχουν από mushkin άρα πρέπει να είναι ίδιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Οκτώβριος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Έχε υπόψη οτι με 4gb ram το 64μπιτο λειτουργικό είναι μονόδρομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Οκτώβριος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Σε κατι kingston, με ιδια timmings, ιδιο κωδικο, χαρακτηριστικα, ειχαν διαφορετικα τσιπακια και απο διαφορετικο κατασκευαστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Οκτώβριος 11, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Περίεργο αυτο με τις kingston... Πάντος όντος με τις mushkin είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εντομεταξύ που είπαν απο το κατάστημα οτι επειδή έχω στην Μ/Β τσιπακι P35 θα έχω ασημβατότητες και θα ήταν καλυτερα να έπερνα κατι g.skill ή shellshock. Πάντος μέχρι τώρα δεν έχω ασημβατότητες. Και ενας φίλος μου που έχει και αυτος p35 με mushkin ειναι ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.