Jump to content

ερώτηση απο 2GB σε 4GB

submarine1981

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Exω μια m/b blitz formula με 2 gb 800 Mhz mushkin xp2 4-4-3-10 (κιτακι με μαυρες ψυκτρες)

Σήμερα είπα να τις κάνω 4gb και έτυχε και βρήκα πάλι mushkin xp2 4-4-3-10 800Mhz (kit μαυρες ψυκτρες). Σκεφτόμουν να πούλαγα τις παλιές μου και να έπερνα ίδιες μνήμες με αυτες που πηρα σημερα για να ειναι και καλα ίδια τα chip τους.

Όμως παρατήρησα ότι οι μνημες και οι καινούριες και οι παλιές που είχα(τις παλιες τις ειχα αγοράσει 5/4/2007) αναγράφουν ακριβώς τον ίδιο κωδικό πανω τους.

Ξέρετε αν είναι ίδια παρτιδα?(έχουν ίδια τσιπακια?) Σας έχει τύχει ποτε αυτο?

Αν είναι ίδιες να μην τις πουλησω, γιατι είμαι ευχαρηστιμένος απο τις παλιες, απλά έχω ακούσει οτι για 4 GB είναι καλο τα κιτακια να είναι ίδια για να τα δουλεύει ο Η/Υ καλύτερα. Αλλά έχουν ίδιο κωδικό καινούριες και παλιες που ίσως να είναι ίδια παρτίδα.

Τι προτείνετε?

θελεις να κλοκαρεις?αν ναι τοτε ειναι που πρεπει ναναι ολοιδια ολα (Αλλιως φανταζομαι θα σε "κοβουν" τα πιο αργα)...το "ολοιδιο" ισχυει για τα στικακια πουναι στο dual channel (1-3 2-4)...μονον τοτε θες matched για απροβληματιστη λειτουργια (αν κ εχω δει μη matched να λειτουργουν τελεια)...οποτε αφου σου εκατσαν και τα εντελως ιδια (τσεκαρε κ εβδομαδες παραγωγης) εισαι σε καθε περιπτωση καλυμμενος

Περίεργο αυτο με τις kingston...:unsure:

Πάντος όντος με τις mushkin είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εντομεταξύ που είπαν απο το κατάστημα οτι επειδή έχω στην Μ/Β τσιπακι P35 θα έχω ασημβατότητες και θα ήταν καλυτερα να έπερνα κατι g.skill ή shellshock. Πάντος μέχρι τώρα δεν έχω ασημβατότητες. Και ενας φίλος μου που έχει και αυτος p35 με mushkin ειναι ευχαριστημενος:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.