Jump to content

Χαλασμένες καραμέλες !

JohnG85

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξέρω άκυρο το θέμα αλλά θέλω να πάρω μερικές γνώμες ! Μπαίνω λοιπόν κατευθείαν στο ψητό ! Σήμερα (Τρίτη 9/10 δηλαδή ! Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα!) αγόρασα από ένα Σουπερ μαρκετ και ένα κουτάκι καραμέλες. Το κουτάκι τετράγωνο και χάρτινο, γνωστή φίρμα και τυλιγμένο σε πλαστικό. Σε νάιλον όπως ακριβώς ένα πακέτο τσιγάρα. Πριν δύο ώρες περίπου το άνοιξα βιαστικά αφαιρώντας μόνο το άνω τμήμα του νάιλον όπως ακριβώς και στα τσιγάρα και έφαγα μία. Μετά από 20 λεπτά πήγα να φάω άλλη μία αλλά ήταν κάτασπρη! (Και όχι από τον φόβο της που θα θανατωθεί ! :p) Κοιτώντας πιο προσεκτικά είδα ότι έχει και κάτι σαν σπυράκια ( :hehe: ) αλλά τελικά όλο αυτό ήταν μια αποικία μύκητα. Μελετώντας το κουτάκι εξωτερικά μέσα από το νάιλον είχε επίσης διάφορα ασπράκια πρασινάκια και μαυράκια !! Μούχλα δηλαδή !! Να πω ότι η ημερομηνία λήξης τις καταστεί μη βρώσιμες μετά το 2009...Το σουπερ μαρκετ θεωρείτε ιδιαίτερα ποιοτικό και δεν έχει ακουστεί ποτέ παράπονο. Εγώ λέω να πάω μια βόλτα από εκεί και να πω μερικές κουβέντες με τον υπεύθυνο/η. Εσείς τι θα κάνατε σε ανάλογη περίπτωση ?! Να σημειώσω ότι προς το παρόν δεν έχω πάθει τίποτα από την ποσότητα "πενικιλίνης" που κατανάλωσα !! :p

να πας και να τον/την ειδοποίησης (πάρε και τις υπόλοιπες τσίχλες μαζί να τον/την κεράσεις καμια) αλλα μην τον/την πιάσεις από τον λαιμό τον άνθρωπο δεν ήταν μέσα στην συσκευασία!!!:p :P

Γονατια στα πλευρα του κ μετα τον πιανεις απο το κεφαλι κ του σκας κουτουλιδι.

Ακου εκει χαλασμενες καραμελες στον συνονοματο! :hehe:

α)παιρνεις τηλ το σουπερμαρκετ και την κατασκευαστρια εταιρια

β)εχεις κλειδωσει πρωτα τις καραμελες σε καμια θυριδα ασφαλειας σε τραπεζα,αφου τις εχεις βγαλει πολλες φωτος και βιντεο του μικρου σου αδερφου να τις χλαπακιζει(ετς να γινει πιο συγκινητικο

γ)ζητας 10 gazillions ευρω 3 φορτηγα καραμελες για να μην τους δωσεις σε ευαγγελατο και τριανταφυλλοπουλο

δ)καταθετεις τα gazillions σε τραπεζα της ελβετιας

ε)πηγαινεις σε ευαγγελατο-τριανταφυλλοπουλο-κακαουνακη-τραγκα-τσιαμτσικα-αυτια και ρωτας ποιος δινει τα πιο πολλα γκαζιλιονς για να τους δωσεις τις καραμελες και να το βγαλουν στην δημοσιοτητα

στ)ξανακαταθετεις τα γκαζιλιονς σε τραπεζα της ελβετιας

ζ)βγαινεις βιντεο με τετραγωνακια στην εκπομπη που θα βγαλει το θεμα

η)τωρα πια που εισαι διασημος κανεις γυμνη φωτογραφηση στο MAX,NITRO,ESPRESSO

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 10:47]

β)εχεις κλειδωσει πρωτα τις καραμελες σε καμια θυριδα ασφαλειας σε τραπεζα,αφου τις εχεις βγαλει πολλες φωτος και βιντεο του μικρου σου αδερφου να τις χλαπακιζει(ετς να γινει πιο συγκινητικο

γ)ζητας 10 gazillions ευρω 3 φορτηγα καραμελες για να μην τους δωσεις σε ευαγγελατο και τριανταφυλλοπουλο

ε)πηγαινεις σε ευαγγελατο-τριανταφυλλοπουλο-κακαουνακη-τραγκα-τσιαμτσικα-αυτια και ρωτας ποιος δινει τα πιο πολλα γκαζιλιονς για να τους δωσεις τις καραμελες και να το βγαλουν στην δημοσιοτητα

δεν το είχα σκεφτεί έτσι

αυτό ακούγεται καλο δοκίμασε το

περιμένουμε αποτελέσματα:worship: :worship: :clap:

Ρε σείς μου δώσατε ιδέα... Δηλαδή εμένα που με έπιασε κ@ψιμο απο το βρώμικο που έφαγα χθές, σηκώνω πενταόροφο στη Γλυφάδα? Μήνυση για γαστρεντερολογικές βλάβες κι έτσι?

Μάλιστα κατάλαβα !! Δεν θα κάνατε τίποτα !! :p:hehe:

Να ευχαριστήσω για τις απαντήσεις και να πω ότι τελικά δεν έπαθα τίποτα ! Απέφυγα τον κίνδυνο αν και με τόσο αντιβιοτικό δεν θα έπρεπε να είχα πιει αλκοόλ !! :hehe:

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το πας στη εταιρία - εργαστήριο που τις παρασκευάζει, και να ζητήσεις σαν αντάλαγμα για όλα αυτά που "και καλά έπαθες (με ψεύτικα χαρτιά γιατρου)" ένα κλαρκ καραμέλες από τις καλές όμως να τους πεις...για να έχεις για το χειμώνα που έρχεται ;)

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Tsakonas

Το κομμάτι με το μικρό αδερφό με συγκίνησε ιδιαίτερα... (δεν έχω, αλλά κρατάω μια πισινή...) Johny, μη τις πας πίσω! Κράτα μερικές, τις θέλω! Τα έξοδα αποστολής δικά μου, θα τις έχω ως δικλείδα ασφαλείας ενάντια σε μικρούς αδελφούς και άλλεσ συμφορές! (’σε που μέχρι τότε θα έχει αυξηθεί και η.. αποτελεσματικότητα τους)! :p

Παντως αν τις πάς για RMA πάρε πιστοτικό καλύτερα. το χρησιμοποιεις μετά για τσιγάρα, τσίχλες, ή και εφημερίδα ακομα!:cool:

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Tsakonas

:hehe: :hehe:

Πάντως σε κάτι αντίστοιχο που ειχα πάθει με ζυμαρικά γνωστής εταιρείας.... τους πήρα τηλέφωνο, ζήτησαν να μάθουν το supermarket που είχα ψωνίσει και επειδη εκείνες τις μέρες επαιζε και ενα παρόμοιο θέμα στην TV μέχρι ο νομικός σύμβουλος με πηρε τηλέφωνο για το τι προτίθεμαι να κάνω... ;)

Bέβαια δεν εφταιγε και η εταιρεία εδω που τα λέμε... στα ζυμαρικά παίζει ρολο η αποθήκη του supermarket και το ολο σετάρισμα της.... εν τέλει μου έστειλαν μια τεράστια κούτα με 3 συσκευασίες απο το κάθε ειδους ζυμαρικό που βγάζει... μια χαρά την βγάλαμε...:D

Και εγώ θυμάμαι είχα βρει μυγάκια μέσα σε γνωστή (άσπρη) σοκολάτα... Πήρα τηλέφωνο και μέσα σε μία δύο μέρες, ήρθαν την πήραν, και μου έδωσαν 3 όμοιες (ευτυχώς χωρίς μυγάκια αυτή τη φορά).:jump:

Αρα είμαι ο μόνος που την έβγαλα απλά με ένα κουτάκι !! Και αυτό με το ζόρι !! Δεν ήθελα να το πάρω !! :p :p

Κατι αντιστοιχο ειχε παθει φιλος αδερφικος με γιαουρτι(τοτε ηταν σχεδον μονοπωλιο τα γιαουρτια)

Επικοινωνησαν με την εταιρεια και την επομενη,περασε το φορτηγο/ψυγειο απο το σπιτι και τους εδωσε μια κουτα γιαουρτια(12αδα νομιζω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.