Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 Παιδια εβαλα εδω και 1 μηνα το Fedora σε ενα φιλαρακι μου αλλα γκρινιαζει και θελει να του το βγαλω. Αυτη τη στιγμη εχει Dual Boot. 2 λειτουργικα δηλαδη, Windows XP και το Fedora. Και τα δυο στον ενα και μοναδικο δισκο sata II που εχει.Πως θα γινει να βγαλω το Fedora, χωρις να χαλασουν τα Windows (ο bootloader δηλαδη) και φυσικα ο κενος χωρος να ξανα γινει unformated Κι οχι ext3 logic κλπ κλπ που ειναι τωρα με το Fedora. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Οκτώβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Κατέβασε το gparted live cd από εδώhttp://gparted.sourceforge.net/διέγραψε το linux partition και μετά bootare με το cd των windows και μπες σε recovery mode και δώσε κατα σειρά fixboot fixmbrκαι είσαι οκ.Δεν του βάζεις κανα ubuntu καλήτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Πειραζει αν πρωτα βαλω το CD των Windows κανω fixboot fixmbr και μετα διαγραψω μεσα απο τα Windows τα Fedora partitions ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Οκτώβριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Πειραζει αν πρωτα βαλω το CD των Windows κανω fixboot fixmbr και μετα διαγραψω μεσα απο τα Windows τα Fedora partitions ; Όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Εγώ λέω κατά λάθος (τσκ, τσκ) να του βγάλεις τα XP και μετά να κάνεις την πάπια ...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
halaros Οκτώβριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 20:35] Εγώ λέω κατά λάθος (τσκ, τσκ) να του βγάλεις τα XP και μετά να κάνεις την πάπια ...:whistling +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 11, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Ναι βρε, αλλα αν παρει το κυνηγιτικο τι θα κανω ; Θα το παιξω Donald Tux ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.