Jump to content

Yποπτο φαινομενο στο speedtest.net

hayabusa

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω παρατηρησει το εξης φαινομενο στο speedtest.net. Ειναι μερικες φορες που μου βγαζει recommended test server στη Βουλγαρια (Σοφια συγκεκριμενα). Γιατι γινεται αυτο; Λετε να παιζει τιποτα με την ΟΤΕνετ; Να τους παρω ενα τηλεφωνο να τους τα χωσω μπας και φτιαξει η κατασταση;

Speedtest.net initially recommends a server based on what it thinks is the shortest physical distance between you and one of the servers.
http://www.speedtest.net/qna.php

το οποιο σημαινει, οτι καλα κανουμε και κατεβαινουμε αθηνα με διαβατηριο στην τσεπη.

Αρχική απάντηση από .38-.45

http://www.speedtest.net/qna.php

έχει κρεμάσει το σαγόνι μου μιλάμε. δηλαδή τι σημαίνει αυτο; οτι ο πιο κοντινος σερβερ ειναι στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ή μήπως ότι δεν μενω στο Μοσχάτο(δλδ Αθήνα αν δεν ξερει καποιος) αλλα στα σύνορα?????? Να μου ελεγε Λαρισα ή Γρεβενά να πω παει στα κομματια(λεμε τωρα)...ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ????? ????? ????? Αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει γιατι θα τρελαθω....

Ο Server που κάνει την μέτρηση για Ελλάδα είναι στην ΟnTelecoms.

Το ότι σου έβγαλε κοντινότερο της Βουλγαρίας θα είναι κάποιο bug στο software που σου απαντάει, σε κάθε περίπτωση πάντως, μικρό το κακό για να το κάνεις θέμα.

πλακα πλακα...(ασχετο) εμενα μου βγαζει στον σερβερ της Αθηνας 150++ms lag και σε αυτον του Μοναχου (στη Γερμανια,δεν εχει dsl στο αγιο ορος εεε?) ποσο αλεκο?63ms!!!!!!!!!!!!!!!!

@astrolabos : tracertbn8.th.jpg

ειναι οκ αυτο,γιατι ειδα οτι στο παλικρι απο πανω εβγαλε ενα σωρο πραματα;

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ότι βγαίνεις εξωτερικό από Αθήνα (pos0-0-cr04-otenet.ath.oteglobe.net)

αυτο τι σημαινει;

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 12:19]

@astrolabos : tracertbn8.th.jpg

ειναι οκ αυτο,γιατι ειδα οτι στο παλικρι απο πανω εβγαλε ενα σωρο πραματα;

Όχι δεν είναι :blink: Κανονικά έπρεπε να σου είχε βγάλει το κατεβατό που έβγαλε στον Γιάννης Ν.

αυτο τι σημαινει;

Ότι αφού βγαίνει από Αθήνα, το Speedtest σωστά τον έστειλε στον Server της ON

Την περασμένη βδομάδα κάθε φορά που σερνότανε η σύνδεση μου, η συγκεκριμένη σελίδα με έβγαζε στη Βουλγαρία. Τις πρωινές ώρες , και τις πολύ βραδινές που καλυτέρευε με επανέφερε στην Αθήνα.

Σκέπτομαι , λαμογια τις vivodi είναι πάλι και σε συνδυασμό με τον καινούριο νόμο για άμεση μεταφορά, πάω την γραμμή μου στον ΟΤΕ.

Δεν σέρνετε η σύνδεση τόσο, αλλά κατά το μεσημέρι πέφτει η ταχύτητα και βγαίνω πάλι στην Βουλγαρία !!

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 16:49]

Η Βουλγαρια ρε παιδια ομως που στο καλο κολλαει?????

Speedtest.net initially recommends a server based on what it thinks is the shortest physical distance between you and one of the servers.
για τον Α ή Β λογο, θεωρει οτι δεν εισαι κοντα στον σερβερ στην αθηνα, αλλα στον επομενο δικο τους σερβερ, που ειναι στη βουλγαρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.