BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 εχω τρελαθειεχω εναν 250 γιγα KS western απο τοτε που πρωτο βγηκεειναι γεματος με 200 γιγα λιγο απολα τα καλαολα ηταν κομπλε , και defrag , errors τιποτα το προβλημα ξεκινησε οταν εκανα το εξηςεμπαινα ας πουμε σε ενα φακελο με πολλα βιντεακια ή πολλες φωτομεχρι να ολοκληρωθει ο σχηματισμος των thumbs ειχε κολησει ο explorerπαταγες τερματισμο και μετα ανοιγε ενα παραθυρακι κατι σαν drwatchonαλλα αυτη η εφαρμογη ξεκολουσε μονο αν πηγαινα να την κλεισω απο το τασκ μανατζεραπαξ και την εκλεινες απο κει τοτε εκανε ρισταρτ ο εξπλορερ και ολα καλατεσπατωρα εχουμε νεο προβλημαπας να κανεις ενα copy μεγαλο αρχειο ας πουμε ή πολλουε φακελους απο αυτον τον δισκο ή ΣΕ αυτον τον δισκοε , μου κλεινει ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΣΙξεκιναει κανονικα και ξαφνικα ακους ΤΣΑΚ και κλεινει ο δισκος και λογικα και ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΣΙεγινε πολλες φορες και τελικα δεν το ξανακαναακουω ιδεεςπαντως το S.M.A.R.T δινει οτι ο δισκος ειναι τελειος...
hayabusa Οκτώβριος 9, 2007 #2 Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceτο προβλημα ξεκινησε οταν εκανα το εξης εμπαινα ας πουμε σε ενα φακελο με πολλα βιντεακια ή πολλες φωτο μεχρι να ολοκληρωθει ο σχηματισμος των thumbs ειχε κολησει ο explorer παταγες τερματισμο και μετα ανοιγε ενα παραθυρακι κατι σαν drwatchon αλλα αυτη η εφαρμογη ξεκολουσε μονο αν πηγαινα να την κλεισω απο το τασκ μανατζερ απαξ και την εκλεινες απο κει τοτε εκανε ρισταρτ ο εξπλορερ και ολα καλα το ιδιο προβλημα ειχα και εγω οταν ειχα τα ΧΡ ( τωρα με τα vista den υπαρχει ευτυχως). η λυση τελικα ηταν τραγικα απλη. το εβαλα αντι να δειχνει thumbs να δειχνει details και τελειωσε . τώρα για το δευτερο σκελος του προβληματος το μονο που μου ερχεται αυτη τη στιγμη στο μυαλο ειναι να δοκιμασεις ( αν δεν ειναι ο σκληρος απο τον οποιο bootaρει το συστημα) να τον βγαλεις και να τον βαλεις σε ενα case (ICY BOX πχ) και να δεις τι γινεται. θελω να πω δηλαδη οτι το προβλημα ισως δεν οφειλεται εντελως στον δισκο αλλα σε καμια καλωδιοταινια, IDE channel , μητρικη ...
BeetleJuice Οκτώβριος 9, 2007 Author #3 Οκτώβριος 9, 2007 στο πρωτο προβλημα τοκανα και γω αυτο και λυθηκεομως ΔΕΝ ειναι λυσηγιατι το λογο δεν τον βρικαμε...στο δευτερο προβλημα τοκανα και αυτοστο icy box ολα ΤΕΛΕΙΑδεν κανει κανενα κολημααρα τι να φταιει?μηπως επειδη το καλωδιο το σατα ειναι σχετικα τεντωμενο?αλλα οκ αν φταιει το καλωδιο τοτε γιατι το κανει μονο οταν ειναι σε μεγαλη μεταφορα δεδομενωναυτος το κανει λες και κοβει το ρευμαπαντως τον ειχα μαζι με τα ραπτορια στην ιδια ΣΑΤΑ γραμμη απο το τροφοδοτικοσισονικ 650μετα λεω μη φορτωνω πολυ τη γραμμηκαι τον εβαλα ΜΟΝΟ ΤΟΥ σε μια γραμμη με μολεξακιαε ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ , αρα τροφοδοσια ΔΕΝ ειναι...ακουω ιδεες
pigassos19 Οκτώβριος 10, 2007 #4 Οκτώβριος 10, 2007 Ο λογος που σου κολλαει οταν του βαζεις thumbnails ειναι θεμα codec. Οποτε βαλε για αρχη ενα αλλο codec pack και απεγκατεστησε οτι περιεργο codec εβαλες τελευταια κ βλεπουμε...
hayabusa Οκτώβριος 10, 2007 #5 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 Ο λογος που σου κολλαει οταν του βαζεις thumbnails ειναι θεμα codec. Οποτε βαλε για αρχη ενα αλλο codec pack και απεγκατεστησε οτι περιεργο codec εβαλες τελευταια κ βλεπουμε... πολυ περιεργο μου φαινεται αυτο που λες. τι σχεση μπορει να εχουν οι codecs με το προβλημα που εχει;
kingzback Οκτώβριος 10, 2007 #6 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:08] πολυ περιεργο μου φαινεται αυτο που λες. τι σχεση μπορει να εχουν οι codecs με το προβλημα που εχει; Εχει! Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα! Για την ακριβεια ηταν ο codec για τα .wmv
mech5107 Οκτώβριος 10, 2007 #7 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:08] πολυ περιεργο μου φαινεται αυτο που λες. τι σχεση μπορει να εχουν οι codecs με το προβλημα που εχει; Αφού για να κάνει προεπισκόποιηση θέλει τα codec για το κάθε αρχείο.
hayabusa Οκτώβριος 10, 2007 #8 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από mech5107 Αφού για να κάνει προεπισκόποιηση θέλει τα codec για το κάθε αρχείο. μαλιστα.....
Giannakis Οκτώβριος 10, 2007 #9 Οκτώβριος 10, 2007 Συνυπογράφω και εγώ για τα codec. Προχθες αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Πήγαινε στην διαχείριση συμβάντων (My computer=>δεξί κλικ=>manage) και κοίτα τις λεπτομέρειες του σφάλματος για να δείς ποιο ακριβώς φταίει.
BeetleJuice Οκτώβριος 10, 2007 Author #10 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 12:58] Ο λογος που σου κολλαει οταν του βαζεις thumbnails ειναι θεμα codec. Οποτε βαλε για αρχη ενα αλλο codec pack και απεγκατεστησε οτι περιεργο codec εβαλες τελευταια κ βλεπουμε... εχεις απολυτο δικιοαπλα δεν το ανεφερα γιατι μου φαινοταν πολυ τρελο για να ειναι αληθινοηθελα να δω αν το κανει κ σε αλλουςεγω το καταλαβα ως εξηςπρωτον επειδη οταν μενει κολημενη η οθονη εχει σχηματισει τα ΜΙΣΑ thumbsδευτερον επειδη το κανει ΜΟΝΟ με βιντεακιατριτον και κυριωτερον κατω κατω οι κοντεκς οταν φορτωνονται εχουν δικο τους εικονιδιοοταν τα thumbs σχηματιζονται αυτο το εικονιδιο πολλες φορες γινόταν διπλο ή τριπλο ή γενικα οταν εμφανιζόταν αυτο (ενα πρασινο βελακι ηταν) τοτε κολουσε και το μηχανημαστο κατω κατω οταν ο δισκος ειναι σε usb και σε αλλο μηχανακι γιατι δεν κολάει?ΠΑΕΙ ΑΥΤΟτωρα με τον δισκο εν γενει καμια ιδεα γιατι μου κλεινει το πισι με usb ειπαμε ολα καλαS.M.A.R.T επισης κουκλατι διαβολο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.