ipparxos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 Καλησπέρα!Ποια κάμερα που προτείνετε για χρήση σε WLM και Skype;Υπάρχει κάποια μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζουν τα προγράμματα αυτά; Ή όσο σηκώνει η κάμερα και η σύνδεση; Αξίζει να πάρω μια καλή κάμερα ή να αρκεστώ σε κάποια φθηνή;(ελπίζω αυτό να είναι το κατάλληλο subforum γιατί προβληματίστηκα λίγο σχετικά...)Ευχαριστώ,Μάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Μεταξυ μας αν την καμερα τη θελεις μονο γι αυτη τη χρηση τοτε παρε την πιο φτηνη που θα βρεις!Εχω εχω μια των 10 κ μια των 60 και δεν εχει ουτε μια διαφορα στο skype.Η αναλυση δεν παιζει σχεδον καμια σχεση γιατι την περιοριζει η συνδεση σου.Δηλαδη τις μερες που θα κατεβαζεις καλα θα βλεπεις κ καλυτερα τον αλλο κ αυτος εσενα κ οταν δεν κατεβαζεις καλα αστα...Ελπιζω να εχεις καλη συνδεση!Τουλαχιστον 1μβ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Να παρεις καλη καμερα για πιο λογο?Αν θες να στελνεις μεγαλες εικονες θες και μεγαλη γραμμη πραγμα που κανεις στην ελλαδα δεν εχει.Οποτε παρε μια φθηνη και τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipparxos Οκτώβριος 10, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Τι bandwidth απαιτεί; Γιατί η γραμμή είναι καλή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Απο 1μβ κ πανω με την προυποθεση οτι και το 1μβ θα παιζει σαν 1μβ!Αλλα περα κ απο αυτο και την καλυτερη καμερα να παρεις δε θα δεις διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Crypto Cme2+ και θα με θυμηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipparxos Οκτώβριος 10, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Δεν κατάλαβα γιατί δε θα δω διαφορά, όμως. Δεν μπορεί να είναι όλες οι κάμερες ίδιες. Έχουν πολύ μεγάλες διαφορές τιμής. Αυτή τη στιγμή είμαι με vivodi και γραμμή συγχρονίζει 18,5/1 και γενικά συμπεριφέρεται πολύ καλά. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι και ο άλλος έχει μια αρκετά καλή γραμμή στο download, πράγμα όχι σπάνιο, τότε λογικά δε θα έχω πρόβλημα να στείλω λίγο μεγαλύτερη ανάλυση. Σωστά; Η υπάρχει κάποιος περιορισμός από τα προγράμματα;Κυρίως όμως δεν είναι αυτό που σκέφτομαι. Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία από web cams, αλλά έχω αρκετή από φωτογραφικές, καταλαβαίνω ότι ίσως πιο σημαντικά κι από την ανάλυση να είναι άλλα χαρακτηριστικά. Γι αυτό και ρωτάω τη γνώμη σας. Δε θα μου άρεσε για παράδειγμα, η εικόνα να φεύγει γεμάτο θόρυβο, ιδιαίτερα επειδή ο χώρος δεν είναι πολύ φωτεινός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 10, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Το προβλημα δεν ειναι στο transfer rate. Με καμια 512 εισαι OK. To ping ειναι μεγαλυτερο προβλημα και η διακύμανση της ταχυτητας, i.e. να μην πεφτει στιγμιαια και μετα να ξανα ανεβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipparxos Οκτώβριος 10, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Να κάτι που δεν είχα σκεφτεί... Αυτό διορθώνεται λιγάκι στην πράξη αν χρησιμοποιείς μικρότερο birate φαντάζομαι, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 10, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Οχι, δεν διορθώνετε εντελώς. Γιατι το video ειναι real time data και οι πτώσεις στην ταχύτητα θα προκαλέσουν χαμενα δεδομενα (πακετα) στην πλευρά του παραληπτη, αν η ταχύτητα μεταφορας πεφτει συμαντικά και για μεγάλο διαστημα. Αυτό θα οδηγησει σε πιξελιασμενη εικονα, σαν να κολλαει η ταινια, ή μεγάλη καθυστέρηση στο βιντεο. Επισης ειναι συμαντικό και το upload rate... Δεν κατεβάζεις μονο πλέον...Στο skype εχω crystal clear εικονα με 30 kilobyte/sec upload -> 240 kbit, αλλα με cable γραμμή, δλδ δεν χάνει πακετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.