pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 19:45] κατα την αποψη μου παιζουμε με τις λεξεις εδω και ποσες σελιδες...υπαρχει σαφης διακριση μεταξυ της κριτικης και της βλακειας...το να ισχυριζεσαι πως μια ομαδα ευνοειται απο το howbot.org επειδη εκανε μια δωρεα ασχετως ποσου,ειναι το λιγοτερο κακοπροερετο.προσπα8ησαν τοσοι αν8ρωποι να σου εξηγησουν πως αυτα που λες δεν ευστα8ουν βρε αδερφε,τι να κανουμε....και οπως ειπα και πιο πριν,απο τη στιγμη που επραξες κατι μη-νομιμο 8α πρεπει να εισαικαι σε 8εση να υποστεις τις συνεπιες,aka ban και ολα τα αλλα προσωπικα τα ακουω,πλεον,τσαμπα και βερεσε.εαν τοσο κοπτοσουν να βρεις τις "τρυπες" του howbot.org ας ερχοσουν σε επαφη με καποιον αρμοδιο απο το crew ή ακομα πιο ευκολα ας ανοιγες ενα σχετικο 8εμα στο forum του howbot.org.Το να ανεβαζεις fake results και μετα να ανοιγεις ενα 8εμα @ οποιοδηποτε φορουμ για να "δειξεις" στους υπολοιπους ποσο ευκολο ειναι το exploitation του howbot για μενα ειναι αστειο...και στην τελικη κανεις λες και ανακαλυψες την Αμερικη.Μια επεξεργασια με το paint εκανες...δεν εκανες και τπτ φοβερο.Λες δλδ να μην το εχουν στα υποψην τους οι αρμοδιοι?ΑΝ ειχες παρακολου8ησει παλαιοτερα το ζητημα που ειχε προκυψει με τον ΟPB στο XS 8α εβλεπες πως τα παλικαρια κα8οντουσαν και λεγανε πως στα screenshots ελειπαν πιξελ και τα σχετικα (το αναφερω απλα χωρις να παιρνω 8εση για το κατα ποσο ειχαν δικιο πως ο ΟΡΒ ηταν απατεωνας ή οχι)...συνεπως imho η καλυτερη σου κινηση 8α ηταν να σηκωσεις το χερι ψηλα και να πεις "εκανα μ@λ@κ1@" και end of storyστην τελικη ουτε ο πρωτος 8α σαι ουτε ο τελευταιος που κανει/εκανε/8α κανει λα8ος.Το προβλημα δημιουρειται απο τη στιγμη που προσπα8εις να αποδειξεις οτι η Γη ειναι επιπεδη...my 2 cent,παντα φιλικα Το ξαναλέω πάλι αν και το διευκρίνισα παραπάνω. Δε λέω πως ευνοείται κάποια ομάδα λόγω της χορηγίας και ούτε φαίνεται να γίνεται αυτό. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων το διευκρίνισα παραπάνω (σε άλλο post) τι εννοώ. Για να μην το ξαναγράφω κι εδώ αν θες κοίταξέ το εκεί.Δε διαμαρτυρήθηκα εγώ σε κανένα σημείο για το ban. Οπότε αν θέλεις μου διευκρινίζεις τι εννοείς γι' αυτό.Το να το αναφέρω στους αρμοδίους του hwbot.org θα ήταν ο ένας δρόμος. Αποφάσισα να το κάνω στο thelab. Πιθανόν να ήταν και άστοχη κίνηση. Σίγουρα άλλοι θα πουν πως ήταν και άλλοι όχι. Εγώ επαναλαμβάνω πως την έκανα με καλές προθέσεις.Τέλος αν το δεχτούν και οι υπεύθυνοι του hwbot.org θα ανεβάσω κάποιο από τα fake screenshots ώστε να καταλάβω κι εγώ πως γίνεται η διαδικασία αναγνώρισης της απάτης.Όσο για το ότι θεώρησα την αλλοίωση μεγάλη επιτυχία στο πρώτο μου post λέω ακριβώς το αντίθετο. Η διαδικασία είναι γελοία και μπορεί να την κάνει το 99,9 % των χρηστών PC... Γι' αυτό ακριβώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να απαιτούνται verification links παντού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Οκτώβριος 10, 2007 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 00:03] α. βρε μπας και τo μετάφρασες το thread λάθος στο massman?... β. βρε pusher μπας και έκανες upload fake scores και μετά που σε "τακώσανε" άνοιξες αυτό το thread για να έχεις κάποια δικαιολογία?..... γ. βρε μπας και γερνάω και σκέφτομαι διάφορα?.... Aυτο το β περναει πολυ ωρα απο το μυαλο μου και αυτο το γ δεν νομιζω να με πιανει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από dom [Σήμερα, στις 20:31] Aυτο το β περναει πολυ ωρα απο το μυαλο μου και αυτο το γ δεν νομιζω να με πιανει.... Διάβασε παραπάνω και θα δεις ότι δεν ισχύει το β... Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να διαβαστούν τόσες σελίδες, αλλά η απάντηση έχει δοθεί λίγο πιο κάτω από το post που έκανες quote. Ας μη ξαναγράφω λοιπόν κι εδώ τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 10, 2007 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Ας σταμτησουμε να παιζουμε με της λεξεις παρακαλω Οσον αφορα τα ρεπορτ .... Την στιγμη που λειπει μια εικονα απο memset τοτε ναι τα μισα σκορ πρεπει να γινουν block!! Εμεις ζηταμε τα βασικα .... Δλδ. να φαινεται μοντελο του επεξεργαστη (2d benches) Και στα 3d benches να φαινεται το μοντελο της καρτας και αναλυση. Και στης δυο περιπτωσεις εννοειται να φαινεται πολυ καλα το σκορ. Δεν νομιζω να ειναι κατι το περιεργο :S Καθε μερα γινονται περιπου 20 σκορ block επιδει λειπει καποιο απο αυτα που ανεφερα . Οσον αφορα τα χρηματα δεν θα αναφερθω ξανα στο ζητημα ... Πολυ το κουρασαμε το θεμα ... Λαθος ηταν εξ'αρχης δικο σου ... Εγω απλα δεν μιλησα σωστα (πραγμα για το οποιο ζητησα συγγνωμη) Οποιος εχει καποιο προβλημα , απορια η κατι αλλο οσον αφορα το hwbot.org ειμαι εδω στην διαθεση σας για να βοηθησω Θα παρακαλουσα το θεμα να ληξει καπου εδω . Νομιζω πως ολοι καταλαβαν τι εγινε και εβγαλαν τα συμπερασματα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 20:38] Ας σταμτησουμε να παιζουμε με της λεξεις παρακαλω Οσον αφορα τα ρεπορτ .... Την στιγμη που λειπει μια εικονα απο memset τοτε ναι τα μισα σκορ πρεπει να γινουν block!! Εμεις ζηταμε τα βασικα .... Δλδ. να φαινεται μοντελο του επεξεργαστη (2d benches) Και στα 3d benches να φαινεται το μοντελο της καρτας και αναλυση. Και στης δυο περιπτωσεις εννοειται να φαινεται πολυ καλα το σκορ. Δεν νομιζω να ειναι κατι το περιεργο :S Καθε μερα γινονται περιπου 20 σκορ block επιδει λειπει καποιο απο αυτα που ανεφερα . Οσον αφορα τα χρηματα δεν θα αναφερθω ξανα στο ζητημα ... Πολυ το κουρασαμε το θεμα ... Λαθος ηταν εξ'αρχης δικο σου ... Εγω απλα δεν μιλησα σωστα (πραγμα για το οποιο ζητησα συγγνωμη) Θα παρακαλουσα το θεμα να ληξει καπου εδω . Νομιζω πως ολοι καταλαβαν τι εγινε Επαναλαμβάνω πως η φράση λέει ξεκάθαρα ότι είναι υποχρεωτικά. Αφού ο κανόνας είναι σε αχρηστία και δεν εφαρμόζεται γιατί δεν αλλάζει μία λέξη; Πώς να ήξερα εγώ ότι αυτά τα scores είναι ΟΚ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 10, 2007 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Ας κλειδωθει.....νοημα δε βγαινει......Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια κ τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 10, 2007 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Ναι ξεχασα το γεγονος οτι εκανες ρεπορτ στην κατηγορια στην οποια ειχες ο ιδιος καποια σκορ ... Νομιζω πως σου ξεκαθαρισα με τα 7 ΠΜ που σου εστειλα πως λειτουργει το σιτε ... Αλλα μαλλον δεν αρκεστηκες σε αυτο και αποφασισες να κανεις fake score και να τα ανεβαζεις για να δεις τι ψαρια πιανουμε ... Συγγνωμη αλλα εισαι λαθος. Την εικονα και τους κανονες τους ειδες σωστα ? Το thread ΠΟυ εκανε ο richbastard με τον τιτλο It's up to you Δεν τον ειδες ? Αναφερει ξεκαθαρα σχετικα με το τι θα ακολουθησει της επομενες μερες Αρνουμαι να συμμετεχω στο παιχνιδι σου ... Οπως ειπε ο GOMAR νοημα δεν βγαινει .... link Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 20:52] Ναι ξεχασα το γεγονος οτι εκανες ρεπορτ στην κατηγορια στην οποια ειχες ο ιδιος καποια σκορ ... Νομιζω πως σου ξεκαθαρισα με τα 7 ΠΜ που σου εστειλα πως λειτουργει το σιτε ... Αλλα μαλλον δεν αρκεστηκες σε αυτο και αποφασισες να κανεις fake score και να τα ανεβαζεις για να δεις τι ψαρια πιανουμε ... Συγγνωμη αλλα εισαι λαθος. Την εικονα και τους κανονες τους ειδες σωστα ? Το thread ΠΟυ εκανε ο richbastard με τον τιτλο [Β]It's up to you[/Β] Δεν τον ειδες ? Αναφερει ξεκαθαρα σχετικα με το τι θα ακολουθησει της επομενες μερες Δεν είπα ότι δε μου το εξήγησες. Το εξήγησες και στα PM και εδώ. ΟΚ. Η ερώτησή μου άλλη ήταν όμως και ήταν σαφής. Αν θέλεις απαντάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 10, 2007 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από pusher [Σήμερα, στις 20:15] α) Το ξαναλέω πάλι αν και το διευκρίνισα παραπάνω. Δε λέω πως ευνοείται κάποια ομάδα λόγω της χορηγίας και ούτε φαίνεται να γίνεται αυτό. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων το διευκρίνισα παραπάνω (σε άλλο post) τι εννοώ. Για να μην το ξαναγράφω κι εδώ αν θες κοίταξέ το εκεί.β) Δε διαμαρτυρήθηκα εγώ σε κανένα σημείο για το ban. Οπότε αν θέλεις μου διευκρινίζεις τι εννοείς γι' αυτό.γ) Το να το αναφέρω στους αρμοδίους του hwbot.org θα ήταν ο ένας δρόμος. Αποφάσισα να το κάνω στο thelab. Πιθανόν να ήταν και άστοχη κίνηση. Σίγουρα άλλοι θα πουν πως ήταν και άλλοι όχι. Εγώ επαναλαμβάνω πως την έκανα με καλές προθέσεις.δ) Τέλος αν το δεχτούν και οι υπεύθυνοι του hwbot.org θα ανεβάσω κάποιο από τα fake screenshots ώστε να καταλάβω κι εγώ πως γίνεται η διαδικασία αναγνώρισης της απάτης.ε) Όσο για το ότι θεώρησα την αλλοίωση μεγάλη επιτυχία στο πρώτο μου post λέω ακριβώς το αντίθετο. Η διαδικασία είναι γελοία και μπορεί να την κάνει το 99,9 % των χρηστών PC... Γι' αυτό ακριβώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να απαιτούνται verification links παντού! α) και μονο που το ανεφερες και μαλσιτα ονομαστικα ειναι αρκετο για να 8εωρη8ει κακοπροερετο (τα περι χρηματισμου κτλ).Ποιος ο λογος που αναφερ8ηκες στην χορηγια μιας ομαδας τοτε?Εξακολου8ω να μην καταλαβαινω απο τη στιγμη που λες πως ετσι απλα το ειπες επειδη σου την βαρεσεβ) ειπες πως την ολη κινηση την εκανες για να "αποκαλυψεις" το ποσο ευκολο ειναι να κλεψεις και σαν αποτελεσμα-ευχαριστω ηταν το να banαριστεις"Δε με πειράζει το ban. Απλά προσπάθησα να συνεισφέρω ότι μπορούσα που ούτως ή άλλως δεν ήταν και πολλά. Φάνηκε για μια ακόμη φορά πως η ειλικρίνεια τιμωρείται και το θέμα δεν είναι το τι κάνεις πραγματικά αλλά το αν φαίνεται ότι το κάνεις."post #13γ) δεν εξεταζουμε πιο ηταν το "πιο" καλο,αλλα πιο ειναι το λογικο-φυσιολογικο...απο τη στιγμη που υπαρχει χωρος καταλληλος για κατι τετοιο και απο τη στιγμη που φενεται να εισαι εμπειρος χρηστης ενος φορουμ γενικα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δημιουργησες το 8εμα εκει και στην τελικη ας το εκανες πρωτα εκει και ας εκανες και στο TheLab,δεν ειπε κανεις οχι.Αλλα το να δημιουργεις τοσο ντορο χωρις να λογαριαζεις τον ξενοδοχο ειναι λιγο οτινανιστικη λογικη imhoδ) αυτα μπορεις να τα κανονισεις με τους αρμοδιους και δεν με αφορουν προσωπικα οπως νομιζω και κανεναν αλλονε) μα τοτε why all teh fuz?????και για ακομη μοα φορα σου λεω πως ζητηματα που αφορουν το howbot ειναι προφανες οτι πρεπει να συζητιουνται εκει προτιστως και οχι στο TheLab και σε κα8ε TheLabπραγματικα δεν μπορω να καταλαβω κα8ολου την συλλογιστικη σου...Δεν κανεις το προφανες,δλδ να δημιουργησεις το 8εμα στο φορουμ του howbot και εχει δημιουργη8ει ενα τεραστιο γαιτανακι @ TheLab επειδη ετσι σου την βαρεσε εσενα στην τελικη...Αν πραγματικα 8ελεις να βοη8ησεις οπως λες και δεν εχω κανεναν λογο να το αμφισβητησω,τοτε κανε το ευκολως εννοουμενο και μην τρεχεις να Τατιανιζεις...και κατι τελευταιοΑπο την αρχη δεν 8εωρησα πως η ολη ιστορια εγινε επειδη εκανες πατατα και προσπα8εις να καλυψεις τον κ@λο σου με το εν λογω thread,οπως αναφερ8ηκε και απο τον Γιωργο aka hipro,αλλα με τις απαντησεις που δινεις τοση ωρα δεν εχω παρα να καταληξω στα εξης συμπερασματαειτε πραγματικα δεν 8ελεις να καταλαβεις τι γινεται,ειτε οντως δεν καταλαβαινεις οπτοε παω πασο ειτε τελικα καποιον λακο εχει φαβα (το τελευταιο μου εχει αρχισει εδω και λιγη ωρα να περναει απο το μυαλο μου).Αν οντως λοιπον εκανες τι εκανες καλοπροερετα οπως ισχυριζεσαι,τοτε ξεκολα και τραβα απευ8ηνσου στους αρμοδιους και ισως εστω και τωρα να σου δωσουν την δυνατοτητα να βοη8ησεις αφου αυτο πραγματικα 8ελεις.Σιριαλ το καναμε στην τελικη και ακομα ψαχνω να βρω τον λογο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 10, 2007 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Σου ειπα κ μεσω ΠΜ οτι η εικονα θα αλλαξει .... Αλλα νομιζω πως υποθηκαν πολυ πιο σοβαρα πραγμα απο αυτο Εγω εκανα οτι μπορουσα και το ξερεις Τελος απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Θα είχα ανοίξει θέμα στο hwbot νωρίτερα, αν δεν είχε πάρει τέτοια έκταση εδώ το θέμα. Θα προσπαθήσω να το κάνω σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 10, 2007 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Είναι γνωστό ότι γίνεται χαμός με τα fake scores στο HWBOT, το έχουμε επισημάνει πολλές φορές και με αποδείξεις από την πρώτη μέρα που άνοιξε, είναι καταγραμμένα αυτά τα πράγματα και η αντίδραση με το ban ήταν τουλάχιστον ατυχής, σε μια προσπάθεια να φανούμε τίμιοι. Με τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο δεν πείθουν για τις αγνές τους προθέσεις όσοι ελέγχουν τα fakes, αλλά το αντίθετο, γεννούν υποψίες. Ας μας εξηγήσουν σήμερα όσοι ασχολούνται με το hwbot με ποιο τρόπο μπαίνουν το Points. Γιατί παλιότερα που προσπάθησα να εφαρμόσω το τύπο σε διάφορα scores δεν μου έβγαινε με τίποτα. Δεν μας δίνετε ένα παραδειγματάκι και εδώ να μας πείσετε ότι κάνετε σωστά τη δουλειά σας? Ή δεν γίνεται να ελεγχθούν τα points που μπαίνουν? Όσοι έχουν πιαστεί στο παρελθόν με fakes μπανιαρίστηκαν? Fake είναι ότι δεν συμβαδίζει με τους κανόνες, όπως πχ ένα 3DMark06 score που δεν έχει ORB link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 10, 2007 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από pusherHight3ch η απάντηση για το λόγο για τον οποίο δεν ενώθηκε η OutOfSpecs.Gr με τη H.O.T. νομίζω ότι είναι προφανής. Αν κοιτάξεις στο προφίλ της ομάδας (http://www.hwbot.org/profile.team.do?teamId=1455) θα δεις μεταξύ των άλλων Team awards και το εξής:Νομίζω ότι οι οικονομικές σχέσεις θα συνεπάγονται και κάποιες δεσμεύσεις. Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δώσουν οι υπεύθυνοι του OutOfSpecs.gr γι' αυτό και πιθανότατα να είναι ήδη διαθέσιμες στη σελίδα τους...Γνώμη μου είναι πάντως πως δεν είναι δόκιμο ο διαγωνιζόμενος να χορηγεί τον οργανωτή. Μόνο και μόνο για το ότι έτσι θα δημιουργούνταν εύλογα υπόνοιες το hwbot.org έπρεπε να αποφύγει την πολιτική αυτή και να ψάξει αλλού για χορηγούς και όχι ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ομάδες. Όπως και να το κάνουμε οι ρόλοι του διαγωνιζόμενου και του χορηγού του διοργανωτή του διαγωνισμού είναι εκ φύσεως ασύμβατοι! Εδώ θα διαφωνήσω φίλτατε. Και η Hellas Overclocking Team που είχα φτιάξει στο thelab είχε παρόμοιο award μιας και είχα κρίνει σωστό να συνεισφέρω(από την τσέπη μου) κατιτίς στο hwbot για τον χρόνο που έτρωγε το παλικάρι να το συντηρεί. Εκτίμησα την προσπάθεια και ανταπέδωσα με αυτό που μπορούσα.Ούτε κέρδισε ούτε έχασε κάτι η ομάδα από αυτή μου την κίνηση. Καλό θα είναι να μην βλέπουμε παντού σκιές και συνναλαγές κάτω από το τραπέζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 23:52] Εδώ θα διαφωνήσω φίλτατε. Και η Hellas Overclocking Team που είχα φτιάξει στο thelab είχε παρόμοιο award μιας και είχα κρίνει σωστό να συνεισφέρω(από την τσέπη μου) κατιτίς στο hwbot για τον χρόνο που έτρωγε το παλικάρι να το συντηρεί. Εκτίμησα την προσπάθεια και ανταπέδωσα με αυτό που μπορούσα. Ούτε κέρδισε ούτε έχασε κάτι η ομάδα από αυτή μου την κίνηση. Καλό θα είναι να μην βλέπουμε παντού σκιές και συνναλαγές κάτω από το τραπέζι. Νομίζω πως εδώ είμαι σαφής --> http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=608619#post608619 Αρχική απάντηση από mariosalice Είναι γνωστό ότι γίνεται χαμός με τα fake scores στο HWBOT, το έχουμε επισημάνει πολλές φορές και με αποδείξεις από την πρώτη μέρα που άνοιξε, είναι καταγραμμένα αυτά τα πράγματα και η αντίδραση με το ban ήταν τουλάχιστον ατυχής, σε μια προσπάθεια να φανούμε τίμιοι. Με τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο δεν πείθουν για τις αγνές τους προθέσεις όσοι ελέγχουν τα fakes, αλλά το αντίθετο, γεννούν υποψίες. Ας μας εξηγήσουν σήμερα όσοι ασχολούνται με το hwbot με ποιο τρόπο μπαίνουν το Points. Γιατί παλιότερα που προσπάθησα να εφαρμόσω το τύπο σε διάφορα scores δεν μου έβγαινε με τίποτα. Δεν μας δίνετε ένα παραδειγματάκι και εδώ να μας πείσετε ότι κάνετε σωστά τη δουλειά σας? Ή δεν γίνεται να ελεγχθούν τα points που μπαίνουν? Όσοι έχουν πιαστεί στο παρελθόν με fakes μπανιαρίστηκαν? Fake είναι ότι δεν συμβαδίζει με τους κανόνες, όπως πχ ένα 3DMark06 score που δεν έχει ORB link. Verification links απαιτούνται μόνο για το top 20. Γι' αυτό και το σύστημα είναι διαβλητό. Όποιος κλέβει δε σημαίνει πως κλέβει αναγκαστικά για να περάσει στις πρώτες θέσεις. Αν γίνουν υποχρεωτικά τα verification links παντού τότε και μόνο τότε θα καθαρίσει το τοπίο και μάλιστα χωρίς να απαιτείτε ιδιαίτερος κόπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 10, 2007 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 23:42] Όσοι έχουν πιαστεί στο παρελθόν με fakes μπανιαρίστηκαν? Fake είναι ότι δεν συμβαδίζει με τους κανόνες, όπως πχ ένα 3DMark06 score που δεν έχει ORB link. Μαριε σκορ τα οποια δεν εχουν compare link (και δεν ειναι στην πρωτη 20αδα) δεν ειναι fake Και ναι ολοι οσοι πιαστηκαν στο να επεξεργαζουν εικονες η ακομα και να κλεβουν compare links κτλ εφαγαν BAN Ο τελευταιος ηταν σημερα την νυχτα ο brandybuck οποιος εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα που εκανε ο pusher Fake ειναι αυτο που εφτιαξε ο pusher Σκορ που δεν εχουν εικονα η το compare link ειναι invalid γινεται block αυτοματα ο χρηστης λαμβανει μαιλ οτι το σκορ του εγινε block για τον Α Β λογο Μπορει να ανεβασει ξανα την εικονα η να δωσει το σωστο λινκ και καποιος απο τους μοδερατορς θα ξανα ανοιξουν αυτο το σκορ. Σε αυτη τη περιπτωση δεν γινεται BAN καθως δεν ειναι FAKE (απαραιτητα) Ελειψη compare link η εικονας μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγωντες ... Ο χρηστης απλα μπορει να μην γνωριζει οτι πρεπει να κανει το λινκ published Η οπως εγινε στην περιπτωση του TASSOS .... Οταν ενωθηκαν οι ομαδες το Hwbot σταματησε να βλεπει της εικονες του (ηταν περιπου 20 αν θυμαμαι καλα) Ηρθα σε επικινωνια μαζι του και ανεβασε της εικονες Θα επρεπε να φαει BAN για αυτο δλδ ? Οχι βεβαια ! Αλλα οταν ενας χρηστης επεξεργαζει μια εικονα στο PAINT για να του δοθουν περισσοτεροι ποντοι σε διαφορετικες κατηγοριες .... Τοτε φταει αποκλειστηκα και μονο αυτος Σκορ σαν αυτα που ανεφερα πιο πανω (χωρις εικοναη compare link) υπαρχουν πολλα αλλα μπλοκαρωνται καθημερινα ... Εγω προσωπικα μπλοκαρω 10-20 τετοια σκορ την ημερα Και τελος Pusher πραγματικα πιστευεις οτι αν καποιος ανεβασει μια εικονα "φτιαγμενη" στο PAINT δεν θα το καταλαβουμε ? Υπαρχουν αρκετα ατομα ακομα και εδω μεσα που ξερουν ποτε ενα screenshot ειναι περασμενο μεσα απο το paint Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 10, 2007 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 11, 2007 #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Μετά από σχετικό πμ του pusher, παραθέτω το link συζήτησης στο hwbot.org ώστε όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, να έχει γνώση του thread εκεί, http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=1238 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.