o polonos Οκτώβριος 10, 2007 #61 Οκτώβριος 10, 2007 Συνεχιζεις να ψαχνεις ... Ακομα να καταλαβω τι αλλα τεσπα .... Οσο για το this team financially supports hwbot.org νια οντως εγινε μια χορηγια απο τους υπευθυνους της ομαδας WOW 20 ευρω ... Πραγμα το οποιο γραφτηκε στης σελιδες του outofspecs. gr και συγκεκριμενα εδω http://www.outofspecs.gr/forum/showpost.php?p=2956&postcount=11 Αυτο μπορει να το κανει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ .... Ομως δεν εχω καταλαβει τι σχεση εχουν ολα αυτα με το BAN σου και τα σκορ σου Ο massman σου ξεκαθαρισε πολυ καλα νομιζω τι εγινε και τα ειπατε μεσω μαιλ .... Και αν αναφερεσαι στο γεγονος οτι ο μοδερατορ ειναι με μια ομαδα θα σου πω τα εξης Ο ΚΑΘΕ μοδερατορ στο hwbot.org ανηκει σε μια ομαδα ... Αυτο ομως δεν υπηρεαζει την κριση μας .... Αν γινουν ρεπορτ καποια σκορ απο τα παιδια του outofspecs.gr θα εχουν (και εχουν) την ιδια αντηπετωπιση με αλλους χρηστες . Το οτι ο Maxi (πχ) ειναι στην OC Team παει να πει οτι δεν θα γινουν block Καποια σκορ τους ? Οσο για τα αλλα με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ ο HighT3ch
Maximus Οκτώβριος 10, 2007 #62 Οκτώβριος 10, 2007 Bρε συ pusher, αυτό περί της οικονομικής υποστήριξης το λίγο άκυρον...Το XS που έφτιαξε στην ουσία το hwbot το βλέπεις πουθενά ευνοημένο?
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #63 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 15:19] Συνεχιζεις να ψαχνεις ... Ακομα να καταλαβω τι αλλα τεσπα .... Οσο για το this team financially supports hwbot.org νια οντως εγινε μια χορηγια απο τους υπευθυνους της ομαδας WOW 20 ευρω ... Πραγμα το οποιο γραφτηκε στης σελιδες του outofspecs. gr και συγκεκριμενα εδω http://www.outofspecs.gr/forum/showpost.php?p=2956&postcount=11 Αυτο μπορει να το κανει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ .... Ομως δεν εχω καταλαβει τι σχεση εχουν ολα αυτα με το BAN σου και τα σκορ σου Ο massman σου ξεκαθαρισε πολυ καλα νομιζω τι εγινε και τα ειπατε μεσω μαιλ .... Και αν αναφερεσαι στο γεγονος οτι ο μοδερατορ ειναι με μια ομαδα θα σου πω τα εξης Ο ΚΑΘΕ μοδερατορ στο hwbot.org ανηκει σε μια ομαδα ... Αυτο ομως δεν υπηρεαζει την κριση μας .... Αν γινουν ρεπορτ καποια σκορ απο τα παιδια του outofspecs.gr θα εχουν (και εχουν) την ιδια αντηπετωπιση με αλλους χρηστες . Το οτι ο Maxi (πχ) ειναι στην OC Team παει να πει οτι δεν θα γινουν block Καποια σκορ τους ? Οσο για τα αλλα με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ ο HighT3ch Ψάχνω; Τι εννοείς ψάχνω; Νομίζω ότι έγιναν αρκετά posts που αναφέρονται σε εμένα και νομίζω ότι το σωστό είναι να απαντάω. Και πιστεύω πως όταν κάποιος λέει τη γνώμη του για κάποιο ζήτημα έχω το δικαίωμα να πω και τη δική μου.Με το Massman είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό.
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #64 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 15:27] Bρε συ pusher, αυτό περί της οικονομικής υποστήριξης το λίγο άκυρον...Το XS που έφτιαξε στην ουσία το hwbot το βλέπεις πουθενά ευνοημένο? Γιατί είπα ότι είναι το OutOfSpecs.Gr ευνοημένο; Διάβασε πάλι τι έγραψα παραπάνω...
o polonos Οκτώβριος 10, 2007 #65 Οκτώβριος 10, 2007 Εννω οικονομικιες συναλαγες εχουν σχεση ? :wassat: Απο αλλου ξεκινησες και αλλου το πας τωρα ... Τι θελεις να μας πεις ? Οτι το hwbot.org ειναι διεφθαρμενο και να μην ασχολουμαστε με αυτο ? Οτι ειναι ενα ψεμμα ? Πραγματικα στην αρχη ειχες δικιο στο αδικο τωρα εχεις μονο αδικο Και ετσι για την ιστορια supported teams ειναι OC Forums Team OCX Bleedinedge PC Apex Δεν εψαξα ολες της ομαδες γιατι ειναι πολλες
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #66 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 15:35] Εννω οικονομικιες συναλαγες εχουν σχεση ? :wassat: Απο αλλου ξεκινησες και αλλου το πας τωρα ... Τι θελεις να μας πεις ? Οτι το hwbot.org ειναι διεφθαρμενο και να μην ασχολουμαστε με αυτο ? Οτι ειναι ενα ψεμμα ? Πραγματικα στην αρχη ειχες δικιο στο αδικο τωρα εχεις μονο αδικο Διάβασε κι εσύ καλύτερα τι είπα ακριβώς για τις οικονομικές σχέσεις. Αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκα σε διαφθορά... ’λλα λέω...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 10, 2007 #67 Οκτώβριος 10, 2007 λοιπον...για να μπει μια ταξη πριν παει μακρια η βαλιτσα ας κανω μερικες ερωτησεις και απαντηστε εσεις με την δικη σας αποψη...το hwbot.org απαγορευει τα cheats και τα fake results και ξεκαθαριζει οτι αν το κανει καποιος θα γινεται ban.το εκανε ο κυριος pusher αυτο?(η απαντηση σας)για μενα, δεν με αφορα αν το εκανε για να βοηθησει.ολοι εχουμε δει τετοια παραδειγματα με cheaters και που κατεληξαν (προσφατα ειχαμε και αυτο με τον OPB)ΑΝ ηθελε να αποδειξει οτι το συστημα ειναι "ευαλωτο" γιατι δεν εστειλε ενα mail σε εναν απο το crew του hwbot.org?(η απαντηση σας)ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗδικαιως εφαγε το ban, γιατι οχι μονο εβαλε fake results αλλα εμποδισε το εργο του crew του hwbot.org με τα αρκετα reports του (τα ξερω απο πρωτο χερι, την ωρα και την μερα που τα εκανες, ηλαδη πριν απο το παρον thread) και επισης δημοσιοποησε τροπους για να το πετυχουν αυτο και αλλοι, κατι που στο μελλον θα επιβαρυνει την δουλεια των παιδιων που προσπαθουν να βαλουν μα ταξη.επισης θα ηθελα να αναφερω πως στο κατω μερος της σελιδας στο hwbot.org υπαρχει ενας μετρητης...τωρα αναφερει τα εξης: # results today: 220 # results total: 97275απο οτι βλεπεις δεν ειναι και λιγα...τα παιδια δεν καιρδιζουν χρηματα απο αυτο, το κανουν στον ελευθερο τους χρονο.ξερεις τι ειναι να εχεις ξοδεψει τοσο κοπο και χρονο και να ερχεται ο αλλος και να σου κανει κριτικη?νομιζω οτι σε κανεναν δεν θα αρεσε.φιλικα παντα :flower:
Maximus Οκτώβριος 10, 2007 #68 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από pusher Γιατί είπα ότι είναι το OutOfSpecs.Gr ευνοημένο; Διάβασε πάλι τι έγραψα παραπάνω... Ώπα αρχηγέ, κάτσε μισό λεπτό: Τη μία λες αυτό: Αρχική απάντηση από pusherΓνώμη μου είναι πάντως πως δεν είναι δόκιμο ο διαγωνιζόμενος να χορηγεί τον οργανωτή. Μόνο και μόνο για το ότι έτσι θα δημιουργούνταν εύλογα υπόνοιες το hwbot.org έπρεπε να αποφύγει την πολιτική αυτή και να ψάξει αλλού για χορηγούς και όχι ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ομάδες. Όπως και να το κάνουμε οι ρόλοι του διαγωνιζόμενου και του χορηγού του διοργανωτή του διαγωνισμού είναι εκ φύσεως ασύμβατοι! Το οποίο ξεκάθαρα υποννοεί ότι οι ομάδες που χορηγούν το hwbot είναι ευνοημένες με βάση το σκεπτικό σου, right? Δε λέω ότι έχεις άδικο αλλά στο επαναλαμβάνω, το XtremeSystems έκανε το hwbot, τόσον καιρό είδες να ευνοούνται από κανέναν? Δηλαδή από τις χορηγίες περιμένουν να ζήσουν? Γι αυτό χαρακτήρισα τη δήλωσή σου άκυρη - ούτε εγώ αναφέρθηκα στο OutofSpecs αλλά γενικά σε όλες τις ομάδες-χορηγούς Για το θέμα που μίλησες στην αρχή όντως έχεις ένα Χ δίκιο - άλλωστε αυτά είναι ΗΔΗ εδώ και πολύ καιρό γνωστά (και μη εξαιρετέα με τον OPB). Το ότι έκανες μια τέτοια κίνηση δεν το κατηγορώ - αλλά για τον χρηματισμό νομίζω ότι πάει too far το θέμα.
o polonos Οκτώβριος 10, 2007 #69 Οκτώβριος 10, 2007 Ο ποιο προσφατος που εφαγε BAN ειναι ο Brandybuck απο την Hardware-Arena Turkiye το ειχα πει χθες
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #70 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 15:41] λοιπον...για να μπει μια ταξη πριν παει μακρια η βαλιτσα ας κανω μερικες ερωτησεις και απαντηστε εσεις με την δικη σας αποψη...το hwbot.org απαγορευει τα cheats και τα fake results και ξεκαθαριζει οτι αν το κανει καποιος θα γινεται ban.το εκανε ο κυριος pusher αυτο?(η απαντηση σας)για μενα, δεν με αφορα αν το εκανε για να βοηθησει.ολοι εχουμε δει τετοια παραδειγματα με cheaters και που κατεληξαν (προσφατα ειχαμε και αυτο με τον OPB)ΑΝ ηθελε να αποδειξει οτι το συστημα ειναι "ευαλωτο" γιατι δεν εστειλε ενα mail σε εναν απο το crew του hwbot.org?(η απαντηση σας)ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗδικαιως εφαγε το ban, γιατι οχι μονο εβαλε fake results αλλα εμποδισε το εργο του crew του hwbot.org με τα αρκετα reports του (τα ξερω απο πρωτο χερι, την ωρα και την μερα που τα εκανες, ηλαδη πριν απο το παρον thread) και επισης δημοσιοποησε τροπους για να το πετυχουν αυτο και αλλοι, κατι που στο μελλον θα επιβαρυνει την δουλεια των παιδιων που προσπαθουν να βαλουν μα ταξη.επισης θα ηθελα να αναφερω πως στο κατω μερος της σελιδας στο hwbot.org υπαρχει ενας μετρητης...τωρα αναφερει τα εξης: # results today: 220 # results total: 97275απο οτι βλεπεις δεν ειναι και λιγα...τα παιδια δεν καιρδιζουν χρηματα απο αυτο, το κανουν στον ελευθερο τους χρονο.ξερεις τι ειναι να εχεις ξοδεψει τοσο κοπο και χρονο και να ερχεται ο αλλος και να σου κανει κριτικη?νομιζω οτι σε κανεναν δεν θα αρεσε.φιλικα παντα :flower: Δεν κατάλαβα καλά; Από πότε απαγορεύεται η άσκηση κριτικής; Αν όσοι συνεισφέρουν στο hwbot.org (με όποια θυσία κι αν το κάνουν) νομίζουν ότι είναι υπεράνω κριτικής τότε αυτό είναι βαρύτατο παράπτωμα. Όποιος νομίζει ότι δεν έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική ας μην αναφέρεται κι αυτός σε μένα. Γιατί να νομίζει κάποιος ότι έχει μόνο αυτός το δικαίωμα της κριτικής και όχι και ο άλλος;Ακόμη πόσα από τα report που έκανα οδήγησαν σε blοcκed scores; Έχω δώσει links παραπάνω γι' αυτό. Είναι αλήθεια ότι έκανα και μερικά άστοχα reports και γι' αυτά ζητώ συγγνώμη. Και γι' αυτό έχω γράψει στο ίδιο προηγούμενο post.Λες ότι δημοσιοποίησα τρόπους με τους οποίους μπορεί να κάνει κανείς reports... Αυτό δεν το κατάλαβα. Νομίζω πάντως ότι υπάρχει μόνο ένας. Πες μου που ακριβώς το λέω αυτό για να δω τι έχω γράψει...
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #71 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 15:43] Ώπα αρχηγέ, κάτσε μισό λεπτό: Τη μία λες αυτό: Το οποίο ξεκάθαρα υποννοεί ότι οι ομάδες που χορηγούν το hwbot είναι ευνοημένες με βάση το σκεπτικό σου, right? Δε λέω ότι έχεις άδικο αλλά στο επαναλαμβάνω, το XtremeSystems έκανε το hwbot, τόσον καιρό είδες να ευνοούνται από κανέναν? Δηλαδή από τις χορηγίες περιμένουν να ζήσουν? Γι αυτό χαρακτήρισα τη δήλωσή σου άκυρη - ούτε εγώ αναφέρθηκα στο OutofSpecs αλλά γενικά σε όλες τις ομάδες-χορηγούς Για το θέμα που μίλησες στην αρχή όντως έχεις ένα Χ δίκιο - άλλωστε αυτά είναι ΗΔΗ εδώ και πολύ καιρό γνωστά (και μη εξαιρετέα με τον OPB). Το ότι έκανες μια τέτοια κίνηση δεν το κατηγορώ - αλλά για τον χρηματισμό νομίζω ότι πάει too far το θέμα. Είπα πως δεν έπρεπε να γίνονται δεκτές χορηγίες ώστε να μη δημιουργούνται υπόνοιες. Γενικά μια τέτοια πρακτική δεν είναι δόκιμη. Με αυτόν τον τρόπο κανείς μπορεί να δώσει αναμφισβήτητα δικαιώματα χωρίς να είναι υποχρεωτικό ότι είναι και ένοχος. Όποιος κατάλαβε κάτι διαφορετικό το ξεκαθαρίζω εδώ ώστε να λήξει το θέμα.
Maximus Οκτώβριος 10, 2007 #72 Οκτώβριος 10, 2007 Pusher να σου πω μια ιστοριούλα: Κάποτε είχα έναν Ε6600. Έτρεξα λοιπόν με την νεο-αποκτηθείσα 8800GTS μου μερικούς Μαρκήσιους. Πήγα ωσάν n00b να κάνω post το σκορ και αντί για Ε6600 έγραψα 6600 σκέτο. Το αποτέλεσμα? Παγκόσμιο ρεκόρ με 6600GT Duo κάρτα γραφικών σε ότι 3D υπήρχε. Αφού γέλασα λίγο, πήγα ο ίδιος και έκανα report τα σκορ μου στην ομάδα του hwbot, εξηγώντας τους τι συνέβη και τα παιδιά μέσα σε μια μέρα το διόρθωσαν. Ούτε φασαρίες, ούτε "διασυρμοί". Στο λέω αυτό για να καταλάβεις ότι, ναι μεν καλή η κριτική, σεβαστή και αποδεκτή, αλλά να γίνεται και με όμορφο τρόπο. Τα παιδιά στο bot δεν πληρώνονται και συνεισφέρουν στο hobby τους με μια υπηρεσία, που κανείς δεν τους υποχρέωσε να κάνουν. Απλά λέω ότι, σωστά έκανες ότι έκανες και σωστά λες ότι λες - αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο θα ήταν ακόμα καλύτερα.
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 10, 2007 #73 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από pusher [Σήμερα, στις 15:53] Δεν κατάλαβα καλά; Από πότε απαγορεύεται η άσκηση κριτικής; Αν όσοι συνεισφέρουν στο hwbot.org (με όποια θυσία κι αν το κάνουν) νομίζουν ότι είναι υπεράνω κριτικής τότε αυτό είναι βαρύτατο παράπτωμα. Όποιος νομίζει ότι δεν έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική ας μην αναφέρεται κι αυτός σε μένα. Γιατί να νομίζει κάποιος ότι έχει μόνο αυτός το δικαίωμα της κριτικής και όχι και ο άλλος; νομιζω δεν θες να καταλαβεις...δεν ειπα να μην ασκησεις κριτικη... αλλα αλλη ειναι η καλοπροερετη κριτικη (που πας στον αλλο και του λες: φιλαρακι εκει, εκει και εκει εχετε λαθος) και αλλη η κακοπροερετη που αρχιζεις και λες ειναι μ@π@ το hwbot και μπορουμε ολοι να ανεβασουμε φακe results και τετοια...αν ηθελες να ασκησεις κριτικη θα εβρισκες εναν σωστο τροπο.(η ομαδα σου εχει και αρχηγο. μπορουσες να απευθυνθεις και σε αυτον)οσο και να το παλευεις σε αυτο το θεμα εχεις 100% αδικο.δεν ξαναναφερομαι εδω γιατι τα εχω πει ολα.αν δεν καταλαβαινεις κατι απλα ξαναδιαβασε τα ποστ μου. τα λεω ολα ξεκαθαρα.Αρχική απάντηση από pusher [Σήμερα, στις 15:53] Ακόμη πόσα από τα report που έκανα οδήγησαν σε blοcκed scores; Έχω δώσει links παραπάνω γι' αυτό. Είναι αλήθεια ότι έκανα και μερικά άστοχα reports και γι' αυτά ζητώ συγγνώμη. Και γι' αυτό έχω γράψει στο ίδιο προηγούμενο post. ειναι καλο να παραδεχομαστε τα λαθη μας.οσο για εκεινα που εγιναν block, αν ο καημενος ο moderator κοιταξει ~100 score δεν ειναι απιθανο τα 5-10 να μην ειναι 100% εγκυρα.προσωπικα εχω δει πανω απο 10 σκορ που ειχες κανει ρεπορτ και ηταν νορμαλ.το τελειονω και αυτο.αν δεν καταλαβαινεις κατι απλα ξαναδιαβασε τα ποστ μου.Αρχική απάντηση από pusher [Σήμερα, στις 15:53] Λες ότι δημοσιοποίησα τρόπους με τους οποίους μπορεί να κάνει κανείς reports... Αυτό δεν το κατάλαβα. Νομίζω πάντως ότι υπάρχει μόνο ένας. Πες μου που ακριβώς το λέω αυτό για να δω τι έχω γράψει... δεν καταλαβαινεις και εχω μια υποψια οτι το κανεις σκοπιμα.δεν λεω οτι δημοσιοποιησες τροπους για να κανει καποιος report αλλα για να ανεβασει καποιος fake score!αλλο το ενα και αλλο το αλλο.φυσικα αναφερομαι στο 1ο ποστ σου που εχεις και λινκ με τα fake score που ανεβασες.τελος και με αυτο το θεμα.ισχυει οτι και με τα παραπανω αν κατι δεν καταλαβαινεις.Αρχική απάντηση από pusher Είπα πως δεν έπρεπε να γίνονται δεκτές χορηγίες ώστε να μη δημιουργούνται υπόνοιες. Γενικά μια τέτοια πρακτική δεν είναι δόκιμη. Με αυτόν τον τρόπο κανείς μπορεί να δώσει αναμφισβήτητα δικαιώματα χωρίς να είναι υποχρεωτικό ότι είναι και ένοχος. Όποιος κατάλαβε κάτι διαφορετικό το ξεκαθαρίζω εδώ ώστε να λήξει το θέμα. εχεις σκευτει ποτε οτι και το site εχει εξοδα?δες ποσα μελη ειναι...για να φορτωνει αυτη η σελιδα γρηγορα, οχι μονο σε σενα αλλα και σε παρα πολλους αλλους, καποιος πληρωνει...και νομιζω πως δεν θα ηταν σωστο να τα βαζει ολα απο την τσεπη του.για μενα οποιος μπορει να βοηθησει κανει καλο.και αυτο το θεμα το θεορω ληξαν.πιστευω οτι μια χαρα τα μιλαω τα ελληνικα (ασχετα που βαριεμαι να βαζω τονους) οποτε μπορεις να βγαλεις μια χαρα ακρη απο τα λεγομενα μου.παντα φιλικα :flower:
.38-.45 Οκτώβριος 10, 2007 #74 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 14:12] δεν ειπα να μην ασκησεις κριτικη... αλλα αλλη ειναι η καλοπροερετη κριτικη (που πας στον αλλο και του λες: φιλαρακι εκει, εκει και εκει εχετε λαθος) και αλλη η κακοπροερετη που αρχιζεις και λες ειναι μ@π@ το hwbot και μπορουμε ολοι να ανεβασουμε φακe results και τετοια... δε νομίζω πως είναι κακοπροαίρετη κριτική. γεγονός είναι. είναι ένα σύστημα που βασίζεται στην καλή διάθεση όσων συμμετέχουν και στην όρεξη να ασχοληθούν όσων το συντηρούν. το προσωπικό παράδειγμα του gznp (Post #72) είναι από τις καλύτερες αποδείξεις.
zakkonto Οκτώβριος 10, 2007 #75 Οκτώβριος 10, 2007 @sakis_the_fraud μήπως θα έπρεπε να πάρεις το μέρος του pusher;
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 10, 2007 #76 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από zakkonto [Σήμερα, στις 16:41] @sakis_the_fraud μήπως θα έπρεπε να πάρεις το μέρος του pusher; οπα!και επειδη το λεει το nick, τι παει να πει αυτο?δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα στα αριστερα λεει 1000+ ποστ...αν ημουν αυτο που λες, δεν θα με ειχαν καταλαβει?δηλαδη αν ειχα nick osama_bin_landen θα με ειχαν bannarei?ας σοβαρευτουμε λιγο...
zakkonto Οκτώβριος 10, 2007 #78 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 16:49] οπα! και επειδη το λεει το nick, τι παει να πει αυτο? δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα στα αριστερα λεει 1000+ ποστ... αν ημουν αυτο που λες, δεν θα με ειχαν καταλαβει? δηλαδη αν ειχα nick osama_bin_landen θα με ειχαν bannarei? ας σοβαρευτουμε λιγο... Έλεος μωρέ. Μπορεί το post μου να σημαίνει κάτι άλλα σίγουρα όχι προς εσένα και επίτελους δεν χρειάζεται πάντα να βάζουμε για να καταλαβαίνει ο άλλος ότι κάνουμε πλάκα. Στο θέμα μας, τα λεγόμενα τα δικά σου και του gznp με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Φιλικά :daisy:
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 10, 2007 #79 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από pusher [Σήμερα, στις 15:53] Δεν κατάλαβα καλά; Από πότε απαγορεύεται η άσκηση κριτικής; Αν όσοι συνεισφέρουν στο hwbot.org (με όποια θυσία κι αν το κάνουν) νομίζουν ότι είναι υπεράνω κριτικής τότε αυτό είναι βαρύτατο παράπτωμα. Όποιος νομίζει ότι δεν έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική ας μην αναφέρεται κι αυτός σε μένα. Γιατί να νομίζει κάποιος ότι έχει μόνο αυτός το δικαίωμα της κριτικής και όχι και ο άλλος;Ακόμη πόσα από τα report που έκανα οδήγησαν σε blοcκed scores; Έχω δώσει links παραπάνω γι' αυτό. Είναι αλήθεια ότι έκανα και μερικά άστοχα reports και γι' αυτά ζητώ συγγνώμη. Και γι' αυτό έχω γράψει στο ίδιο προηγούμενο post.Λες ότι δημοσιοποίησα τρόπους με τους οποίους μπορεί να κάνει κανείς reports... Αυτό δεν το κατάλαβα. Νομίζω πάντως ότι υπάρχει μόνο ένας. Πες μου που ακριβώς το λέω αυτό για να δω τι έχω γράψει... κατα την αποψη μου παιζουμε με τις λεξεις εδω και ποσες σελιδες...υπαρχει σαφης διακριση μεταξυ της κριτικης και της βλακειας...το να ισχυριζεσαι πως μια ομαδα ευνοειται απο το howbot.org επειδη εκανε μια δωρεα ασχετως ποσου,ειναι το λιγοτερο κακοπροερετο.προσπα8ησαν τοσοι αν8ρωποι να σου εξηγησουν πως αυτα που λες δεν ευστα8ουν βρε αδερφε,τι να κανουμε....και οπως ειπα και πιο πριν,απο τη στιγμη που επραξες κατι μη-νομιμο 8α πρεπει να εισαικαι σε 8εση να υποστεις τις συνεπιες,aka ban και ολα τα αλλα προσωπικα τα ακουω,πλεον,τσαμπα και βερεσε.εαν τοσο κοπτοσουν να βρεις τις "τρυπες" του howbot.org ας ερχοσουν σε επαφη με καποιον αρμοδιο απο το crew ή ακομα πιο ευκολα ας ανοιγες ενα σχετικο 8εμα στο forum του howbot.org.Το να ανεβαζεις fake results και μετα να ανοιγεις ενα 8εμα @ οποιοδηποτε φορουμ για να "δειξεις" στους υπολοιπους ποσο ευκολο ειναι το exploitation του howbot για μενα ειναι αστειο...και στην τελικη κανεις λες και ανακαλυψες την Αμερικη.Μια επεξεργασια με το paint εκανες...δεν εκανες και τπτ φοβερο.Λες δλδ να μην το εχουν στα υποψην τους οι αρμοδιοι?ΑΝ ειχες παρακολου8ησει παλαιοτερα το ζητημα που ειχε προκυψει με τον ΟPB στο XS 8α εβλεπες πως τα παλικαρια κα8οντουσαν και λεγανε πως στα screenshots ελειπαν πιξελ και τα σχετικα (το αναφερω απλα χωρις να παιρνω 8εση για το κατα ποσο ειχαν δικιο πως ο ΟΡΒ ηταν απατεωνας ή οχι)...συνεπως imho η καλυτερη σου κινηση 8α ηταν να σηκωσεις το χερι ψηλα και να πεις "εκανα μ@λ@κ1@" και end of storyστην τελικη ουτε ο πρωτος 8α σαι ουτε ο τελευταιος που κανει/εκανε/8α κανει λα8ος.Το προβλημα δημιουρειται απο τη στιγμη που προσπα8εις να αποδειξεις οτι η Γη ειναι επιπεδη...my 2 cent,παντα φιλικα
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #80 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud[...]δικαιως εφαγε το ban, γιατι οχι μονο εβαλε fake results αλλα εμποδισε το εργο του crew του hwbot.org με τα αρκετα reports του (τα ξερω απο πρωτο χερι, την ωρα και την μερα που τα εκανες, ηλαδη πριν απο το παρον thread) και επισης δημοσιοποησε τροπους για να το πετυχουν αυτο και αλλοι, κατι που στο μελλον θα επιβαρυνει την δουλεια των παιδιων που προσπαθουν να βαλουν μα ταξη.[...] Συγγνώμη αλλά διαβάζοντας το γρήγορα αυτό κατάλαβα. Αλλά και για να κλέψεις με τα screenshots πάλι ένας τρόπος υπάρχει. Να τα αλλοιώσεις. Το πως τα αλλοίωσα εγώ δεν το περιέγραψα. Οπότε σε αυτό το σημείο ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς...Σε καμία περίπτωση δεν έκανα 100 reports. Ούτε τα μισά απ' αυτά δε νομίζω να έκανα. Από αυτά μέχρι τώρα έχω μετρήσει 19 blocked scores. Ίσως να μου διέφυγε και κανένα. Εξήγησα επίσης πως αρκετά από αυτά που έκανα report είχαν στο screenshot λιγότερα παράθυρα από αυτά που στη σελίδα του submit βρίσκονται σε κόκκινο πλαίσιο και σύμφωνα με την οδηγία που υπάρχει κάτω από το thumbnail (στην ίδια σελίδα) πρέπει να περιλαμβάνονται υποχρεωτικά. Παρ' όλ' αυτά κανένα από αυτά δεν έγινε blocked. Όπως μου είπε ο polonos σε ΠΜ αν έπρεπε να γίνουν blocked όσα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία θα έπρεπε να ~30.000 σκορ. Γι' αυτά δε νομίζω πως ευθύνομαι εγώ. Καλό θα ήταν να διορθωθεί η φράση κάτω από το thumbnail-υπόδειγμα.Τέλος έκανα και το παραδέχομαι και ζητώ συγγνώμη και πάλι γι' αυτά μερικά άστοχα reports.Την κριτική την έκανα και την κάνω καλοπροαίρετα. Βέβαια δεν έχω τρόπο να στο αποδείξω αυτό και σίγουρα μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις. Ότι έγραψα καταγράφει απλά τις σκέψεις μου. Πιθανόν να είναι και λανθασμένες μερικές ή όλες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις καταθέσω ούτε πως είναι υποχρεωτικό να τις υιοθετήσουν όλοι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.