ea6gka Οκτώβριος 9, 2007 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 κατα τη ταπεινη μου γνωμη ορθως επραξε ο πολωνος, αν καποιος τεσταρε τους κανονες του φορουμ εδω δε θα το καναν ΒΑΝ , ακομα και αν το εκανε για να αποδειξei το Χ,Υ,Ζ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 9, 2007 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 18:59] Μολις κερδισες ενα BAN απο το hwbot.org Καλο σου απογευμα Αρχηγέ.......Το ban το κέρδισε ΠΡΙΝ ανοίξει το thread Ή μετά.......Γιατί ΑΝ το κέρδισε ΜΕΤΑ....."κάτι" μου βρομάει εδώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2007 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 17:00 γινονται ρεπορτ αυτα τα σκορ 18:35 ανοιγει το παρων thread Και ναι μετα την συνομιλια μου με τον massman ο ΙΔΙΟΣ τον εκανε BAN Και δεν καταλαβα τι ακριβως "βρωμαει" ? Την στιμγη που βγαινει ο RB και δηλωνει δημοσια οτι οποιος ανεβασει fake score θα τρωει ban Δεν βλεπω κατι το περιεργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 9, 2007 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 α. βρε μπας και τo μετάφρασες το thread λάθος στο massman?... β. βρε pusher μπας και έκανες upload fake scores και μετά που σε "τακώσανε" άνοιξες αυτό το thread για να έχεις κάποια δικαιολογία?..... γ. βρε μπας και γερνάω και σκέφτομαι διάφορα?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Οκτώβριος 9, 2007 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 α. βρε μπας και τo μετάφρασες το thread λάθος στο massman?... β. βρε pusher μπας και έκανες upload fake scores και μετά που σε "τακώσανε" άνοιξες αυτό το thread για να έχεις κάποια δικαιολογία?..... γ. βρε μπας και γερνάω και σκέφτομαι διάφορα?.... Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αλλά περιέργα πράγματα πέρασαν και μένα απ το μυαλό μου γι αυτό μίλησα..... Υπάρχει και μεγάλο παρασκήνιο που δεν ήξερα. Ξετυλίγεται σιγά σιγά στις οθόνες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2007 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Ποσο πιο καλα θα ηταν ο κοσμος αν δεν εκλεβε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2007 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 00:03] γ. βρε μπας και γερνάω και σκέφτομαι διάφορα?.... :whistling Κοιταξε καποιο λαθος δεν εχω κανει Ειναι παρα πανω απο προφανες οτι παραβιαστηκαν οι κανονισμοι του hwbot.org Ασχετα αν ειναι για τον Α Β λογο Με την ιδια λογικη αυριο θα ανεβασουν 100 ατομα fake score θα ανοιξουν απο ενα θρεντ και θα πουν οτι το εκαναν για να δουν πως λειτουργει το moderation ... Και που ξερουμε αν τετοια θρεντ δεν γινονται στην τουρκια (πχ) ? Μηπως και ολοι οι αλλοι ανεβασαν fake για να δουν αν θα τα "πιασουμε" Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 00:11] Ποσο πιο καλα θα ηταν ο κοσμος αν δεν εκλεβε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 9, 2007 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 [tatiana mode on] pusher δωσε τα mail στο λαο να γουσταρουμε gossip [/tatiana mode off]περα απο την πλακα ομωςπιστευω πως απο τη στιγμη που καποιος εσκεμμενα δοκιμαζει την ανοχη ενος φορουμ/crew/κοκ ειναι αναμενωμενο να υποστει και τις αναλογες συνεπιες...τωρα φυσικα φανταζομαι πως με την αναλογη συνεννοηση και κατανοηση το αποτελεσμα ειναι αναστρεψιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 9, 2007 Author #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 00:03] α. βρε μπας και τo μετάφρασες το thread λάθος στο massman?... β. βρε pusher μπας και έκανες upload fake scores και μετά που σε "τακώσανε" άνοιξες αυτό το thread για να έχεις κάποια δικαιολογία?..... γ. βρε μπας και γερνάω και σκέφτομαι διάφορα?.... Το mail του οποίου το περιεχόμενο το έδωσα κι εδώ το έλαβα στις 7:04 μμ. Αν είχε προηγηθεί report δε μπορώ να το ξέρω. Το τελευταίο fake που ανέβασα ήταν όντως τραβηγμένο. Τα άλλα δύο όμως πληρούσαν τους κανονισμούς για τις διαπιστεύσεις που χρειάζονταν. Από την πρώτη στιγμή που τα ανέβασα σκεφτόμουν να αναφέρω ότι είναι κάλπικα... Αυτά... edit: Εδώ να σημειώσω ότι η εφαρμογή του ban έγινε αφού είχε ανοιχτεί το thread, χωρίς να μπορώ βέβαια να επιβεβαιώσω αν είχαν ξεκινήσει ενέργειες και συζητήσεις γι' αυτό από πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2007 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 μαλλον προς το "β" καταληγουμε ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 9, 2007 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Κατι χάθηκε στην μετάφραση? Αρχική απάντηση από o polonos 17:00 γινονται ρεπορτ αυτα τα σκορ 18:35 ανοιγει το παρων thread Και ναι μετα την συνομιλια μου με τον massman ο ΙΔΙΟΣ τον εκανε BAN Και δεν καταλαβα τι ακριβως "βρωμαει" ? Την στιμγη που βγαινει ο RB και δηλωνει δημοσια οτι οποιος ανεβασει fake score θα τρωει ban Δεν βλεπω κατι το περιεργο Ώρα : 18:59 Αρχική απάντηση από o polonos Μολις κερδισες ενα BAN απο εμενα Καλο σου απογευμα 19:01 Edit Αρχική απάντηση από o polonos Μολις κερδισες ενα BAN απο το hwbot.org Καλο σου απογευμα ???? Θώμα, απλά επειδή θέλω να σου πώ την αλήθεια ευθέως για να μην κρύβομαι πίσω απο το δαχτυλό μου...Εγώ, προσωπικά, έχω διαπιστώσει πώς απο τότε που εχεις γίνει Moderator στο hwbot η συπεριφορά σου έχει αλλάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 9, 2007 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Εγώ, προσωπικά, έχω διαπιστώσει ότι τρώγεστε με τα ρούχα σας Τον richba5tard τον εμπιστεύομαι και η δήλωσή του με καλύπτει απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2007 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Τα εδιτ εγιναν επιδει το ban δεν το εκανα εγω Νομιζω πως βοηθαω οπως μπορω στην κοινοτητα μας (εκτος κ αν κανω λαθος) Ποτε δεν μπλοκαρα βιαστηκα σκορ απο καποια "δικα μας" παιδια Παντα προσπαθω να βρω μια ακρη ... Και εχω δηλωσει ανοιχτα πως οποιος χρειαστει κατι εδω ειμαι για να βοη8ησω Την στιγμη που το ban δεν εξαρταται απο μενα το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να πιεσω τον massman να αλλαξει το ban απο "for life" σε "1 χρονο" .... Δεν εχω κανενα προσωπικο συμφερον στο να γινει ο pusher BAN Και παλι ... Αν δεν υπηρχε το παρον θρεντ και ετρωγε BAN δεν θα το συζητουσαμε καθολου Και παραδεχομαι οτι η πρωτη μου απαντηση δεν ηταν σωστη και δεν επρεπε να μιλησω ετσι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 10, 2007 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Λοιπον...οταν μαθετε ποια ειναι η αληθεια...γραφτε την στα news Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 00:42] μαλλον προς το "β" καταληγουμε ................ Έχεις στοιχεία φίλε μου γι' αυτό; Αν όχι καλό είναι να μην κάνεις τέτοιες εικασίες...Όταν άνοιξα το thread δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή το ban (6:35 μμ)Mail έλαβα στις 7:04 μμ. Tο είδα όμως πολύ αργότερα. Πρώτη φορά ειδοποιήθηκα για το ban μέσω του post του polonos, το οποίο έγινε στις 6:59 μμ και του έκανε edit στις 7:01 μμ (πριν σταλεί το mail ακόμη δηλαδή). Συνεπώς και δε γνώριζα τίποτα την ώρα που άνοιξα το thread για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει, το οποίο ήταν τελικά ban.Μιας και τέθηκαν ερωτήσεις από τον hipro5 σχετικά με το ζήτημα καλό θα ήταν να πιστοποιήσει και ο polonos τα λεγόμενα μου εφόσον πληροφορηθεί και από τον Massman την ώρα αποστολής του mail του...edit: Το mail το έχει λάβει και ο ίδιος ο hipro5 οπότε ως προς αυτό μπορεί να είναι σίγουρος ότι εστάλη μισή ώρα μετά το άνοιγμα του thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 10, 2007 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Μου φαινεται γελοιο ολο αυτο που γινεται....Γιατι αν το δει ο καθενας απο την μερια του βγαζει τα δικα του συμπερασματα..Τωρα αν ψαχνομαστε με τα λεπτα κλπ.......χιλιες φορες καλυτερα να πει ο καθενας την αληθεια παρα να παιζουμε με τις ωρες κ τα λεπτα..Εγω που εχω 7 λεπτα το ρολοι μπροστα , ξερεις ποσο πιο δυσκολα θα ηταν τα πραγματα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Οκτώβριος 10, 2007 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 @ Pusher Το ξέρω οτι υπάρχουν και cheats στα 3dmarks, όπως υπάρχουν και ένα κάρο tweaks για δαυτα που δεν τα ξέρω καν...και έμμεσα επιρρεάζουν τα σκορ. Υποτίθεται οτι benchaρουμε για να γουστάρουμε. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που κλέβουν, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα σταματήσουμε να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε, επειδή καποιοι κακόβουλοι-αργόσχολοι τύποι προσπαθούν να πάρουν τσάμπα φήμη - πόντους - βραβεία κλπ...πιστεύω αργά η γρήγορα θα φανεί ποιοί είναι αυτοί, και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Μενει να δούμε. Για την ιστορία επίσης, αν βάλεις το cpu-z 1.41, φαίνεται η τάση πιό κοντά στην πραγματική. Τρέξε παράλληλα ενα orthos πχ και θα δεις πως μεταβάλλεται. Από κει και πέρα, τη γνώμη μου την είπα και στο ποστ #21. Αρχική απάντηση από RootX Εγώ, προσωπικά, έχω διαπιστώσει ότι τρώγεστε με τα ρούχα σας Double that...αν και μου φαίνεται οτι τρωγόμαστε περισσότερο με τα λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighT3ch Οκτώβριος 10, 2007 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Εγω διαβασα αυτο... Unfortunately there is also a darker side to user submission; some people feel its necessary to abuse HWBot and the community by posting stolen, faked, duplicate or shared results in a effort to gain points for themselves and their team. Ultimately these users will only damage their reputation and hurt their Team. και τονιζω την σημαντικη γραμμη... Θα ηθελα να πω δυο πραγματα επ'αυτου. Προσωπικα μπηκα στην HOT οχι γιατι γνωριζω καποιον ή καποιους (στην πραγματικοτητα δεν γνωριζω κανεναν) προσωπικα, αλλα γιατι ειναι η Hellas Overclocking Team και μενω με τον τιτλο. Δεν ξερω γιατι εχουν χωρισει οι Ελληνες Overclockers σε δυο ομαδες αλλα δεν με ξαφνιαζει (ετσι παντα τα κανουμε οι Ελληνες ... δεν χρειαζεται να πω πως). Αν εγω ξοδευω ενα μεγαλο μερος του μηνιατικου μου καθε μηνα να overclockαρω να benchαρω (να καιω, να παιδευομαι κλπ κλπ) ειναι γιατι μου αρεσει σαν χομπυ και μου δινει ικανοποιηση. Αν postαρω scores κυριως δοκιμαζω τα δικα μου ορια (μεσα απο το hardware μου) και εν μερει βοηθαω το team μου - την Ελλαδα - οπως μπορω να ανεβει. Εσυ pusher εφοσον ξερεις (οπως ολοι μας φυσικα) οτι κλεβουν καποιοι στο hwbot θεωρησες εξυπναδα να postαρεις fake scores? Εμαθες στους υπολοιπους και στους moderators κατι που μεχρι τοτε δεν γνωριζαν? Γιατι εβαλες τον εαυτο σου και τους υπολοιπους της ομαδας σου σε αυτη την διαδικασια? Προσωπικη σου επιλογη ειναι φυσικα, απλα - κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα - οταν εισαι μελος μιας ομαδας το reputation της ομαδας ειναι πανω απο το προσωπικο. Κλεφτες και απατεωνες (και αναλογως γελοιοι) υπαρχουν πολλοι και σε ολους τους χωρους. Οποιος σεβεται τον εαυτο του δεν νομιζω οτι θα πρεπει να μπει καν στην ιδεα να θελει να παρουσιασει ενα ψευτικο αποτελεσμα. Για παραδειγμα μπορει να μην γνωριζω τον Γιωργο aka hipro5 αλλα αναρωτιεμαι που θα εβρισκε την ηθικη ικανοποιηση αυτος ο ανθρωπος να εκλεβε ενα αποτελεσμα - νομιζω πουθενα. Κατι αναλογο μου θυμιζει η ιστορια που βιωνα επι περιπου 5 χρονια στο Online Gaming στο Call of Duty 1 και Call of Duty 2 οπου ο καθε πικραμενος δοκιμαζε cheats και ενιωθε υπερηφανος που μπορουσε να ανταγωνιστει τους παλαιοτερους χωρις πολυ κοπο. Και εκει καποιοι εκαναν αυτο που εκανες εσυ pusher, εβαζαν cheats για να αποδειξουν οτι καποιοι κλεβουν ή "για δοκιμη" οπως ελεγαν. Το ερωτημα ειναι ... εχει καμια σημασια? Αν θελει καποιος να αναλαβει να κανει τον tester για να ανακαλυψει κενα ασφαλειας ας γραφτει ως tester να ενημερωσει και τους site admins και ας ασχοληθει μονο με αυτο. Πιστευω οτι η ηθικη ικανοποιηση ερχεται οταν μπορεις να δωσεις τον καλυτερο απο τον πραγματικο σου εαυτο. Οταν εχεις ενα αποτελεσμα που αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα και ειναι απορρεια των προσπαθειων σου. Τωρα οσον αφορα τις ιντριγκες και τις προσωπικες κοντρες καποιων, νομιζω πως πρεπει να παραμενουν σε προσωπικο επιπεδο και να μην γενικευονται σε ολη την ομαδα. Υπαρχουν πολλοι σε μια ομαδα που προσπαθουν ανιδιοτελως και δεν νομιζω να τους ενδιαφερουν (ουτε θελουν να τους επηρεαζουν) προσωπικες κοντρες αλλων. Αυτα τα ολιγα, ελπιζω να σας δω ολους το Σαββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Οκτώβριος 10, 2007 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 παντος δεν ειναι καθολου σωστο να γινεται αυτο γιατι εχει παιδια που ξοδευουν πολλα χρηματα και πολυ χρονο ,σε hardhard και σε ζημιες για να κανουν καποιο σκορ.Ειναι αδικο. τωρα και πρωτος να βγει καποιος τι σημμασια εχει αφου δεν το εχει κανει με την αξια του. . δεν λεω να γινει ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 10, 2007 Author #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Μου φαινεται γελοιο ολο αυτο που γινεται....Γιατι αν το δει ο καθενας απο την μερια του βγαζει τα δικα του συμπερασματα..Τωρα αν ψαχνομαστε με τα λεπτα κλπ.......χιλιες φορες καλυτερα να πει ο καθενας την αληθεια παρα να παιζουμε με τις ωρες κ τα λεπτα.. Εγω που εχω 7 λεπτα το ρολοι μπροστα , ξερεις ποσο πιο δυσκολα θα ηταν τα πραγματα ; Με 7 λεπτά μπροστά καθόλου πιο δύσκολο... Εδώ έχουμε 30' περιθώριο. Και όποιος το αμφισβητεί μπορεί να ελέγξει την ώρα και στο thelab και στο gmail... Hight3ch η απάντηση για το λόγο για τον οποίο δεν ενώθηκε η OutOfSpecs.Gr με τη H.O.T. νομίζω ότι είναι προφανής. Αν κοιτάξεις στο προφίλ της ομάδας (http://www.hwbot.org/profile.team.do?teamId=1455) θα δεις μεταξύ των άλλων Team awards και το εξής: Team awards : this team financially supports hwbot.org Νομίζω ότι οι οικονομικές σχέσεις θα συνεπάγονται και κάποιες δεσμεύσεις. Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δώσουν οι υπεύθυνοι του OutOfSpecs.gr γι' αυτό και πιθανότατα να είναι ήδη διαθέσιμες στη σελίδα τους... Γνώμη μου είναι πάντως πως δεν είναι δόκιμο ο διαγωνιζόμενος να χορηγεί τον οργανωτή. Μόνο και μόνο για το ότι έτσι θα δημιουργούνταν εύλογα υπόνοιες το hwbot.org έπρεπε να αποφύγει την πολιτική αυτή και να ψάξει αλλού για χορηγούς και όχι ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ομάδες. Όπως και να το κάνουμε οι ρόλοι του διαγωνιζόμενου και του χορηγού του διοργανωτή του διαγωνισμού είναι εκ φύσεως ασύμβατοι! Αρχική απάντηση από Inlovem παντος δεν ειναι καθολου σωστο να γινεται αυτο γιατι εχει παιδια που ξοδευουν πολλα χρηματα και πολυ χρονο ,σε hardhard και σε ζημιες για να κανουν καποιο σκορ.Ειναι αδικο. τωρα και πρωτος να βγει καποιος τι σημμασια εχει αφου δεν το εχει κανει με την αξια του. . δεν λεω να γινει ban Ακριβώς έτσι. Τι νόημα έχει να αγωνίζεσαι για να ξεπεράσεις ένα ψέμα; Αρχική απάντηση από inertiacreep @ Pusher Το ξέρω οτι υπάρχουν και cheats στα 3dmarks, όπως υπάρχουν και ένα κάρο tweaks για δαυτα που δεν τα ξέρω καν...και έμμεσα επιρρεάζουν τα σκορ. Υποτίθεται οτι benchaρουμε για να γουστάρουμε. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που κλέβουν, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα σταματήσουμε να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε, επειδή καποιοι κακόβουλοι-αργόσχολοι τύποι προσπαθούν να πάρουν τσάμπα φήμη - πόντους - βραβεία κλπ...πιστεύω αργά η γρήγορα θα φανεί ποιοί είναι αυτοί, και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Μενει να δούμε. Για την ιστορία επίσης, αν βάλεις το cpu-z 1.41, φαίνεται η τάση πιό κοντά στην πραγματική. Τρέξε παράλληλα ενα orthos πχ και θα δεις πως μεταβάλλεται. Από κει και πέρα, τη γνώμη μου την είπα και στο ποστ #21. Double that...αν και μου φαίνεται οτι τρωγόμαστε περισσότερο με τα λεπτά Σε σχέση με την αρχική σου θέση τοποθετούμε παραπάνω. Όσο για το CPU-Z την έκδοση 1.41 έχω. Ότι Vcore κι αν βάλω από 1,4 έως 1,5 πάντα 1,420 λέει. Βέβαια λέει Vcore VID και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το Vcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.