pusher Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 Το να κάνεις υψηλά σκορ στο hwbot.org απαιτεί χρήματα για το hardware και την ψύξη, χρόνο και μεράκι για δοκιμές. Το πόσοι διαθέτουν όλα αυτά δε μπορώ να το ξέρω. Προσπάθησα όμως να διαπιστώσω αν μπορεί κανείς να βγει πρώτος χωρίς έξοδα και κόπο. Ορίστε λοιπόν η δοκιμή:1. CPU-Z - 8310.45 mhz - pusher (H.O.T. (Hellas O/C Team))2. CPU-Z - 6004.5 mhz - pusher (H.O.T. (Hellas O/C Team))3. PiFast - 41.39 sec - pusher (H.O.T. (Hellas O/C Team))Όλ' αυτά τα σκορ επιτεύχθηκαν μέσα σε 5 λεπτά το καθένα με τη βοήθεια του MS Paint χωρίς έξοδα και κόπο.Το hardware που διαθέτω εύκολα μπορείτε να το δείτε στα υπόλοιπα scores που έχω ανεβάσει τα οποία είναι και πραγματικά. Δε χρησιμοποίησα κανένα άλλο hardware ή τρόπο ψύξης παρά τα όσα φαίνεται να ισχύουν στα 3 links που έδωσα παραπάνω.Να επαναλάβω πως η διαδικασία τροποποίησης των screenshots είναι γελοία και δε διαρκεί πάνω από 5 λεπτά για το καθένα. Τα συμπεράσματα βγάλτε τα μόνοι σας!Τα τρία scores φυσικά πρέπει να γίνουν block αν και αμφιβάλλω αν είναι τα μόνα φτιαχτά!!! (Δε μιλάω για την ομάδα μας (H.O.T.) ούτε για συγκεκριμένα άτομα. Σίγουρα υπάρχουν και άτομα που ασχολούνται πραγματικά και πετυχαίνουν εξωφρενικά ρεκόρ.)Στα screenshots στις σελίδες των submit αναφέρεται πως όποια εφαρμογή στα υποδείγματα είναι σε κόκκινο πλαίσιο πρέπει να συμπεριλαμβάνεται οπωσδήποτε στο screenshots. Μιλώντας με super moderator του hwbot.org για μία περίπτωση στην οποία είχα κάνει report γιατί έλειπε ένα παράθυρο από τα απαιτούμενα μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα κι αν έπρεπε να γίνουν block όσα scores έχουν τέτοιες παραλείψεις θα έπρεπε να αφαιρεθούν χιλιάδες.Μετά από τη δοκιμή που έκανα εγώ καταλήγω πως πρέπει να γίνεται το αντίθετο. Ίσως η έλλειψη κάποιας εφαρμογής στο screenshot να έγινε εξαιτίας κάποιας δυσκολίας αλλοίωσής του.Φυσικά πιο ασφαλή είναι τα αποτελέσματα τα οποία ανεβαίνουν σε σελίδες όπως του futuremark. Η αλλοίωσή τους χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις. Δεν είναι βέβαια αδύνατη. Π.χ. υπάρχουν εκδόσεις του utorrent και του Azureus οι οποίες έχουν πειραχτεί ώστε να αυξάνουν κατά ένα ποσοστό προκαθορισμένο ή κατ' επιθυμία του χρήστη τον όγκο του upload. Δε γνωρίζω αν κυκλοφορούν βέβαια τέτοιες crackαρισμένες εκδόσεις των προγραμμάτων της futuremark ή του CPU-Z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Μολις κερδισες ενα BAN απο το hwbot.org Καλο σου απογευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Vrification link απο το CPU-Z όμως δεν θα έχεις ποτέ... Και καλό είναι να το αναφέρεις και στο φορουμ τους για να δουν τι μπορεί να κάνει κάποιος απλά και έυκολα...αν και άλλοι έχουν αποδείξει οτι τα fake αποτελέσματα είναι έυκολα και γρήγορα να γίνουν...δενκάθονται στο hwbot πάνω απο βδομάδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Ρε συ φιλε αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο στο cpu-z....και φυσικά για να αποδεχτούν ένα τέτοιο ''καλό'' σκορ ζητούν cpu-z validation, αν ξέρεις τι είναι αυτό...Πάντως δεν το αφήνουν έτσι στο HWbot...τα κοιτάνε οπότε μην ξαφνιαστείς αν φας κανένα ban...Πάντως ακόμα δεν κατάλαβα τον λόγο του ποστ σου...για να μας δείξεις τι?Αντε τώρα να μαζέψεις το κάθε άμυαλο παιδάκι που θα δει το ποστ σου και θα αρχίζει να ανεβάζει fake σκορ...σκέφτηκες πόσο κακό μπορεί να κάνεις στην ομάδα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Απο μενα μολις κερδισες ενα BAN απο το hwbot.org Καλο σου απογευμα Man, δεν είναι αντίδραση αυτή...το παιδί άμα ήθελε μπορεί και να μην το είχε πει καθόλου...και όμως το είπε και έιπε πως έιχε συζητήσει και με mod του bot...σαφώς και θα ήξερε πως κάποιος θα το σφυρίξει στο Mod team του bot...Τι συμπεριφορά είναι αυτή? ’λλοι δεν το λένε καθόλοτ και άλλοι δεν το παραδεχονται καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983Πάντως δεν το αφήνουν έτσι στο HWbot...τα κοιτάνε οπότε μην ξαφνιαστείς αν φας κανένα ban... To είδαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Ας ποστάριζε μόνο το screen...Tι το ανέβασε και εκεί;Εννοείται θα το δέχονταν μέχρι να το τσεκάρουν...και να το κατεβάσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Μολις κερδισες ενα BAN απο το hwbot.org Καλο σου απογευμα Γιατι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Βασιλη για να αποδειξει το ταλεντο του στο photoshop υπαρχουν και αλλοι τροποι ... Και οχι να αμφισβητει το crew του hwbot.org Και παλι για τετοια σκορ θα ετρωγε ban .... Τα σκορ ανεβηκαν σημερα ... Ηταν παρα πανω απο προφανες οτι ειναι photoshop .... Εχει σταλθει mail στον αρχηγο της ομαδας σας Τετοια πραγματα δεν θα επρεπε να καν να τα συζηταμε δημοσια ... Ας μου εστελνε ΠΜ ξερει πολυ καλα οτι ειμαι μοδερατορ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 9, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 900% Ο/C Prime Stable Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 It's up to you Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 9, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Βασιλη για να αποδειξει το ταλεντο του στο photoshop υπαρχουν και αλλοι τροποι ... Και οχι να αμφισβητει το crew του hwbot.org Τα σκορ ανεβηκαν σημερα ... Ηταν παρα πανω απο προφανες οτι ειναι photoshop .... Εχει σταλθει mail στον αρχηγο της ομαδας σας Τετοια πραγματα δεν θα επρεπε να καν να τα συζηταμε δημοσια ... Ας μου εστελνε ΠΜ ξερει πολυ καλα οτι ειμαι μοδερατορ ... Πρέπει να με δουλέυεις τώρα έ? Η τουρκικη ομάδα που το είχε πει με παρόμοιο τρόπο ότι έχουν Account που σηκώνουν bench θα έπρεπε να φάει ban για πάντα και να μπλοκάρει το hwbot όλες τις τουρκικες ip δηλαδή? Η ομάδα μας δεν έχει αρχηγό....απλά είμαστε μια ομάδα που συντηρούμε τα score και τα διορθώνουμε σε μερικές καταστάσεις... Δεν αμφισβήτησε κανέναν, σου έδειξε ένα τρόπο που έστω για λίγο μπορεί ο καθένας να έιναι πρώτος. @Οbi...δυστηχώς ή ευτυχώς τα παιδάκια τα άμυαλα που λές ,είναι άμυαλα λόγω άγνοιας...αλλά υπάρχουν και μεγάλοι άμυαλοι..που είναι άμυαλοι και δυστηχώς όχι λόγο άγνοιας. Όταν φτιάχνεις μια τέτοια βάση όλα τα περιμένεις...δεν μπορείς να περιμένεις όλοι να τηρούν τους κανόνες...ακόμα και στα πιο απλά πράγματα στην ζωή...το μεγαλύτερο ποσοστό δεν ακολουθεί τους κανόνες... Και Polone...ηρέμησε λίγο με το moderatorιλίκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 9, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Δε με πειράζει το ban. Απλά προσπάθησα να συνεισφέρω ότι μπορούσα που ούτως ή άλλως δεν ήταν και πολλά. Φάνηκε για μια ακόμη φορά πως η ειλικρίνεια τιμωρείται και το θέμα δεν είναι το τι κάνεις πραγματικά αλλά το αν φαίνεται ότι το κάνεις.Κάποιος είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει στο CPU-Z. Στα link που έδωσα το έχω κάνει και στο pifast. Και γιατί να μη μπορεί να γίνει και στα άλλα; Δεν είναι απαραίτητο να έχεις verification link παρά μόνο στις πρώτες θέσεις. Για να ανέβει μια ομάδα δε χρειάζεται να είναι όλα τα μέλη της στην πρώτη 20άδα...Αλλά ακόμη και το verification εξήγησα πως μπορεί να αλλοιωθεί. Ακόμη και οι πιο ακριβές εφαρμογές crackάρονται. Σαφώς μπορούν να crackαριστούν και αυτές.Όσο για τον έλεγχο έχω δει scores που δεν έχουν ούτε screenshots ούτε verification link και παρ' όλ' αυτά έχουν καταχωρηθεί κανονικά χωρίς να τα έχει πειράξει κανείς. Φυσικά δεν είναι δυνατόν οι moderators να τα ελέγχουν όλα. Ακόμη είχα ένα χρυσό με παγκόσμιο ρεκόρ συχνότητας ταυτόχρονα, το οποίο μου είχε δώσει πόντους χωρίς verification link.Τέλος μέλη μερικών ομάδων είναι ταυτόχρονα και moderators ή super moderators του hwbot.org. Το να ορίζεται κανείς ελεγκτής του "εαυτού" του εμένα μου γεννά ερωτηματικά. Έπρεπε οι moderators και super moderators να είναι ανεξάρτητη ομάδα...Υ.Γ.: Αναφέρθηκε από κάποιον πως δεν έπρεπε να το γράψω αυτό γιατί έτσι θα βάλω ιδέες. Ναι εμένα περιμένανε... Πάντως δεν πιστεύω ότι είμαι ο πρώτος που ανέβασα αλλοιωμένα αποτελέσματα στο hwbot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Σχετικα με τους Τουρκους τα ειπαμε το προι νομιζω .... Τωρα το πως μπορει να κλεψει κανενας το hwbot το ξερουν ολοι πολυ καλα ... Και δεν χρειαζεται ο pusher να το λεει σε ολους και να δινει και αλλες ιδεες .. Και το ξεραμε πριν πολλα χρονια (βλ terminator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 9, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Δε χρησιμοποίησα Photoshop. Όλη η δουλειά έγινε με MS Paint σε λιγότερο από 5'. Δε ξέρω αν πρέπει, αλλά αν το ζητήσετε θα εξηγήσω τη διαδικασία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 9, 2007 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Βασικά ίσως υπάρξει πρόβλημα με αυτούς που δεν έχουν αγοράσει account στη futuremark. Π.χ στα 05 και 06 σε αφήνει να κάνεις published μόνο ένα bench. Τα άλλα που μπορεί να έχεις και δεν θα φαίνονται, τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 9, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 19:04] Ας ποστάριζε μόνο το screen...Tι το ανέβασε και εκεί;Εννοείται θα το δέχονταν μέχρι να το τσεκάρουν...και να το κατεβάσουν Δεν κατάλαβα πως θα το έβρισκαν. Στο pifast είχα δώσει όσες διαπιστεύσεις απαιτούνταν σύμφωνα με τους κανονισμούς και στο 1 εκ των 2 CPU-Z. Με ποια διαικολογία δηλαδή θα τα κατέβαζαν;Δυστυχώς αντί να γίνει block τον αποτελεσμάτων έγινε ban και τώρα δε μπορειτε να δείτε αυτό που λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Οκτώβριος 9, 2007 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Εγώ κάθομαι και παίζω που και που για να πάρω 0.4 πόντους.Με αυτά που διαβάζω ή θα το κόψω ή θα αποχωρίσω απο την ομάδα....Βρώμισαν τα forum απο τζάμπα μάγκες moderators και admins.Προβληματικά κακομαθημένα.Να μην το πάρει κανείς προσωπικά αυτό που λέω.Απλά μερικές φορές μπερδεύουν τη βούρτσα με την οδοντόβουρτσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Οκτώβριος 9, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 19:05] Βασιλη για να αποδειξει το ταλεντο του στο photoshop υπαρχουν και αλλοι τροποι ... Και οχι να αμφισβητει το crew του hwbot.org Και παλι για τετοια σκορ θα ετρωγε ban .... Τα σκορ ανεβηκαν σημερα ... Ηταν παρα πανω απο προφανες οτι ειναι photoshop .... Εχει σταλθει mail στον αρχηγο της ομαδας σας Τετοια πραγματα δεν θα επρεπε να καν να τα συζηταμε δημοσια ... Ας μου εστελνε ΠΜ ξερει πολυ καλα οτι ειμαι μοδερατορ ... Το παλιότερο από τα score έχει κλείσει αισίως τις 3 μέρες. Και από τι είναι προφανές ότι είναι photoshop; (Για την ακρίβεια MS Paint ήταν!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 9, 2007 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 @Ignatios relax ...όλα κάποτε βρίσκουν τον δρόμο τους...και εγώ έχω 0.4 και 0.8 πόντους.. @Pusher δεν τα λές όλα όμως, φαίνεται πώς έκανες ασύστολα report για να δοκιμάσεις τα νέυρα του hwbot crew. Ηρεμία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.