superiorblend Οκτώβριος 18, 2007 Author #21 Οκτώβριος 18, 2007 Προς Θεού,δεν είναι ανάγκη jpavly να ζητάς συγγνώμη για τίποτα...Ειλικρινά όμως ο συνάδελφος σου περίμενε να κάτσω εγώ να του δώσω 400 euro;Σε πληροφορώ ότι και εγώ είμαι από πολυτεχνείο, και χωρίς να έχω πατέρα να μου πληρώνει νοίκια για Αγγλίες και επαρχίες που σημαίνει πως ότι κάνω το κάνω με τον ιδρώτα μου από τα μαθητικά μου χρόνια.Όπως είπα σέβομαι την εργασία σας, αλλά δε νομίζω ότι ήτανε λόγος να γράφει ο προηγούμενος όσα έγραφε...λες και έτσι με έπιασε πελάτη...ένα απλό wireless ήτανε...Να είσαι καλά jpavly, φαίνεσαι σοβαρό άτομο...
jpavly Οκτώβριος 18, 2007 #22 Οκτώβριος 18, 2007 Το θέμα δεν είναι ποιος είναι από Πολυτεχνείο και ποιος από Deree, αλλά τι χρειάζεσαι. Απλά είναι καλό να δεχόμαστε ότι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι, καλό είναι να παίρνουμε κάποιον επαγγελματία και φυσικά να είναι αυτός στα μέτρα μας Και για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, άλλη δουλειά θα κάνει αυτός με τα 50 και άλλη αυτός με τα 400. Απλά είναι θέμα target group. ’λλη ασφάλεια θες εσύ που θέλεις απλά να γλυτώσεις από τον γείτονα κι άλλη μία μεγάλη εταιρεία στο Intranet της πχ και άλλος αριθμός PC. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, η αγορά μας είναι τεράστια και ο καθένας βρίσκει αυτό που του αναλογεί. Επιστροφή στο θέμα μας, αν θέλεις, μπορείς να μας πεις τι διάλεξες να κάνεις τελικά; ΥΓ.: Thanks για τα καλά σου λόγια, αμοιβαία
superiorblend Οκτώβριος 18, 2007 Author #23 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχικά προσπάθησα να κάνω τις ρυθμίσεις μέσα από win,αλλά δε τα κατάφερα.Έτσι πήρα πάλι τους drivers από το modem και έκανα εγκατάσταση πάλι.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουν τα 2 client internet...Τότε έκανα setup τους drivers και στα άλλα 2 τερματικά και το internet επανήλθε,τραβάγανε κανονικά internet από το router.Τώρα για το LAN με βοήθησε ένας φίλος από msn που είναι ΙΤ manager και έκανα ότι μου είπε.Για το κλείδωμα έκανα κάτι μέσω του setup του speedtouch στο WAP...με τη διαφορά ότι τώρα κάθε pc για να μπει internet δίνει pass, και κάθε φορά πατάς click στο connect της σύνδεσης για να συνδεθείς...όλα αυτά σε αντίθεση με πριν που τώρα κατάλαβα ότι είχα κάνει πύλη...όπως στο ενσύρματο που έχω σπίτι μου πάνω σε switch,lol...Τώρα πλέον δε βλέπω το internet να σέρνεται όπως πριν,λογικά δε τραβάνε σήμα εξωτερικοί παράγοντες...Good luck and thx...
SirGeorge Οκτώβριος 18, 2007 #24 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από superiorblend Προς Θεού,δεν είναι ανάγκη jpavly να ζητάς συγγνώμη για τίποτα...Ειλικρινά όμως ο συνάδελφος σου περίμενε να κάτσω εγώ να του δώσω 400 euro;Σε πληροφορώ ότι και εγώ είμαι από πολυτεχνείο, και χωρίς να έχω πατέρα να μου πληρώνει νοίκια για Αγγλίες και επαρχίες που σημαίνει πως ότι κάνω το κάνω με τον ιδρώτα μου από τα μαθητικά μου χρόνια.Όπως είπα σέβομαι την εργασία σας, αλλά δε νομίζω ότι ήτανε λόγος να γράφει ο προηγούμενος όσα έγραφε...λες και έτσι με έπιασε πελάτη...ένα απλό wireless ήτανε...Να είσαι καλά jpavly, φαίνεσαι σοβαρό άτομο... Δεν είπα να τα δώσεις εσύ φίλε μου προς Θεού. Το αφεντικό σου στη δουλειά πρέπει να τα δώσει και μάλιστα όχι μόνον αυτό... άμα θέλει να έχει ΣΟΒΑΡΗ πληροφοριακή οργάνωση πρέπει να έχει συμβόλαιο υποστήριξης με κάποιον ανάλογα ΣΟΒΑΡΟ επαγγελματία. Δεν έχω κάτι προσωπικά μαζί σου, έχω όμως πολλά με τους επιχειρηματίες που αγνοούν την αξία της επαγγελματικής υπηρεσίας και βάζουν άτομα που άλλη είναι η δουλειά τους να προσπαθούν να βρούνε λύση σε θέματα που δεν τα κατέχουνε. Η μήπως νομίζεις ότι το δίκτυο εκεί πέρα ( ο Θεός να το κάνει) δεν έχει ήδη τα μύρια όσο προβλήματα χωρίς να το ξέρεις? Η μήπως νομίζεις ότι δεν θα βγάλει πρόβλημα στο μέλλον? Αυτό που έκανες εσύ ήταν μια πρόχειρη λύση βασισμένη σε 10 διαφορετικές απόψεις που σου είπανε...Και από τη στιγμή που μιλάμε για δίκτυο εταιρίας είμαι κάθετος......Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε ερασιτεχνικές λύσεις. Και δεν σου μίλησα σαν να σε έχω πελάτη γιατί κάτι επιχειρηματίες αρπακολλατζήδες σαν το αφεντικό σου δεν συνεργάζονται με σοβαρούς επαγγελματίες μπας και βάλουν κανά ευρώ παραπάνω στην τσέπη για να πάρουν Μercedes.Συγγνώμη για τον τόνο μου αλλά έσκασα.Επαναλαμβάνω, δεν έχω τίποτα μαζί σου προσωπικό, με το αφεντικό σου έχω ή όποιον άλλον που σε έβαλε σε αυτή την διαδικασία.
dpolal Οκτώβριος 19, 2007 #26 Οκτώβριος 19, 2007 Συν το γεγονώς ότι όσα Πολυτεχνεία ή κολλέγια και να τελειώσουμε την ποιότητα της δουλειάς του υδραυλικού ή του ηλεκτρολόγου ΔΕΝ πρόκειτε να την φτάσουμε ΠΟΤΕ.Το να αλλάξουμε ένα καλώδιο, μια μπρίζα ή μια βρύση μπορεί να φαντάζει εύκολο και να αναρωτιώμαστε πώς είναι δυνατόν να πληρώνουν οι άλλοι κοροϊδίστικα χρήματα για κάτι τόσο απλό. Όπως και το να ρυθμίζουμε ένα «δίκτυο».Είμαστε όμως βέβαιοι ότι έχουμε κάνει εξίσου καλή δουλειά με αυτήν του επαγγελματία;;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.