Jump to content

Tι στο καλο συνεβαινε;

hayabusa

Recommended Posts

Ρε παιδια θα τρελαθω. Απο το πρωι και συγκεκριμενα απο την ωρα που ξανανοιξα το μηχανημα ( το ειχα κλεισει για περιπου 5 λεπτα) με το που συνδεομουνα στο νετ δεν προλαβαιναν να περασουν παρα μερικα δευτερολεπτα και μου πεταγε μπλε οθονη με το μηνυμα IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL εκανε reset και ξανα απο την αρχη. Ξερετε τι μπορει να φταιει; Αφου το αφησα κλειστο για περιπου δυομισι ωρες (και εκλεισα το Kaspersky πριν μπω:wassat: ) καταφερα να μπω κανονικα χωρις κανενα προβλημα ( για αυτο μπορω και γραφω τωρα αυτες τις γραμμες) .

Οποιαδηποτε βοηθεια η συμβουλη θα ηταν καλοδεχουμενη.!!!

PS: Ολα αυτα σε Vista...

Αρχική απάντηση από lord

registry cleanerrrrrrrrrrr

are you working me??? δεν μπορεις να φανταστεις ποσα διαγνωστικα ετρεξα( 3 για το μητρωο, 2 για γο λειτουργικο, 1 για τον σκληρο και 1 για τις μνημες). Οτι υπηρχε φτιαχτηκε αλλα το προβλημα παρεμενε. Και τωρα λυθηκε ως δια μαγειας.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 20:57]

Και τωρα λυθηκε ως δια μαγειας.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 20:57]

are you working me???

τη να σου πω γινοντε αυτα

δεν ξερω για vista

αλλά για xp advansed unistaller λύνει πολλά προβλήματα που σxετιζοντε με το δίκτυο (δεν μπορούν να μπουν στο pc δεν μπορείς να μπεις στου αλλού το pc και βάλε)

και εμενα το μυαλο μου στην μητρικη και κατοπιν εκει πηγε. αλλα το λαπτοπ ειναι καινουργιο(3 μηνες το εχω) και δεν του κανω ιδιαιτερα extreme χρηση οποτε απεκλεισα αυτο το ενδεχομενο...

λοιπον,τελικα βρηκα τι εφταιγε ( μαλλον τυχαια). Ολη τη δουλεια την εκανε το Kaspersky. Καθε φορα που ηταν ανοιχτο και επιχειρουσα να μπω στο νετ ο υπολογιστης τα εβλεπε ολα. Με το NOD 32 αυτη τη στιγμη που γραφω δεν υπαρχει κανενα προβλημα( με το ΑΜΟΝ protection disabled). Υποψιαζομαι πως και με το Κaspersky το αντιστοιχο ΑΜΟΝ protection εφταιγε...

Το IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL είναι σφάλμα που προκαλείται από συσκευές, κοινώς πρόβλημα με drivers. Μπορεί το kaspersky, επειδή βάζει δικό του overlay driver στην κάρτα δικτύου και στο δίσκο, να είχε πρόβλημα και να σου κόλλαγε. Μπορεί αν ξανακάνεις την εγκατάσταση από την αρχή να παίζει κανονικά.

Αρχική απάντηση από Wizard!

Το IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL είναι σφάλμα που προκαλείται από συσκευές, κοινώς πρόβλημα με drivers. Μπορεί το kaspersky, επειδή βάζει δικό του overlay driver στην κάρτα δικτύου και στο δίσκο, να είχε πρόβλημα και να σου κόλλαγε.

μαλλον κατι τετοιο ειχε γινει. βεβαια δεν νομιζω να το ξαναβαλω γιατι το NOD με καλυπτει πληρως...

Αρχική απάντηση από Mama Africa

Το AMON protection εγω παντως το εχω enable και δεν εχω κανενα προβλημα..

χτες μετα τα "επεισοδια" το ειχα και εω ενεργοποιημενο. σημερα οταν το ανοιξα μου εκανε παλι προβληματα και για να αποφυγω τον νευρικο κλονισμο (μετα απο τα ατελειωτα χτεσινα BSOD) το απενεργοποιησα και τελειωσαν τα προβληματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.