chaosmaster Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Παιδια καλησπερα.Εχω ενα laptop με ασυρματη καρτα δυκτιου κ εχω συνδεθει ασυρματα με τον γειτωνα μου ο οποιος εχει κ το router.Το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχω πολυ καλο σημα κ θα ηθελα να βαλω μια εκσωτερικη κεραια για να πιανω το σημα του.Με ενα γρηγορο search βρηκα αυτο το μοντελο.Κανει για τη δουλεια που θελω?Και πως τηα γινει η συνδεση πανω στο pc μου?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Οκτώβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 πες του να αλλαξει θεση το ρουτερ για να εξυπηρετησε καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Οκτώβριος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 χααχαχα Μετραει κ αυτο αλλα ισως κατι πιο σιγουρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 To laptop σου τι ασύρματη κάρτα έχει; Τι έξοδο για εξωτερική κεραία έχει; Δε σου χρειάζεται omni κεραία, θέλεις κάποια κατευθυντική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Οκτώβριος 9, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα για να καταλαβω κ το βασικοτερο να δω την τιμη?thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από trendy To laptop σου τι ασύρματη κάρτα έχει; Τι έξοδο για εξωτερική κεραία έχει; Δε σου χρειάζεται omni κεραία, θέλεις κάποια κατευθυντική. Αν έχει έξοδο για εξωτερική κεραία, που σιγά μην έχει!Αν έχει όμως απλά βάλε μια κεραία και λογικά θα φτιάξει. Αν όχι, γιατί δεν παίρνεις ένα καλό AP στυλ airlive το οποίο σίγουρα θα συνδέεται καλύτερα από την κάρτα του laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Μπορεί να έχει κάποια pcmcia με υποδοχή για εξωτερική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Οκτώβριος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 οποτε τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 10, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Να μας απαντήσεις σε όσα ρωτάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.