Jump to content

desktop pc μεχρι 400-450 � τελικη

sundance

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ειναι για χρηση εφαρμογων γραφειου χωρις πολλες απαιτησεις και να παιζω και κανα παιχνιδι(μεχρι το 2005)

cpu+ram θελω να ειναι δυνατα για να μπορει να επεξεργαστει πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα.

απο e-shop καμια συνθεση?

Εγώ προτείνω αυτό, για το οποίο θα έλεγα ότι παίζει και σύγχρονα παιχνίδια ! Απλά ξέχασα να βάλω και ένα απλό ανεμηστηράκι/ψύκτρα. Πρόσθεσε δηλαδή άλλα 6 !

Αν θες κάτι περισσότερο προσανατολισμένο για γραφείο (όχι ότι αυτό δεν κάνει) βάλε σε αυτή τη σύνθεση:

Intel Dual core 2180 (2GHz Box 89)

Seagate 320GB 76

Connect3D HD 2400 Pro 256MB 37

Αφού αφαιρέσεις τα αντίστοιχα...

Σύνολο 443

80981603rv4.png

Edit:

Και κάτι από την αντίπερα όχθη !

68149027sm7.png

Οριακά μεν τα ενσωματωμένα τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών αλλά εγώ προτείνω αυτά για τις ανάγκες σου:

post-6355-1416073214,3891_thumb.jpg

H skythe τί θα του χρειαστεί ;;;;

Ας δώσει τα 35 ευρώ σε ένα dvd writer ή παραπάνω μνήμη ή μια πολύ απλή, φθηνή κάρτα γραφικών.

Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 10:06]

H skythe τί θα του χρειαστεί ;;;;

Ας δώσει τα 35 ευρώ σε ένα dvd writer ή παραπάνω μνήμη ή μια πολύ απλή, φθηνή κάρτα γραφικών.

Δεν είναι απαραίτητη; Δεν ξέρω.

Το dvd writer απλώς ξέχασα να το συμπεριλάβω.

Αρχική απάντηση από salonicafan [Σήμερα, στις 12:16]

Δεν είναι απαραίτητη; Δεν ξέρω.

Το dvd writer απλώς ξέχασα να το συμπεριλάβω.

Αφού οι απαιτήσεις είναι δεδομένες και δεν περιλαμβάνουν o/c μια χαρά θα βολευτεί με την ψύκτρα της amd.

Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 10:43]

Αφού οι απαιτήσεις είναι δεδομένες και δεν περιλαμβάνουν o/c μια χαρά θα βολευτεί με την ψύκτρα της amd.

Δηλαδή και γώ που δεν κάνω o/c στην υπογραφή μου θα μπορούσα να παραλείψω την scythe;

tolis86 δεν κάνουμε διαγωνισμό καλύτερης σύνθεσης, ούτε ποσοστά θα πάρουμε, ιδέες λέμε στο παλικάρι.

Ο οποίος ζητάει πρωτίστως καλό επεξεργαστή + ram....

Αρχική απάντηση από salonicafan [Σήμερα, στις 15:22]

Δηλαδή και γώ που δεν κάνω o/c στην υπογραφή μου θα μπορούσα να παραλείψω την scythe;

Δεν είναι θέμα μόνο o/c μια καλή ψύκτρα, έχει να κάνει με την καλύτερη απαγωγή της παραγώμενης θερμότητας από τον επεξεργαστή και την ποιό ήσυχη λειτουργία αφού σχεδόν πάντα διαθέτουν καλύτερους ανεμ.

Απλά όταν το μπατζετ σου είναι σφικτό δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση, αργότερα μπορεί να προστεθεί.

Αρχική απάντηση από salonicafan

tolis86 δεν κάνουμε διαγωνισμό καλύτερης σύνθεσης, ούτε ποσοστά θα πάρουμε, ιδέες λέμε στο παλικάρι.

Ο οποίος ζητάει πρωτίστως καλό επεξεργαστή + ram....

ναι φιλε μου ακριβως. απο τις συνθεσεις που ειδα πιστβω πως του g65 ειναι η καλυτερη γιαυτο το λεω...

Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 13:26]

Δεν είναι θέμα μόνο o/c μια καλή ψύκτρα, έχει να κάνει με την καλύτερη απαγωγή της παραγώμενης θερμότητας από τον επεξεργαστή και την ποιό ήσυχη λειτουργία αφού σχεδόν πάντα διαθέτουν καλύτερους ανεμ.

Απλά όταν το μπατζετ σου είναι σφικτό δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση, αργότερα μπορεί να προστεθεί.

Aκόμα καλύτερα αφού δεν θέλετε και ψήκτρα, να βάλουμε ένα 10000 σκληρό; :)

Μην με :tomato: με την πρώτη!

post-6355-1416073214,7777_thumb.jpg

Τη να τον κάνει το raptor ρε αθεόφοβε :p

Ας πάρει στην αρχή 1gb μνήμη και όχι 2gb και πιο μικρο σκληρό(160)και να δώσει πιο πολύ χρήμα στην mobo και όταν έχει λεφτά σιγά σιγά προσθέτει..

Αρχική απάντηση από HcR [Σήμερα, στις 16:27]

Τη να τον κάνει το raptor ρε αθεόφοβε :p

Ας πάρει στην αρχή 1gb μνήμη και όχι 2gb και πιο μικρο σκληρό(160)και να δώσει πιο πολύ χρήμα στην mobo και όταν έχει λεφτά σιγά σιγά προσθέτει..

Εντάξει και γω πιο πολύ για πλάκα το βαλα αλλα εφαρμογές γραφείου λέει, όχι ταινίες και διάφορα ογκώδη αρχεία.

Θα συμφωνήσω στο να πάρει τώρα καλή μητρική και μετά τα υπόλοιπα, αλλα το θέμα είναι τι θέλει αυτός και αυτός δεν μιλάει...

θα παρω αυτον που προτεινε ο JohnG85

εχει καλο cpu+ram και καλη καρτα γραφικων+μητρικη.τελειος και φτηνος.

περιπου στα 1100-1200 ποιο laptop προτεινετε για ιδια χρηση?

στην συνθεση του JohnG85 λεω να κανω καποιες αλλαγες:

1.σκεφτομαι αντι για τον 2160 να βαλω τον κατω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1037&product=954845

αξιζει η διαφορα τιμης ή οχι?

2.σκληρο να βαλω αυτον:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=984&product=941964

3.αντι για την ram teamgroup να βαλω αυτη:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=1013696

4.επειδη το πλαισιο δεν εχει την μητρικη που προτεινει ο john ποιαπροτεινετε απο αυτες (μεχρι 90)

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=1033

Υ.Γ για οθονη σκεφτομαι για αυτη:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=1022032

τι λετε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.