perp Ιανουάριος 3, 2008 #81 Ιανουάριος 3, 2008 Προσωπικα δεν θυμάμαι να κολλησε πουθενά το game.... btw γιατι δεν δοκιμάζεις να συνεχίσεις απο το τελευταίο σου save μπας και ξεκολλήσει?
MasterCommander Ιανουάριος 23, 2008 #82 Ιανουάριος 23, 2008 πηγαίνεις στα options>keyboard>advanced και επιλέγεις το "Enable Developer Console"μετά πατάς το "~" (πάνω από το tab στο πληκτρολόγιο) και ανοίγει η Developer Consoleεκεί πληκτολογείς πρώτα "sv_cheats 1" για να επιτραπούν τα cheats στο παιχνίδι,και μετα πληκτρολογείς "sv_unlockedchapters chapternumber" όπου chapternumber ο αριθμός της πίστας.μετα πας στο new game και την επιλέγεις:flower:από εδώ http://www.tweakguides.com/HL2_9.html
Athens2004 Φεβρουάριος 3, 2008 #83 Φεβρουάριος 3, 2008 Ναι αυτο κάνεις. Την πετας με το gravity στο κεφαλι και την ανατινάσεις με το πιστολ. [αν θυμαμαι καλα . ]
Maximus Φεβρουάριος 3, 2008 #84 Φεβρουάριος 3, 2008 Μίλα στον επιστήμονα (μου διαφεύγει το όνομα) και νομίζω θα σου πει ότι εφόσον είσαι οκ, μπορείς να προχωρήσεις.Beware όμως - προετοιμάσου για πολύ δράση στη συνέχεια.
Maximus Φεβρουάριος 3, 2008 #86 Φεβρουάριος 3, 2008 To Half-Life ανέκαθεν είχε τέτοια σκηνικά από το 1 - μαθαίνεις και αρκετά πράγματα μερικές φορές μιλώντας.Είναι μακράν το πιο εξειδικευμένο "απλό" FPS (χωρίς RPG στοιχεία στο gameplay π.χ.)
Maximus Φεβρουάριος 4, 2008 #87 Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από d'amato To half life δε νομιζω οτι ειναι απλο fps αντιθετα, ειδικα το episode 2, ειναι γεματο γριφους. Τα rpg υπαγονται στη κατηγορια rpg. Απλα fps ειναι πχ. to metal of honor ή το call of duty, εκει δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα. Τωρα, οσο αφορα το hl συνηθως τους γριφους του λυνω μονος μου αλλα καποοιες φορες πρεπει να καταφυγω σε walkthroughs, εδω πχ. που να καταλαβει καποιος οτι θα πρεπει να μιλησει στον επιστημονα για να διακοπει η εκπαιδευση του και να προχωρησει?? τετοια κατασταση δεν την εχω ξαναδει. Τα Deus Ex, System Shock, Bioshock και ίσως και το Thief, είναι FPS RPG Δεν είναι καθαρά RPG, όπως το Baldur's Gate π.χ. To Half-Life γενικά είχε γρίφους που το έκαναν "εξυπνότερο" από τα υπόλοιπα (θυμάμαι π.χ. χαρακτηριστικά το σημείο στο Blue Shift με την "πισίνα" του ψυκτικού υγρού). Το σημείο που κόλλησες, απλά ξέρεις, το παίρνεις με τη λογική. Κάνεις το training, μιλάς στον επιστήμονα (technicaly νόημα του κάνεις, μιας και ο Gordon είναι μουγγό το παιδί) και συνεχίζεις. Τι θα συνέβαινε και "λογικά" δηλαδή, δε θα έφευγες έτσι, θα του έλεγες είμαι έτοιμος να φύγω. Εγώ που έχω συνηθίσει τη νοοτροπία των FPS γενικά πάνω κάτω κάτι τέτοιο το βλέπω φυσιολογικό - ίσως και να μην είναι.
MADKiller7 Φεβρουάριος 4, 2008 #88 Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:11] Τα Deus Ex, System Shock, Bioshock και ίσως και το Thief, είναι FPS RPG Δεν είναι καθαρά RPG, όπως το Baldur's Gate π.χ. Ξεχασες το πιο FPS RPG απ ολα,το STALKER.
Maximus Φεβρουάριος 4, 2008 #89 Φεβρουάριος 4, 2008 omfg όντως! πάω να αυτομαστιγωθώ για την ιεροσυλία!
Dem Μάρτιος 21, 2008 #91 Μάρτιος 21, 2008 Features: * Raise the quite outdated graphical appearance to a state-of-the-art level * Give the HL2 trilogy a more stressed, darker and minatory look * Complement the atmosphere with a emotional cinematic music soundtrack that fits the action on the screen * Replace the low-resolution textures with high resolution counterparts and more detailed environments * Complement the storyline with the unused content from the original games * Refresh the look and feel with optional new HD models * Add more replay-value to the game 32 BIT WARNING: -------------------------------------------------- This mod was developed and tested on 64 Bit Windows. It is NOT supported on 32 Bit Windows, because of the limited Userspace with 32 Bit systems. You can try it on 32 Bit, but prepare for crashes. On some 32 Bit systems it is possible to overcome this limitation with some boot.ini switches for raising the userspace limit. I'm not going into detail here, because those tweaks are dangerous and should only be done by people, who are knowing exactly what they do. ---------------------------- - 3 GB RAM (4 GB recommended)*** http://halflife2.filefront.com/file/Fakefactorys_Cinematic_Mod_V70_Part_16;88111 Δεν έχω ασχοληθει πότε με HL αλλά πειτε εσεις...έχω απορία αν υπάρχει μεγάλη βελτίωση με το mod. HDR textures αλλά δεν νομιζω να ασχοληθουμε γιατι θα μπλεξουμε με 32bit OS. *** Αυτό μην το υποτιμάτε... ανοιγα μεγάλες περιοχες με τον Editor στο crysis και όταν πηγαινα να περάσω textures έτρωγα άκυρα με το 2GB/32bit Εdit:λέει ότι πρεπει να το εχω τερματισει για να βάλω το mod? Εδώ και ενα χρονο δεν έχω τερματισει τιποτα, εκτός απο το DiRT. Mπαα άκυρο για μενα τελικα. .
GruntGR Αύγουστος 25, 2012 #92 Αύγουστος 25, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=TFncpPBknb0&feature=g-all-u]ValveTime Review - Silent Escape [HL2:Ep2 Mod] - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.