ennia Οκτώβριος 24, 2007 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από darthtony EXTREME SPOILER : ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ HL ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ (εγώ την διάβασα, αφού είχα τερματίσει το hl2+ep1-τα προηγούμενα οχι ) You have been warned: http://members.shaw.ca/halflifestory/timeline.htm αμα θες στον βρίσκω και σε ελληνικά πάντως καλύτερα μην τον διαβάσεις... παίξε πρώτα το hl2+ep1+ep2 και διάβασέ τα μετά, για να καταλάβεις τι έκανες... :-) αυτο εχω σκοπο να κανω. σημερα θα αγορασω τα 2 πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 24, 2007 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ennia [Χθες, στις 17:13] ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΟ.... http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01527http://www.megamarket.gr/halflife1anthology-p-13279.htmlΕχω τελειωσει και το hl1 source που ανεφερε ο kalileo, Γνωμη καλο θα ητανε να τελειωσεις και τα 3 απο μια φορα τουλαχιστον στο hard ( θεωρουνται και οι μαχες πολυ ευκολες για τα σημερινα δεδομενα ) και μετα να τα ξαναπαιξεις κανοντας enforce το hd pack ( http://www.halflife2.net/forums/showthread.php?s=&threadid=90468 ) Δοκιμασε και το opposing force με αυτο εδω ειναι πολυ καλο http://mods.moddb.com/5553/opposing-force-redux/ Για να εχεις προσβαση στο hl1 source πρεπει να αγορασεις το hl2 holiday pack ( πραγμα που θα κανει την αγορα του orange box στο μελλον λιγο ασυμφορη ) ή να το αγορασεις ξεχωριστα απτο steam για 10$ μεσω paypal, οπως και να εχει αυτο το pack ειναι must για τους χαρακτηρες και τα οπλα http://www.hl-improvement.com/forums/index.php?topic=6625.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Οκτώβριος 26, 2007 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 μιλαμε τρελο σκηνικο....ειναι παιχνιδαρα τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 27, 2007 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 Γιατι ποιο απο τα half life δεν ειναι ? [για ξαναπαιξε το hl1 μια φορα πάλι ] , επι του θέματος το εκανα install και εγω το episode 2 και δεν μου τρέχει , κάτι με το shortcut παιζει . any1 help ? ** FIXED ** Σήμερα ξεκίνησα το episode 1 , Τωρα μολις έκανα install και το ep2 , το βράδυ και για κανα 2 βράδια ακομη θα βλεπω gravity guns στον υπνο μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 27, 2007 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 28, 2007 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 02:56] Σωστός ο gamer! ... αυτο το chapter πάντως φεύγει νεράκι... best scenes: η καταδίωξη από το ελικόπτερο όσο κάνεις racing ανάμεσα στα τρένα... στα τελείωματα του 5 ειμαι τώρα.... EDIT: Μόλις το τέλειωσα το 5... μιλάμε για πολυ παιδεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 28, 2007 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Παιδες οποιος εχει ATi ας μου πει με ποια εκδοση driver το τρεχει,εχω προβλημα με την 5.13 που χρησιμοποιω.Οχι τιποτα ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι ολη η σειρα και δεν βλεπω την ωρα να αρχισω το επεισοδιο 2.ΥΓ.Οσοι ειναι οπαδοι του ΗL2,εχετε υποψιν για το mod Black Mesa,ειναι το HL1 περασμενο στην steam με γραφικα οπως Lost Coast,EP1,δεν μιλαμε για το HL1 source της Valve που ηταν το ιδιο παιχνιδι να τρεχει στην steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 28, 2007 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από MADKiller7 [Σήμερα, στις 06:47] Παιδες οποιος εχει ATi ας μου πει με ποια εκδοση driver το τρεχει,εχω προβλημα με την 5.13 που χρησιμοποιω. Οχι τιποτα ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι ολη η σειρα και δεν βλεπω την ωρα να αρχισω το επεισοδιο 2. ΥΓ.Οσοι ειναι οπαδοι του ΗL2,εχετε υποψιν για το mod Black Mesa,ειναι το HL1 περασμενο στην steam με γραφικα οπως Lost Coast,EP1,δεν μιλαμε για το HL1 source της Valve που ηταν το ιδιο παιχνιδι να τρεχει στην steam. 5.13 ? που πα ρε καραμητρο black mesa source αργει πολυ ακομα, αυτο το pack παντως για οσους εχουν το hl1 source ειναι must ξαναλεω http://www.hl-improvement.com/forums/index.php?topic=6625.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Οκτώβριος 28, 2007 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 επειδη εχω τερματισει παλαιοτερα HL1 + expansions αποφασισα να αγορασω το orange box για να ξανανιωσω λιγο freeman...απλα η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει καποιος ΗL addict!με 45 ευρω παιρνεις 4+1 παιχνιδια ,τα οποια ξερεις οτι θα παιξουν νερακι ακομα και σε σχετικα παλια pc..για γραφικα δεν μιλαμε.3D engine του 2003/4 και ακομα παραμενει δυνατη οπτικη απολαυση.. ΥΓ.crysis demo..οπως μπηκε βγηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 28, 2007 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Απλα οι 5.13 ειναι οτι πιο γρηγορο που ειχα δοκιμασει μεχρι την 6.8 οταν ειχαν βγει,και απο τη στιγμη που δεν εκαναν προβλημα και επαιζα τα παντα γιατι να τους αλλαξω,τωρα εγινε το θεμα αλλαγης,με το UT3 demo+HL2 EP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 29, 2007 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Λοιπόν το παιχνιδι οσο πάει και κυλάει πιo smoothly... το μόνο κακο ειναι οτι σε μερικά σημεία γίνεται πολύ πρόβλεψιμο οσον αφορά τα hints... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 29, 2007 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Ακομη εσυ ? , αντε τελείωνε το or else θα ποσταρω screenies απο το τέλοC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 29, 2007 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:27] Ακομη εσυ ? , αντε τελείωνε το or else θα ποσταρω screenies απο το τέλοC. ΜΗΝ κάνεις τίποτα αστείο!!! Υπάρχουν κιαλλοι που δεν το έχουν ξεκινήσει καν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Οκτώβριος 29, 2007 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Μια ερώτησηΤο HL2 είναι ίδιο με το HL2:Episode 1 ή συνεχίζει μετά την έκρηξη στο τέλος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 29, 2007 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:27] Ακομη εσυ ? , αντε τελείωνε το or else θα ποσταρω screenies απο το τέλοC. Καλα παίζω και αλλα games ταύτοχρονα ρε συ...δεν το πήρα μόνοτερμα σαν το BIOSHOCK... ΣΚ ειχε tweaking για το Crysis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Οκτώβριος 29, 2007 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Ρε παιδιά, μόνο τέρατα έχει; Αμάν πια, κανέναν άνθρωπο δεν θα σκοτώσουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 29, 2007 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 09:22] Μια ερώτηση Το HL2 είναι ίδιο με το HL2:Episode 1 ή συνεχίζει μετά την έκρηξη στο τέλος?? Συνεχιζει μετα την εκρηξη παλιο spoilera Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 09:44] Ρε παιδιά, μόνο τέρατα έχει; Αμάν πια, κανέναν άνθρωπο δεν θα σκοτώσουμε; Go play SoF2, ετσι κι αλλιως οι zombine δεν ειναι τπτ αξιολογοι αντιπαλοι σαν τις μυγες πεφτουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 29, 2007 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Εντάξει τι απίστευτη ενταση ειναι αυτή.... και εκει που λες οκ την εβγαλα καθαρή... στην πέφτουν 4-5 γομαρια τέρατα απο το πουθενα.... και παράλληλα να παίζει μουσική στυλ prodigy... EDIT: Πάει και το HL2 ep2, τέλος.... ....και πάνω που άρχισα να ζεσταίνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Οκτώβριος 30, 2007 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [26-10-2007 04:55] μιλαμε τρελο σκηνικο....ειναι παιχνιδαρα τελικα Για πες στο σημείο αυτό πως πέρασες απέναντι (στο σημείο που έχει σπάσει η γέφυρα)...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 30, 2007 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Πας με το gravity gun και πετας απο κατω 3-4 αυτοκίνητα [ που με το βαρος τους κρατανε αναποδη κλίση την γεφυρα. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.