Jump to content

HL2:Episode 2

TifoziF1

Recommended Posts

Ναι αυτη .Δεν ξερω αν τα σωζει σε dvd ισως με καποιο

προγραμμα αντιγραφης να τα παιρνεις σε dvd (τα εκανα back up σε εξωτερικο δισκο)

αλλα σε κανει back up το εκαστοτε παιχνιδι απο την στιγμη που το εκανες πληρης

εγκατασταση (αλλιως δεν σε αφηνει) ωστε την επομενη φορα να μην ξανακατεβαζεις αρχεια.

Το delete local διαγραφει οποιο παιχνιδι επιλεξεις απο το μηχανημα σου.Οτι κατεβασες δηλαδη απο το συγκεκριμενο που θες να σβησεις το στελνει αυτο στο υπερπεραν.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 10:32]

για τα γραφικά που βγάζει και τα fps που δίνει με όλα στο high, είναι πολύ value επιλογή η μηχανή αυτή για καλά παιχνίδια, hl2, portal, dark messiah κλπ... παρά να τρέχεις να αναβαθμίσεις για να δεις ένα dx10 εφέ που δε θα το ξεχωρίσεις καν ανάμεσα στα άλλα, και με low fps...

Παιξε σε amd cpu και ουτε με 8800ultra δεν θα σου παιρνει μπρος :p, ζηταει σχετικα λιγα απο πλευρας gpu αλλα θελει επεξεργαστη κτηνακι και πανω :( ( απο εμπειρια σε dark messiah, CSS και dod source μιλαω κυριως )

Για όσους δεν έχουν free στο steam λόγο ATI το παιχνίδι εμφανίστηκε και σε "άλλα" μέρη... you know what i mean.

Είναι πολύ καλό με καλό gameplay αν και για κάποιο λόγο στα 1600χ1200 με όλα full ενώ έχω 100fps μου παγώνει σε κάποιες φάσεις τελείως και ο ήχος κολλάει. Το κάνει για κάνα 2 sec και μετά ξεκολλάει.

το εφερα και εγω και ενω το παιζω οκ στο desktop με 7900gt πολυ κομπλε... δε ξερω γιατι τρωω BSOD στο notebook με Χ1400 mobility... απο οσο ξερω το half life 2 το επαιζε κανονικα...(δε το ειχα δοκιμασει αλλα το ειχα δει αλλου) παντως το episode 2 δεν... ξερετε αν παιζει ρολο επειδη ειναι mobility ?

tip για τους κατοχους x-fi που παιζουν με ακουστικα, ( το διαβασα στο head-fi.org )

παμε στο game mode panel κανουμε untick το sychronise with control panel, αντι για headphones επιλεγουμε 2/2.1 speakers ενεργοποιουμε το CMSS 3D (σε περιπτωση που δεν ειναι ενεργοποιημενο ηδη ) και μετα στο ιδιο το hl2 παμε options > audio και στο speaker setup διαλεγουμε 5.1

Φορτωστε καμια ravenholm και απολαυστε :D

Αρχική απάντηση από darthtony [Σήμερα, στις 14:02]

ξέρουμε ποιά καταστήματα θα το φέρουν?

Το εχει το megamarket στα 45 ευρω, ειναι το λεγομενο orange box, εκτος απτην αγια τριαδα ( portal, TF2, EP2 ) εχει μεσα hl2 και ep1, εμενα μου ηρθε σημερα το κουπονι black box απτο ebay για 28 ευρω, οποιος θελει συμπαικτη στο TF2 ας με κανει add, το friends name ειναι " KatarammenosMaetzima " αντε γιατι βαριεμαι να το ξεκινησω μονος μου :p

Αρχική απάντηση από Efialtis [18-10-2007 11:05]

Βρε παιδιά πως περνάνε το σημείο με το ελικόπτερο στο chapter 3. Μου έχει ξεφύγει κανά σημείο οπου παίρνεις bazuka/RPG για να το ρίξεις;

αν εννοείς αυτό που κατάλαβα, τότε γυρνάς πίσω με το αυτοκίνητα και πηγαίνεις απο δεξία μεχρι να βρεις μια πορτα με το κίτρινο σήμα του HL. εκει με turbo στο αμάξι σπας την πόρτα.. και ακολουθάς τον τύπο μέσα από τα βαγόνια τρένου

Αρχική απάντηση από lefteriz [Σήμερα, στις 18:54]

αν εννοείς αυτό που κατάλαβα, τότε γυρνάς πίσω με το αυτοκίνητα και πηγαίνεις απο δεξία μεχρι να βρεις μια πορτα με το κίτρινο σήμα του HL. εκει με turbo στο αμάξι σπας την πόρτα.. και ακολουθάς τον τύπο μέσα από τα βαγόνια τρένου

Ευχαριστώ !!!

παιδια δεν εχω παιξει κανενα απο ολη τη σειρα αν και εχω ακουσει τα καλυτερα. πρεπει να αρχισω απο το πρωτο για να καταλαβαινω και τι γινεται. καπου διαβασα πιο πανω οτι βγαινει και τρια τωρα, ετσι δεν ειναι? ποσα ειναι ολα ολα κανα πενταρι?

Αρχική απάντηση από ennia

παιδια δεν εχω παιξει κανενα απο ολη τη σειρα αν και εχω ακουσει τα καλυτερα. πρεπει να αρχισω απο το πρωτο για να καταλαβαινω και τι γινεται. καπου διαβασα πιο πανω οτι βγαινει και τρια τωρα, ετσι δεν ειναι? ποσα ειναι ολα ολα κανα πενταρι?

Half Life

Half Life 2

Half Life 2 - Episode 1 (expantion)

Half Life 2 - Episode 2 ('')

Half Life 2 - Episode 3( '',δεν εχει βγει ακομα)

υπάρχουν και τα expansions του HL1 το blue shift και oposing fonts :p

άκου τι θα κάνεις: πάρε το ronage box και άρχισε να παίζεις από το hl2 και συνέχισε μέχρι το ep2.

πριν τα παίξεις όμως, κάνε μια googlia το " Half life saga" μέσα στα πρώτα αποτελέσματα, θα βρείς έναν πολυ καλό οδηγό(έχει όλην την ιστοριά μέχρι το ep1 -ΜΕΓΑΛΑ SPOILERS-). αν δεν ξέρεις αγγλικά, ο doomed απο το e-pcmag.gr έχει μεταφράσει τον οδηγο. αν δεν τα καταλαβαίνεις, να σου δώσω λινκ ;-)

Αρχική απάντηση από darthtony [Σήμερα, στις 16:08]

άκου τι θα κάνεις: πάρε το ronage box και άρχισε να παίζεις από το hl2 και συνέχισε μέχρι το ep2.

πριν τα παίξεις όμως, κάνε μια googlia το " Half life saga" μέσα στα πρώτα αποτελέσματα, θα βρείς έναν πολυ καλό οδηγό(έχει όλην την ιστοριά μέχρι το ep1 -ΜΕΓΑΛΑ SPOILERS-). αν δεν ξέρεις αγγλικά, ο doomed απο το e-pcmag.gr έχει μεταφράσει τον οδηγο. αν δεν τα καταλαβαίνεις, να σου δώσω λινκ ;-)

Δεν θα προτεινα σε καμια περιπτωση να διαβασει τα γεγονοτα του HL1, ιδιως με προοπτικη το HL2 ΕΡ. 2 καθως η πλοκη σε αρκετα σημεια θυμιζει HL1 ή αναφερεται σε γεγονοτα του... Γενικα το παιχνιδι ειναι story driven και θα χασει πολυ.

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 09:06]

Portal Gun στο Half Life 2

http://www.primotechnology.com/2007/10/17/half-life-2-portal/

Καλη φαση αλλα οπως φαινεται σε αρκετα σημεια, το ΑΙ δεν ανταποκρινεται σ'αυτη την προσθηκη...π.χ: πεταει grenade και δεν αντιδρουν οπως θα επρεπε οι εχθροι, δλδ να φυγουν.

Αρχική απάντηση από darthtony

ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΟ....

EXTREME SPOILER : ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ HL ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ (εγώ την διάβασα, αφού είχα τερματίσει το hl2+ep1-τα προηγούμενα οχι :p)

You have been warned: http://members.shaw.ca/halflifestory/timeline.htm

αμα θες στον βρίσκω και σε ελληνικά πάντως καλύτερα μην τον διαβάσεις... παίξε πρώτα το hl2+ep1+ep2 και διάβασέ τα μετά, για να καταλάβεις τι έκανες... :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.