Jump to content

HL2:Episode 2

TifoziF1

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Whitesnake [Σήμερα, στις 22:24]

Και οι υπόλοιποι τι κάνουμε?

Υπομονη :p

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 20:02]

το δευτερο, όπως έγινε και με το TeamFortress 2

Θα γραψεις καμια αποψη για οταν ενεργοποιηθει ή θα αφησεις το thread να βυθιστει οπως εγινε με το TF2 ? :p

Αρχική απάντηση από tifozif1 [09-10-2007 01:01]

Ναι θα γράψω, αν και δεν είναι στο στυλ μου τα παιχνίδια αυτά. Για να καταλαβεις, οι περισσότερες ώρες (κάπου 30) σε FPS, ήταν στο Descent.

Ti γίνεται κατέβηκε; Με το license που είχε το κουτί της 2900χτ δεν το κατεβάζεις; μέσω STEAM μόνο;

Έχει κολήσει στο 58% από προχθές, "Steam servers are currently too busy to handle your request" (δηλαδή το download). Μάλλον γινεται πανικός.

Edit (12-Oct-07) : Ακόμα στο 58% είναι :TD: Είναι δυνατόν ??? Παω να το "βρω" από αλλού

P.S. μήπως δίνουν "προτεραιότητα" στους OrangeBox (αγορασμένο) και όχι στους ΒλακBox (ATI x2900 free) :rolleyes:

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, η μηχανή του ελαφριά παίζει σφαίρα σε τέρμα ανάλυση στα 1280*1024 και από βάθος γραφικών απλά δείτε.

hl2an2.th.jpg

Ωραια, αντε να δουμε λιγο fps γιατι με το tdu λιωσαμε:laughing:

Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ το steam και δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί πήγα να κατεβάσω το blackbox (free for ATI X2900) και ακολουθώντας τα βήματα είμαι στην φάση του downloading (6% ως τώρα με 240kb/sec) μόνο για το HL2 episode2...Δεν με ρώτησε που να το εγκαταστήσει ,μόνο για creation of desktop shortcut είπε κατι...

Είμαι στο steam account παράθυρο στο MYGAMES και δείχνει αυτά που είπα παραπάνω...ενώ κάνοντας δεξί κλικ μου βγάζει ένα μενου (launch game/view player manual/pause updating....backup game files.....)

που εγκαθίστανται τα installation files;Μπορώ να τα σώσω σε dvd;

Aν θέλω να κλείσω τον υπολογιστή και να σταματήσω προσωρινά το downloading τι κάνω;

για τα γραφικά που βγάζει και τα fps που δίνει με όλα στο high, είναι πολύ value επιλογή η μηχανή αυτή για καλά παιχνίδια, hl2, portal, dark messiah κλπ... παρά να τρέχεις να αναβαθμίσεις για να δεις ένα dx10 εφέ που δε θα το ξεχωρίσεις καν ανάμεσα στα άλλα, και με low fps...

@sstav

Στο κανει εγκατασταση μεσα στο Program Files --> Steam-->Steam apps

Αν θες να σταματησεις εκεινο που κατεβαζει εκεινη την στιγμη κανεις δεξι κλικ

πανω του pause downloading και σβηνεις το μηχανημα.Οταν το ανοιξεις

και ανοιξεις παλι το Steam βρισκεις το εν λογω παιχνιδι παλι δεξι κλικ αλλα αυτη

την φορα επιλεγεις resume.Θα ξεκινησει απο εκει που το ειχες σταματησει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.