TifoziF1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Ξεκίνισε το pre-loading του Half-Life 2: Episode Two για όσους έχουν OrangeBox ή BlackBox (HD2900) edit: άλλαξε ο τίτλος για κάτι πιο αντιπροσωπευτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Εννοεις οτι μολι το κατεβασεις το παιζεις ή περιμενεις ενεργοποιηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 το δευτερο, όπως έγινε και με το TeamFortress 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Και οι υπόλοιποι τι κάνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Whitesnake [Σήμερα, στις 22:24] Και οι υπόλοιποι τι κάνουμε? Υπομονη Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 20:02] το δευτερο, όπως έγινε και με το TeamFortress 2 Θα γραψεις καμια αποψη για οταν ενεργοποιηθει ή θα αφησεις το thread να βυθιστει οπως εγινε με το TF2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 8, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Ναι θα γράψω, αν και δεν είναι στο στυλ μου τα παιχνίδια αυτά. Για να καταλαβεις, οι περισσότερες ώρες (κάπου 30) σε FPS, ήταν στο Descent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Οκτώβριος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Half Life 2: Episode 2 Quick Performance Previewhttp://hardocp.com/news.html?news=Mjg1MjMsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=Quote320 MB and 640 MB 8800 GTS are technically faster than the 2900 XT in an apples-to-apples comparison so far in HL2: EP2, but not by a wide margin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Me dead Ψάχνω να βρω το Holiday Pack μου, το Episode 2 το περιμένω πιο πολύ κι απ το Crysis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 11, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [09-10-2007 01:01] Ναι θα γράψω, αν και δεν είναι στο στυλ μου τα παιχνίδια αυτά. Για να καταλαβεις, οι περισσότερες ώρες (κάπου 30) σε FPS, ήταν στο Descent. Ti γίνεται κατέβηκε; Με το license που είχε το κουτί της 2900χτ δεν το κατεβάζεις; μέσω STEAM μόνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 11, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Έχει κολήσει στο 58% από προχθές, "Steam servers are currently too busy to handle your request" (δηλαδή το download). Μάλλον γινεται πανικός. Edit (12-Oct-07) : Ακόμα στο 58% είναι Είναι δυνατόν ??? Παω να το "βρω" από αλλού P.S. μήπως δίνουν "προτεραιότητα" στους OrangeBox (αγορασμένο) και όχι στους ΒλακBox (ATI x2900 free) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 13, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, η μηχανή του ελαφριά παίζει σφαίρα σε τέρμα ανάλυση στα 1280*1024 και από βάθος γραφικών απλά δείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Θελώ και εγώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 13, 2007 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, η μηχανή του ελαφριά παίζει σφαίρα σε τέρμα ανάλυση στα 1280*1024 και από βάθος γραφικών απλά δείτε. Ωραια, αντε να δουμε λιγο fps γιατι με το tdu λιωσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Οκτώβριος 13, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Όντως είναι πολύ καλό αν και δεν είναι DirectX10 (λ@λ@κί@ τους θα μπορούσαν να το κάνουν) είναι πολύ καλά τα γραφικά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 13, 2007 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Στη μηχανή του προηγούμενου δε βασίζεται και αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 13, 2007 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Ναι , Ουσιαστικά στην Source engine. [ hl2 , css , hl2 lost coast , episode 1 , dod source klp] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 14, 2007 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ το steam και δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί πήγα να κατεβάσω το blackbox (free for ATI X2900) και ακολουθώντας τα βήματα είμαι στην φάση του downloading (6% ως τώρα με 240kb/sec) μόνο για το HL2 episode2...Δεν με ρώτησε που να το εγκαταστήσει ,μόνο για creation of desktop shortcut είπε κατι...Είμαι στο steam account παράθυρο στο MYGAMES και δείχνει αυτά που είπα παραπάνω...ενώ κάνοντας δεξί κλικ μου βγάζει ένα μενου (launch game/view player manual/pause updating....backup game files.....)που εγκαθίστανται τα installation files;Μπορώ να τα σώσω σε dvd;Aν θέλω να κλείσω τον υπολογιστή και να σταματήσω προσωρινά το downloading τι κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 14, 2007 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 για τα γραφικά που βγάζει και τα fps που δίνει με όλα στο high, είναι πολύ value επιλογή η μηχανή αυτή για καλά παιχνίδια, hl2, portal, dark messiah κλπ... παρά να τρέχεις να αναβαθμίσεις για να δεις ένα dx10 εφέ που δε θα το ξεχωρίσεις καν ανάμεσα στα άλλα, και με low fps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 14, 2007 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 @sstavΣτο κανει εγκατασταση μεσα στο Program Files --> Steam-->Steam appsΑν θες να σταματησεις εκεινο που κατεβαζει εκεινη την στιγμη κανεις δεξι κλικπανω του pause downloading και σβηνεις το μηχανημα.Οταν το ανοιξεις και ανοιξεις παλι το Steam βρισκεις το εν λογω παιχνιδι παλι δεξι κλικ αλλα αυτητην φορα επιλεγεις resume.Θα ξεκινησει απο εκει που το ειχες σταματησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 14, 2007 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Thankx manη επιλογή που εχω είναι stop updating ...Πιστεύω αυτή εννοείςΥπάρχει η επιλογή bakup game files ...είναι για να το σωζεις σε dvd;To delete local content τι αφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.