GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2007 #501 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka οχι , πρωτη φορα το ακουω Ω ναι..κονταροχτυπιέται με την ECS.. PS....ο louris είναι πονηρός... Νόμιζα πως ήταν ο φωτογράφος του Πλαισίου και έκανα γκριμάτσες οταντραβούσε φωτογραφίες...αλλά τελικά δεν ήταν....άτιμε έ άτιμε τύπε......και μετά με είδα στο jib jab.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 23, 2007 #502 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Οκ, σας μισώ. Έκατσα και είδα όλες τις φωτό με σύνδεση στα 33,6 kbps. Λούρη ετοιμάσου για ban μόλις καταφέρω και logάρω στο mod interface:PΥ.Γ. Ευχαριστoύμε για τις ωραίες φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 23, 2007 #503 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 17:22] Οκ, σας μισώ. Έκατσα και είδα όλες τις φωτό με σύνδεση στα 33,6 kbps. Λούρη ετοιμάσου για ban μόλις καταφέρω και logάρω στο mod interface:P Υ.Γ. Ευχαριστoύμε για τις ωραίες φώτο :bye: :bye: :sorry: :sorry: :sorry: 2:15 ηρθα ομως.... Επρεπε να ειχα ερθει πιο πριν και για αλλες φωτο.... Την επομενη φορα θα κανω κ παπαρατσιστηκες φωτο με καταδρομικη στα αδυτα του Hipro!!!!....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 23, 2007 #504 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Έκατσα και είδα όλες τις φωτό με σύνδεση στα 33,6 kbps. καλα, εν ετη 2007 εισαι με dial up??? επαθα πλακα μιλαμε.... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 23, 2007 #505 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 20:44] :bye: :bye: :sorry: :sorry: :sorry: 2:15 ηρθα ομως.... Επρεπε να ειχα ερθει πιο πριν και για αλλες φωτο.... Την επομενη φορα θα κανω κ παπαρατσιστηκες φωτο με καταδρομικη στα αδυτα του Hipro!!!!....:devil: Εσένα δεν είδαμε πουθενά.Δεν σε έβγαλε κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 23, 2007 #506 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 19:54] Εσένα δεν είδαμε πουθενά. Δεν σε έβγαλε κανείς? Nop....!!!!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 23, 2007 #507 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 εσύ είσαι Μάριε? βάλτε κανα όνομα ρε όπου γνωρίζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 23, 2007 #508 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 20:59] εσύ είσαι Μάριε? βάλτε κανα όνομα ρε όπου γνωρίζετε Διάλεξε από εδώ.http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=614063#post614063 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 23, 2007 #509 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa καλα, εν ετη 2007 εισαι με dial up??? επαθα πλακα μιλαμε.... :blink: Δεν είμαι στην έδρα μου, γι'αυτό Αρχική απάντηση από Louris7 :bye: :bye: :sorry: :sorry: :sorry: 2:15 ηρθα ομως.... Επρεπε να ειχα ερθει πιο πριν και για αλλες φωτο.... Την επομενη φορα θα κανω κ παπαρατσιστηκες φωτο με καταδρομικη στα αδυτα του Hipro!!!!....:devil: Πλάκα κάναμε έτσι; Μην παρεξηγηθούμε (Έχε χάρη που φορτώνει ακόμα η σελίδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 23, 2007 #510 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Δεν είμαι στην έδρα μου, γι'αυτό Ααα, ετσι πες μας ντε...μα ειπα και εγω, η (διεφθαρμενη ) εξουσια εχει μεινει στον περασμενο αιωνα; πλακιτσα,πλακιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 23, 2007 #511 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Πέτυχα ένα υπέροχο video που έφτιαξε ο Xrist για το event.http://www.youtube.com/watch?v=EFfOKtAG6yY Link to comment Share on other sites More sharing options...
enaeritis Οκτώβριος 23, 2007 #512 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Χάρηκα που σας γνώρισα στο The Mall. Κοντά 2 χρόνια τώρα σας διαβάζω και αισθάνομαι οτι σας ξέρω καλά έναν έναν. Δε χρειάστηκε να ποστάρω ποτέ γιατί αφενός αν έψαχνα κάτι υπήρχε ήδη, (διάβασα απ' την αρχή την ιστορία του μικρού Γιαννάκη), αφετέρου έχω πάντα on line help από τον bro μου (gprhellas), κι ας είναι μακριά. ’λλωστε εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με τα άντερα των pc μου. Έφτιαξα ένα trailer του event για σας. Ελπίζω και στην επόμενη συνάντηση να είμαι εκεί. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Respect...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 23, 2007 #513 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Εσένα δεν είδαμε πουθενά. Δεν σε έβγαλε κανείς? Αρχική απάντηση από Louris7 Nop....!!!!.... μην παιρνεις και ορκο! powned και 2 φορες μαλιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 23, 2007 #514 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 η ξανθιά κυρία ποιον συνοδευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 23, 2007 #515 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga η ξανθιά κυρία ποιον συνοδευει? hipro5's wife maaaaaaan Αρχική απάντηση από bezdim Να κάνω μια ΟΤ ερώτηση? Ποιός είναι o κύριος με το poljot κάτω δεξιά? edit: στα post #439 και #440 αυτος ειμαι εγω Βασικα ειναι Invicta russian diver η GMT quartz εκδοση. τωρα μετανιωνω που δεν δεν πηρα την εκδοση με τον hand wind 6497 μηχανισμο γιατι το εχω αγαπησει αυτο το ρολοι, η invicta αντεγραψε το ρωσικο αυτο ρολοι που επερναν οι ρωσοι δυτες το '50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 23, 2007 #516 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 01:19] μην παιρνεις και ορκο! powned και 2 φορες μαλιστα :devil: :devil: :P Ωραια...Πιο ανοιχτα δεν μπορουσα να εχω το στομα.... :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 24, 2007 #517 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από enaeritis [Σήμερα, στις 02:18] Χάρηκα που σας γνώρισα στο The Mall. Κοντά 2 χρόνια τώρα σας διαβάζω και αισθάνομαι οτι σας ξέρω καλά έναν έναν. Δε χρειάστηκε να ποστάρω ποτέ γιατί αφενός αν έψαχνα κάτι υπήρχε ήδη, (διάβασα απ' την αρχή την ιστορία του μικρού Γιαννάκη), αφετέρου έχω πάντα on line help από τον bro μου (gprhellas), κι ας είναι μακριά. ’λλωστε εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με τα άντερα των pc μου. Έφτιαξα ένα trailer του event για σας. Ελπίζω και στην επόμενη συνάντηση να είμαι εκεί. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Respect...!!! :clap: ευχαριστουμε πολυ!!!!!απαιχτο το video:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 24, 2007 #518 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Πολυ ωραιο το Video....!!!!Ευχαριστουμε πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Οκτώβριος 24, 2007 #519 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Να είστε όλοι καλά, όσοι ανεβάσατε υλικό από τη συνάντηση.Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 24, 2007 #520 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από enaeritis Α ωστέ εσύ ήσουν ο μαλλιάς με την μεγάλη κάμερα που ήταν ίδιος ο gprhellas ε; Ευχαριστούμε για το video, πολύ ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.