Jump to content

Super o/c Event στο Πλαισιο

Recommended Posts

Καθομουν διπλα στο αζωτο και μου εριξε καποια στιγμη ο Βαγγελης στα χερια μου.Εντελως ακινδυνο για λιγη ωρα.

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Δυστυχως αν και ηρθα ειμουν λιγο αρρωστος και η διαθεση μου ηταν χαλια. Γνωρισα καποια παιδια αλλα θα ηθελα να μιλησω απο κοντα με ολους. Ελπιζω να μας ξαναδωθει η ευκαρια.

Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 21:06]

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε σε κανα προηγούμενο post, αλλά αν παρατηρήσατε στο τέλος ενώ υπήρχαν 3 κουτιά με κλήρους για τα μεγάλα δώρα και το ένα από αυτά ήταν τίγκα, στο τέλος τραβάγανε από 1 μόνο κουτί !!!!! και δεν ήταν καν γεμάτο :dots:

Κανένας δεν το πρόσεξε?

Anyway, πάντως μπορώ να πω ότι πέρασα καλά.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσα παιδιά ήρθανε και παρακοουθήσανε απο κοντά το event!

Tα παράπονα όλων έγιναν αντιληπτά και απο την οργανωτική ομάδα του πλαισίου και την επόμενη φορά υπόσχομαι πως θα έιναι όλα πολύ καλύτερα.Ήταν το πρώτο μας event...:)

Δυστηχώς για την θερμοκρασία , δεν γινότανε τίποτα, τα air-condition ήταν στο full αλλά ήταν πολύς ο κόσμος για να το καλύψουν..την επόμενη φορά θα γίνει σε παγοδρόμιο..:D

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα πολλά παιδιά απο κοντά που δεν τα ήξερα, που έιδα τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη, απο την Κρήτη, απο την Λάρισα και όλα τα μέρη της Ελλάδας :D

Για αυτό σε συμπαθώ ρε γοριλάκο και ας μην σε ξέρω. Μπράβο σου. :T: :T: :T: :worship: :magic:

Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 21:13]

Ποιός είπε κάτι τέτοιο καλέ ?

Ότι ήθελαν χρησιμοποιούσανε.

Το είπα ως ερώτηση πάνω σε αυτά που είπε ο angel_f στο post #354.

Παραθέτω:

"Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να οργανωθεί κάτι παρόμοιο απελευθερωμένο από το καπέλο παλισιο , multirama κτλπ , ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ευελιξία και Ελευθερία στην οργάνωση ενός event που θα ξεπεράσει το τροχοπέδη των δεσμών διαφήμισης συγκεκριμένων προϊόντων .

Σκεφτείτε να μπορούσαν οι overclockers να αλλάξουν επί τόπου το m/b με ένα διαφορετικού κατασκευαστή ή τις μνήμες..... τότε θα βλέπαμε πραγματικά το τι αξίζουν."

PS:

Ερώτησις: GoriLLakoS τι σχέση έχεις με το πλαίσιο;;:blink:

εγώ ήμουν αριστερά από το άζωτο, (αργότερρα βγήκα και πρώτη σειρά.) ήμουν ένας μικρούλης 14 χρονών με κοντά μαλλια(προσοχη: υπήρχε και άλλος μικρούλης κοντά μου :-p) τέπσα πολύ ωραία ήταν. hipro κανένα σχόλιο για την γκατεμια?

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 23:13]

[joke] ο γοριλλάκος έχει το πλαίσιο είναι γιος του Γεράρδου [/joke]

:DΔεν το ήξερα!:D

GoriLLakoS συνεχίστε την καλή δουλειά, όλοι ελπίζουμε να έχουμε παρόμοια γεγονότα και στο μέλλον! :clap:

Αρχική απάντηση από Saber_Rider

:DΔεν το ήξερα!:D

GoriLLakoS συνεχίστε την καλή δουλειά, όλοι ελπίζουμε να έχουμε παρόμοια γεγονότα και στο μέλλον! :clap:

Ωρε, πλάκα κάνει, το γράφει κιόλας...

Δεν είμαι γιός του..απλά είμαι υπέυθυνος για την κατηγορία extreme..:p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσα παιδιά ήρθανε και παρακοουθήσανε απο κοντά το event!

Tα παράπονα όλων έγιναν αντιληπτά και απο την οργανωτική ομάδα του πλαισίου και

την επόμενη φορά υπόσχομαι πως θα έιναι όλα πολύ καλύτερα.Ήταν το πρώτο μας event...:)

Δυστηχώς για την θερμοκρασία , δεν γινότανε τίποτα, τα air-condition ήταν στο full αλλά ήταν πολύς ο κόσμος για να το καλύψουν..την επόμενη φορά θα γίνει σε παγοδρόμιο..:D

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα πολλά παιδιά απο κοντά που δεν τα ήξερα, που έιδα τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη, απο την Κρήτη, απο την Λάρισα και όλα τα μέρη της Ελλάδας :D

Α ρε GoriLLakoS, σε ειδα στο τελος πανω στο βαθρο οταν τελειωνε το event αλλα μου ηταν καπως να ερθω να σε χαιρετησω ετσι στο ξεκαρφωτο...

Και γενικα μου ηταν καπως να χωθω στις παρεες, εσεις γνωριζοσασταν.

Την αλλη φορα δεν θα ειμαι τοσο ντροπαλος.:D :D

Συγχαρητηρια για την πρωτο ελληνικο overclocking event.:T: :T:

Οσα προβληματα και να υπηρξαν, δεν παυει να ειναι πρωτοπορια για τα ελληνικα δεδομενα.

More...

gprhellas με το μπλουζάκι μου..:D

img1642hd4gk3.jpg

Γοριλλας +Doom..

img1676ju1wh2.jpg

Απο τα δεξια..Doom,Xrist,Koumle,Kingpin,Astakos,unseen,κατω ο obi..

img1679vq7wu0.jpg

more..

66459154le6.jpg

62759414yy5.jpg

95596149tg9.jpg

attachment.php?attachmentid=1232&stc=1&d=1192985258

img1678hp4.jpg

Obi +πιραυλακι

attachment.php?attachmentid=1236&stc=1&d=1192985316

Βιδα..:p

attachment.php?attachmentid=1223&stc=1&d=1192982970

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 23:29]

Ωρε, πλάκα κάνει, το γράφει κιόλας...

Δεν είμαι γιός του..απλά είμαι υπέυθυνος για την κατηγορία extreme..:p

lol ήμουν αφηρημένος; Όπως και νά 'χει συγχαρητήρια για το event!:D

Αρχική απάντηση από honda22 [Χθες, στις 23:04]

Κανένας δεν το πρόσεξε?

Anyway, πάντως μπορώ να πω ότι πέρασα καλά.

Ρε μη τα λες αυτα και μου ζητησουν πισω την καρτα που αρχικα ηταν ποντικι...

post-620-1416073223,3092_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 01:29]

Θα κρατησεις την καρτα στην ζελατίνα?

Πούλα την έτσι όπως είναι στο xs τα διπλα :p:P

Μεσα στο μυαλο μου εισαι...

post-620-1416073224,0408_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από spc

Αντε και του χρονου αυτογραφο απο τον Τερενς Κουικ και τον Θοδωρη Δρακάκη :p

Αλητεία μεγάλη. Respect. :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.