djsaqis Οκτώβριος 21, 2007 #341 Οκτώβριος 21, 2007 Για την δική μου εντύπωση με έχουν καλύψει τα προηγούμενα παιδιά. 2 λόγια και από 'μένα: - στο event ήρθα για να δώ απο κοντα τους top overclockers και γενικότερα να γνωρίσω τον κόσμο που μπορεί να έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα, να μιλάμε στα forum και να μην έχουμε γνωριστεί ποτέ (και όχι μόνο στο thelab).Τους είδα μετά από επίμονη προσπάθεια(σχεδόν 2 ώρες έβλεπα μόνο πλάτες!).Μάλλον έφτασα αργά 12:19.Στεναχωρήθηκα που τελικά μίλησα μόνο με 2-3 άτομα και ο καθένας έβγαζε ένα κόμπλεξ απο μέσα του "είμαι ο γ@μ@τος και δεν βλέπω κανένα". - πολύ καλή η προσπάθεια και σίγουρα περιμένουμε όλοι και συνέχεια στα events!!! - respect στον GoriLLakoS που μίλησε και είπε και κάτι ενδιαφέρον για τους k|ngp|n και Shamino και καλή επιτυχία στο καινούριο κατάστημα! (και προσωπικά που έχουμε μιλήσει σε μαγαζί που δούλευε μου έκανε την καλύτερη εντύπωση) - για το σύστημα με τη foxcon του Shamino δεν μας είπε κανείς τπτ εκτός του ότι είχε τον ακυκλοφόρητο peryn QXκάτι και το chipset ήταν το X38. - κρίμα που δεν έγιναν τελικά τα ρεκόρ(εγώ έφυγα στις 5 και από ότι διάβασα δεν έγινε τπτ μέχρι το τέλος) - ΣΤΡΑΒΩΣΑ πού άσχημα εγώ και μερικοί που ήταν δίπλα μου (πίσω από τη φιάλη LN2) όταν ρώτησα τον Dimkar στα πόσα GHz ήταν μια συγκεκριμένη στιγμή και μου απάντησε: "στα 100 ΜΗz.Κάναμε λίγο underclock για να ξεκινήσουν τα windows)(χα χα χα πολύ αστείο) Ήταν τόσο παράξενη η απάντηση;[Ας υποθέσουμε οτι είμαι τελείως άσχετος, θέλω να μου απαντήσετε.]Αν δεν ήξερε, ήταν τόσο δύσκολο να ρωτήσει κάποιον απο τους 3 να απαντήσει;3ώρες + ήμασταν στημένοι δεν είχαμε δικαίωμα να κάνουμε την ερώτηση; Αυτά τα λίγα και συγνώμη αλλά τα πήρ@ @σχημα. Τέλος 2 φωτο και από 'μένα p.s.:Δεν έχω τπτ προσωπικό με τον Dimkar και καταλαβαίνω την πίεση που μπορεί να είχε αλλά νομίζω οτι σε αυτό το forum, τουλάχιστον έχουμε το δικαίωμα της γνώμης μας.Αν όχι διορθώστε με ελεύθερα.
dimcar Οκτώβριος 21, 2007 #342 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από djsaqis [Σήμερα, στις 12:57] - ΣΤΡΑΒΩΣΑ πού άσχημα εγώ και μερικοί που ήταν δίπλα μου (πίσω από τη φιάλη LN2) όταν ρώτησα τον Dimkar στα πόσα GHz ήταν μια συγκεκριμένη στιγμή και μου απάντησε: "στα 100 ΜΗz.Κάναμε λίγο underclock για να ξεκινήσουν τα windows)(χα χα χα πολύ αστείο) Ήταν τόσο παράξενη η απάντηση;[Ας υποθέσουμε οτι είμαι τελείως άσχετος, θέλω να μου απαντήσετε.]Αν δεν ήξερε, ήταν τόσο δύσκολο να ρωτήσει κάποιον απο τους 3 να απαντήσει;3ώρες + ήμασταν στημένοι δεν είχαμε δικαίωμα να κάνουμε την ερώτηση; Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες... η απάντηση δεν είχε καμμία ειρωνία, καθώς όταν ρώτησες, μόλις είχε ανάψει το PC.... μόλις... δεν είχα να πω τίποτα περισσότερο... Αρχική απάντηση από VIL Eκ των υστέρων dimcar τι έχεις να πείς?πάντως δέν παραβλέπω τα θετικά, ελπίζουμε να πήραν το μήνυμά τους αυτοί που πρέπει για να βελτιωθούν (γενικός) κρίμα που δέν έγινε ΤΟ ρεκόρ. .... ε, τι να πώ... όταν δυο ώρες πριν η CPU έπαιζε στα 5,8Ghz (2 ώρες πριν !!!!!) ...
mariosalice Οκτώβριος 21, 2007 #343 Οκτώβριος 21, 2007 Ήρεμη ατμόσφαιρα, με τα δικά μου μάτια (με το κίτρινο μπουφάν). Fredyama
xrist Οκτώβριος 21, 2007 #345 Οκτώβριος 21, 2007 Τα χαιρετίσματα μου σε όλα τα παιδιά που μας υποδέχτηκαν τόσο φιλικά και ιδιαιτέρα στο Γιώργο το gprhellas. Κατεβήκαμε με τη ίδια φιλική διάθεση και χιούμορ και περάσαμε πολύ καλά. Ηταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά με πολλά παιδιά. Αλλα και να βρεθούμε με παλιούς γνώριμους Hipro ,GoriLLako,esdee, Djd, greekfragma,dellman,dimcar ,antonisk7,stelaras κλπ. Ασχέτως αν δεν μπόρεσαν να γίνουν σκορ ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση και τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους διοργανωτές.(Οι χορεύτριες όλα τα λεφτά ) Γιωργο@ hipro ευχαριστούμε για την πρόσκληση στο εργαστηριο αλλά δυστυχώς είχε φοβερή κίνηση και θα καθυστερούσαμε πολύ την επιστροφή Ελπίζω οτι δεν δεν έγινε στο event να γίνει στο εργαστήριο Βασιλη @GoriLLako ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
Κωστάκης Οκτώβριος 21, 2007 #346 Οκτώβριος 21, 2007 Αυτός ο fredyama τι ακριβώς είναι? δέν κατάλαβα... :...:
dimcar Οκτώβριος 21, 2007 #347 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 13:14] Αυτός ο fredyama τι ακριβώς είναι? δέν κατάλαβα... :...: από το Team Japan... SuperPi Master :-)
djsaqis Οκτώβριος 21, 2007 #349 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 13:14] Αυτός ο fredyama τι ακριβώς είναι? δέν κατάλαβα... :...: Με λίγο ψάξιμο στο θα βρεις πολλά για αυτόν.
djsaqis Οκτώβριος 21, 2007 #350 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 09:34] ^ Ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που μπαίνει στο 00:44 περίπου? Ισως μπορέσω να βοηθήσω.Σε πιο βιντεάκι λες;
def Οκτώβριος 21, 2007 #351 Οκτώβριος 21, 2007 δεν πειραζει παιδια,υγεια να εχετε, και σας περιμενουν πολλες μερες για να σπασετε τα ρεκορ
DarkSaga Οκτώβριος 21, 2007 #352 Οκτώβριος 21, 2007 τι άλλαζε στο setup που τα έσπαγε@5,χ και στο setup του μαγαζιού?
VIL Οκτώβριος 21, 2007 #353 Οκτώβριος 21, 2007 Απο ότι βλέπω τα γερόντια είναι πάουερ Team Japan... SuperPi Master τί λες ρε παιδί μου μπράβο μου φαίνεται ότι είναι ο καιρός για τους ασπρομάλληδες 'οπως και εγώ. Υ.Γ Μαστρο χιπρο εάν δέν μου πεις τελικά πότε θα κυκλοφορήσουν τα 1200 σου θα σου κάνω αδιάκριτη΄....... ερώτηση .......(με την καλή έννοια) :D :magic:
angel_f Οκτώβριος 21, 2007 #354 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 02:39] Λοιπόν φίλοι, θα γράψω δυο λόγια, πως είδα και γω το «event».Λυπάμαι αν στεναχωρήσω κάποιους, αλλά θάθελα να γράψω δυο λόγια, επειδή είδα πολλούς σπουδαίους φίλους να έχουν έρθει, κάποιοι μάλιστα και από μακρυά.Μαζευτήκαμε αρκετοί, είδαμε περίπου ποιοι ασχολούνται με το άθλημα, γνωριστήκαμε κάπως, δημιουργήσαμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι φίλοι overclockers με το hipro μπροστάρη έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, ο dimcar έδωσε και τη ψυχή του για να κρατήσει την εκδήλωση και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, πολλοί άγνωστοι φίλοι σίγουρα θα δούλεψαν αφανώς πάρα πολύ, το προσωπικό του Πλαισίου ήταν ευγενέστατο και εξυπηρετικό, οι κοπέλες της υποδοχής ήταν επίσης ευγενέστατες αλλάΝομίζω χάθηκε μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι δεν είμαστε μια μικρή ομάδα γραφικών που έχουν έρθει να «πιάσουν» το μπαλάκι με το δώρο. Νομίζω χάθηκε μια καλή ευκαιρία να δείξουμε μόνοι μας, ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από το πάρε και συ μια μπλούζα νάχεις.Νομίζω χάθηκε μια καλή ευκαιρία να ακούσουμε 2-3 ανθρώπους που ξέρουν, να μιλήσουν για να πουν δυο-τρια πράγματα σχετικά. Θα μπορούσε κάποιος παλιός του χώρου να μιλήσει, δείχνοντας και κάτι που θάχε ετοιμάσει στο powerpoint (ή στο impress αν προτιμάτε) στις γιγαντοοθόνες. Δυο λόγια για το overclocking (ακόμη και κάποια στοιχεία ιστορικά), για το τι γίνεται στην Ελλάδα, για το που πάει το πράγμα. Επίσης δυο λόγια παραπάνω για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε στο «event», γιατί προτίμησαν αυτόν οι overclockers ή τελοσπάντων να μιλούσε (δυο λόγια) για τη μεθοδολογία που προτιμά καθένας από τους τρεις, για το ρόλο που παίζουν οι μνήμες, το chipset, το άζωτο. Πέρασαν διάφοροι την πόρτα του Πλαισίου που ήταν περαστικοί, είδαν κόσμο και μπήκαν για να δουν. Θάβλεπαν και θάκουγαν και αυτοί δυο λόγια, θα καταλάβαιναν στο περίπου τι είναι και το overclocking (και να μην καταλάβαιναν δεν πειράζει, θάχαν τουλάχιστον εισπράξει το σωστό μήνυμα).Η ’ννα και η Στέλλα (αν θυμάμαι καλά τα ονόματα) μπορεί για πλάκα να λέμε ότι ήταν «όλα τα λεφτά», μάλλον όμως φίλοι μου, όσο καλές και φιλότιμες προσπάθειες και να έκαναν οι δυο κοπελιές, ήταν η «πύρρειος» νίκη μας. Μάλλον στην όμορφη εκδήλωση κάτι αφήσαμε, παρά κάτι πήραμε. Αφήσαμε το δικαίωμά μας να απαιτούμε ποιότητα και «ποδοσφαιροποιήσαμε» την πρώτη αυτή (αν είναι η πρώτη) συνάντηση Overclockers στην Αθήνα.Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου πάντα, τα τεχνικά προβλήματα του «event» που πράγματι υπήρχαν, δεν έπαιξαν κανέναν απολύτως ρόλο. Δεν πειράζει που η κεντρική οθόνη ήταν λάθος βαλμένη. Είδαμε το πρόβλημα και την επόμενη φορά θα την τοποθετήσουμε σωστά. Ούτε πειράζει που δεν έβλεπες καλά, την επόμενη φορά θα είναι πιο καλά διευθετημένα όλα. Ούτε φυσικά παίζει ρόλο που τα παιδιά δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποιο σκορ. Έκαναν επίμονα ότι μπορούσαν, ειδικά ο hipro ήταν «καταιγιστικός». Προσπαθούσε συνεχώς, επέμενε, .ίδρωνε, έβαζε, οργάνωνε, ξαναπροσπαθούσε.Όμως φίλοι, πειράζει πάρα πολύ, που αυτός που οργάνωσε το «event» δεν μπόρεσε να το δει παρά σαν ποδοσφαιρική φιέστα. Πειράζει πάρα πολύ που έβαλε τον πήχυ χαμηλά. Πειράζει πάρα πολύ που πέταξε την ευκαιρία (που ο ίδιος είναι αλήθεια δημιούργησε) να δώσει σε ένα κοινό που θέλει, ξέρει, προσπαθεί, πληρώνει, κοπιάζει, στερείτε, ξενυχτά, θυσιάζει, αναγνωρίζει, βλέπει, μαθαίνει, συγκρίνει, εκτιμά, αποτιμά, σε ένα κοινό που έχει επίπεδο και κατέχει καλά (ή και αν δεν το κατέχει, θέλει και προσπαθεί πολύ να το μάθει) αυτό που ασχολείτε, απέτυχε να του δώσει την ώθηση, τον προβληματισμό, το κάτι παραπάνω που μπορούσε να του δώσει (αν και προσπάθησε ανεπιτυχώς γι αυτό). Ίσως θα μου πείτε, ένα απλό «event» ήταν. Δεν επρόκειτο για επιστημονική ημερίδα, ούτε για ακαδημαϊκή παρουσίαση. Ένα «event» που είχε δώρα, πλάκα, θέαμα, ωραία κορίτσια, δηλαδή σχεδόν απ όλα. Κι όμως φίλοι, « Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς λέει σοφά ο λαός» και μεις εστιάσαμε και το δείξαμε αυτό, στα μπαλάκια με το δώρο, στην ’ννα και τη Στέλλα, στη μπλούζα. Εστιάσαμε στις γυάλινες χάντρες, στο περιτύλιγμα και όχι στην ουσιά . Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μια γενική, σοβαρή συζήτηση και να γνωριστούμε μέσα από αυτή. Να ακούσουμε τους διάσημους overclockers και να τους υποβάλλουμε ερωτήσεις. Να ρωτήσουμε, να συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε αλλά τέλος πάντων να «δράσουμε».Κρίμα κατά τη γνώμη μου, γιατί όσους φίλους είδα, ήταν γεμάτοι θέληση, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν.-------------------------------Αυτό που θα σε κατακτήσει στο τέλος θα είναι το ίδιο σου το αίσθημα καθαρότητας, η δίψα σου για ζωή. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι' αυτό, Ανθρωπάκο. Απαλλαγμένος απ' τη μικρότητά σου και τη μικροπρέπειά σου θ' αρχίζεις να σκέπτεσαι. Ειν' αλήθεια, η σκέψη σου στην αρχή θα είναι αξιοθρήνητη, λαθεμένη και άσκοπη, μα κάποτε θ' αρχίσεις να σκέπτεσαι σοβαρά. Θα πρέπει να μάθεις να υπομένεις τον πόνο που κουβαλάει η σκέψη για τον εαυτό σου, χρόνια ολόκληρα, σιωπηλά, με σφιγμένα δόντια. Αυτός ο πόνος μας θα σε κάνει να σκεφτείς.«Β. Ράϊχ στον Ανθρωπάκο» Εγώ συμφωνώ με την αποψη του ChessmanΠροσωπικά πιστεύω αυτο που έλειπε εντελώς απο το event ηταν η αλληλεπίδραση του κόσμου που πραγματικά ενδιαφέρετε για το oc μετάξι τους και με τους hipro5, k|ngp|n, Shamino .Πιστεύω οτι την επόμενη φορά θα πρέπει να οργανωθεί κατι παρόμοιο απελευθερωμένο απο το καπέλο παλισιο , multirama κτλπ , ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ευελιξία και Ελευθερία στην οργάνωση ενος event που θα ξεπεράσει το τροχοπέδη των δεσμών διαφήμισης συγκεκριμένων προϊόντων .Σκεφτείτε να μπορούσαν οι overclockers να αλλάξουν επί τόπου το m/b με ένα διαφορετικού κατασκευαστή ή τις μνήμες..... τότε θα βλέπαμε πραγματικά το τι αξίζουν
tolis861416003225 Οκτώβριος 21, 2007 #355 Οκτώβριος 21, 2007 ρε παιδια απο που ειναι ο σαμινο? (χωρα) τι σημαια ειναι αυτη? εψαξα λιγο αλλα δε βηκα απο που ειναι... :...:
DarkSaga Οκτώβριος 21, 2007 #356 Οκτώβριος 21, 2007 κάτσε τώρα...τι προτείνεις δηλαδή να βγούμε στην πλατεία να κλοκάρουμε ή να μας καλέσει ο hipro όλους σπίτι του?τι έφταιξε το πλαίσιο?μας αρέσει δε μας αρέσει το πλαίσιο φέρνει τελευταία ωραία πραγματάκιαέκανε και ένα event πολύ διαφορετικό και νταξ τους έκατσε και μια ανάποδη και κάτι έγινε και ο dimcar τι να κάνει να λέει ας κάνουμε ησυχία μέχρι το πρώτο σκορ?αν είχαν σπάσει όλα τα παγκόσμια χθες θα ήταν ΌΛΑ αλλιώς ε??ΜΠΡαβο οΙ ελλΗΝΑΡΕς που ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΛπ σα να χάσαμε τίποτα κάνετε...στράβωσε λίγο και τι να λέει?εμένα μου άρεσε που σκ΄'ασαν και οι "βόρειοι" ήταν και οι "νότιοι"άσχημα ήτανε?άσχετα που δε μίλησα σε κανέναν μόνο DjD,Tassos και o Bill με είδαν....μακάρι να πυκνώσει το πράματο προτιμώ απο το να χαρακτηριστεί αποτυχία και να μην ξαναγίνει κάτι ανάλογο
djsaqis Οκτώβριος 21, 2007 #357 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 14:41] ρε παιδια απο που ειναι ο σαμινο? (χωρα) τι σημαια ειναι αυτη? εψαξα λιγο αλλα δε βηκα απο που ειναι... :...: H απάντησή σου είναι γραμμένη στη κεντρική σελίδα του forum πάνω πάνω!!!!!!!!!
tolis861416003225 Οκτώβριος 21, 2007 #358 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από djsaqis [Σήμερα, στις 14:48] H απάντησή σου είναι γραμμένη στη κεντρική σελίδα του forum πάνω πάνω!!!!!!!!!
Nikpet Οκτώβριος 21, 2007 #359 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 11:54] Ένας 6850 Στα 4100 με spi 12.087 Πότε ρε Γιώργο; Αφού το αφήσαμε στα 4080 με spi 12.562 και μάλιστα στο παλικάρι δώσαμε και δώρο... Το τελευταίο πότε έγινε και από ποιον;
GeorgeVasil Οκτώβριος 21, 2007 #360 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Nikpet [Σήμερα, στις 14:59] Πότε ρε Γιώργο; Αφού το αφήσαμε στα 4080 με spi 12.562 και μάλιστα στο παλικάρι δώσαμε και δώρο... Το τελευταίο πότε έγινε και από ποιον; 12.300 ηταν το μικροτερο νομιζω ,και το εκανε ο ομπιτσουαν.....στα 41χχ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.