KoMM Οκτώβριος 20, 2007 #301 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Μιας και ήμουν και γω Αθήνα για δουλειές, rma κτλ, είπα να περάσω...Καααααλά ήταν.Ελαφρυντικό ότι είναι η πρώτη φορά αλλά: ο χώρος μετριότατος το λιγότερο -βασικά η διαμόρφωση-, ορατότητα 0, ΖΕΣΤΗ. Θα ήταν super αν ήταν τα παλικάρια σε μια πλατφόρμα πιο ευρύχωρη, στο βάθος και να παίζανε και 4-5 τηλεοράσεις να βλέπει ο καθένας άνετα.Επίσης με τα δώρα λίγο τράβηγμα αλλά who cares;P Στα θετικά : μεγάλες μορφές του χώρου,ή μάλλον ΜΕΓΑΛΕΣ μορφές του χώρου. Ε τα γκομενάκια ήταν καλά , αν και έπρεπε να βγούν με λιγότερα ρούχα..extreme καταστάσεις έπρεπε να συμβαδίζουν...Καλός κόσμος, γούσταρα φάτσες Τέλος, ένα μπραβο στους πορωμένους που όταν βγήκαν τα 2 μωρά να χορέψουν , επέμεναν να κοιτάνε το άζωτο και τα σχετικά.... Δεν έκατσα μέχρι το τέλος -παντόφλα γαρ - αλλά αυτές είναι οι εντυπώσεις μου. ’ντε , και την επόμενη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 20, 2007 #302 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 20:27] Χάρηκα που γνώρισα παιδιά από το thelab (LevelOne, Gomar, AN7, DJD, jpavly) και χάρηκα που η όλη ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή. Δε χάρηκα καθόλου με κάποια παρατράγουδα που έμαθα ότι έγιναν. Δεν τα χρειαζόμαστε αυτά παιδιά. Κλοκάρουμε για την πλάκα μας, δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, να το θυμόμαστε αυτό. Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στον fragmaκο και τον LevelOne που έφυγα και δεν τους χαιρέτισα, αλλά όταν έγινε αυτό δεν την πάλευα άλλο. Astro και εγω χάρηκα ειλικρινά για την γνωριμία και κρίμα που δεν είχαμε χρόνο να τα πούμε περισσότερο, και με εσένα και με πολλούς ακόμα. Επίσης χάρηκα που γνώρισα Chessman, AN7, GoMaR, elefsinaras, DJD και άλλα παιδια.. Ισως θα έπρεπε κάποια στιγμή να κανονίσουμε κάποιο meeting για να τα πούμε και καλύτερα και κάπου σαφώς πιο ήσυχα (και οχι με αυτες τις άτιμες ανάφτρες που είχε ο πλαίσιος) Επίσης έχω τραβήξει αρκετές καλές φώτο απο την δράση του secondary event (το primary event ηταν τα κορίτσα) αλλα είναι στην κατοχή του επίτιμου καζανόβα οπότε και πρήξτε τον να τις ανεβάσει My ultimate respect για τους επιδέξιους χειρισμούς επι των γκομενακίων, αγαπητέ fragma... Δέχομαι προσφορές με πμ για να δώσω στην δημοσιότητα φωτο του σε τρυφερές περιπτύξεις με πολύ ΖΟΥΜΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2007 #303 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Φωτο απο parking τραβηξες .....? Και μας ελεγε ο fragma...."οχι παιδια μη το πειτε...." εχω λιωσει στο γελιο χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 20, 2007 #304 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 ο astro με χαιρέτησε και έφυγε,σημαίνει κάτι αυτό? :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 20, 2007 #305 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 23:02] ο astro με χαιρέτησε και έφυγε,σημαίνει κάτι αυτό? :P:P αμα δε σου εκανε δωρο θερμομετρο, να μη φοβασαι τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 20, 2007 #306 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 αμα δε σου εκανε δωρο θερμομετρο, να μη φοβασαι τιποτα. edited: Βαλτός είσαι και συ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 20, 2007 #307 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 lol, οχι βρε, αλλα ο κοσμος ειναι μικρος και τα νεα μαθαινονται γρηγορα, τιποτα κρυφο κατω απο τον ηλιο, i read your emailz και αλλα τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 20, 2007 #308 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 ναι,ναι.Το θέμα είναι το πώς μαθαίνονται.Γιατί αν είναι να φοβηθώ το "θερμόμετρο(?)"....θα πρέπει να είμαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά και ηθικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 20, 2007 #309 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamathttp://www.youtube.com/watch?v=Sha3jhsn-Uc You are good my friend, but not that good:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2007 #310 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 παχ.......να μαι και εγω με τον AN7 που βοηθαμε τον gprhellas στην μεταφορα του ln2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 20, 2007 #311 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Και έχω να καταγκείλω στο σωματείο των overclocker's ότι όταν κατεβάζαμε τις μπουκάλες κάτω αναγκάστηκα να κουβαλήσω μόνος μου την 20λιτρη μπουκάλα γεμάτη(30kg?) και με έκανε να υδρώσω. Αίσχος. i love ya gpr Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Οκτώβριος 20, 2007 #312 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 lol παροτι ημουν αρκετες ωρες εκει δεν αναγνωρισα κανεναν labιτη εκτος βεβαια απο τους δυο με τις μπουζες.(fragma ο ενας,ο αλλος?) Παντως δεν εβλεπα και πολλα πραγματα,λογω υψους μαλλον αντε πιασεις και μπουζακι....παντως ηταν ωραια γενικα και ελπιζω να επαναληφθει κατι αντιστοιχο συντομα... edit δεν λεω,καλες ηταν αλλα θα μπορουσαν και να λειπουν.... αμεσως μετα την ενος λεπτου σιγη για τον Dom μπηκε το kama sutra και οι δυο γκομενες....δεν μπορει να ειμαι ο μονος που ενοχληθηκε....λιγακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 20, 2007 #313 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 That's me. Ο έταιρος με το μπλουζάκι. Nice του μίτσα! (τελικά δεν περνάω απαρατήρητος ε; 43 κιλά άνθρωπος, πόσο πρέπει να χάσω ακόμα για να μην με βλέπετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Οκτώβριος 20, 2007 #314 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 κερδισες και κατι,στο τελος νομιζω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 20, 2007 #315 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 για να επανελθουμε ξανα οριστε λιγο ακομα υλικο , ΟΛΟΙ στο event πανε....μιλαμε για πολυ πηξιμο στο parking μα καλα.......θα χωρεσουμε? 180λιτρα του επίσημου overclocking drink:D Shamino K|ngp|n Fredyama και Hipro5 σε συναντηση κορυφης:worship: 45nm στα χερια του Shamino ειμαστε σε καλο δρομο ο ESDEE φταιει......ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ Ραααααααααα το ρεπορταζ εφτασε στο τελος του.......Θεμης για το MAD TV:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 20, 2007 #316 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Κριμα που δεν ηρθα ... υποχρεωσεις βλεπετε! Παρολο που δεν εσπασε καποιο ρεκορ (οπως διαβασα) στην τελικη σημασια δεν εχει η Ιθακη αλλα το ταξιδι οπως λενε μερικοι. Αντε και την επομενη φορα θα φροντισω να ειμαι μεσα σε καποιο meeting. Πιο πολυ για να γνωρισω τα παιδια θα ερχομουν παρα για οτιδηποτε αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Οκτώβριος 20, 2007 #317 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Λοιπόν φίλοι, θα γράψω δυο λόγια, πως είδα και γω το «event».Λυπάμαι αν στεναχωρήσω κάποιους, αλλά θάθελα να γράψω δυο λόγια, επειδή είδα πολλούς σπουδαίους φίλους να έχουν έρθει, κάποιοι μάλιστα και από μακρυά.Μαζευτήκαμε αρκετοί, είδαμε περίπου ποιοι ασχολούνται με το άθλημα, γνωριστήκαμε κάπως, δημιουργήσαμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι φίλοι overclockers με το hipro μπροστάρη έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, ο dimcar έδωσε και τη ψυχή του για να κρατήσει την εκδήλωση και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, πολλοί άγνωστοι φίλοι σίγουρα θα δούλεψαν αφανώς πάρα πολύ, το προσωπικό του Πλαισίου ήταν ευγενέστατο και εξυπηρετικό, οι κοπέλες της υποδοχής ήταν επίσης ευγενέστατες αλλάΝομίζω χάθηκε μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι δεν είμαστε μια μικρή ομάδα γραφικών που έχουν έρθει να «πιάσουν» το μπαλάκι με το δώρο. Νομίζω χάθηκε μια καλή ευκαιρία να δείξουμε μόνοι μας, ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από το πάρε και συ μια μπλούζα νάχεις.Νομίζω χάθηκε μια καλή ευκαιρία να ακούσουμε 2-3 ανθρώπους που ξέρουν, να μιλήσουν για να πουν δυο-τρια πράγματα σχετικά. Θα μπορούσε κάποιος παλιός του χώρου να μιλήσει, δείχνοντας και κάτι που θάχε ετοιμάσει στο powerpoint (ή στο impress αν προτιμάτε) στις γιγαντοοθόνες. Δυο λόγια για το overclocking (ακόμη και κάποια στοιχεία ιστορικά), για το τι γίνεται στην Ελλάδα, για το που πάει το πράγμα. Επίσης δυο λόγια παραπάνω για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε στο «event», γιατί προτίμησαν αυτόν οι overclockers ή τελοσπάντων να μιλούσε (δυο λόγια) για τη μεθοδολογία που προτιμά καθένας από τους τρεις, για το ρόλο που παίζουν οι μνήμες, το chipset, το άζωτο. Πέρασαν διάφοροι την πόρτα του Πλαισίου που ήταν περαστικοί, είδαν κόσμο και μπήκαν για να δουν. Θάβλεπαν και θάκουγαν και αυτοί δυο λόγια, θα καταλάβαιναν στο περίπου τι είναι και το overclocking (και να μην καταλάβαιναν δεν πειράζει, θάχαν τουλάχιστον εισπράξει το σωστό μήνυμα).Η ’ννα και η Στέλλα (αν θυμάμαι καλά τα ονόματα) μπορεί για πλάκα να λέμε ότι ήταν «όλα τα λεφτά», μάλλον όμως φίλοι μου, όσο καλές και φιλότιμες προσπάθειες και να έκαναν οι δυο κοπελιές, ήταν η «πύρρειος» νίκη μας. Μάλλον στην όμορφη εκδήλωση κάτι αφήσαμε, παρά κάτι πήραμε. Αφήσαμε το δικαίωμά μας να απαιτούμε ποιότητα και «ποδοσφαιροποιήσαμε» την πρώτη αυτή (αν είναι η πρώτη) συνάντηση Overclockers στην Αθήνα.Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου πάντα, τα τεχνικά προβλήματα του «event» που πράγματι υπήρχαν, δεν έπαιξαν κανέναν απολύτως ρόλο. Δεν πειράζει που η κεντρική οθόνη ήταν λάθος βαλμένη. Είδαμε το πρόβλημα και την επόμενη φορά θα την τοποθετήσουμε σωστά. Ούτε πειράζει που δεν έβλεπες καλά, την επόμενη φορά θα είναι πιο καλά διευθετημένα όλα. Ούτε φυσικά παίζει ρόλο που τα παιδιά δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποιο σκορ. Έκαναν επίμονα ότι μπορούσαν, ειδικά ο hipro ήταν «καταιγιστικός». Προσπαθούσε συνεχώς, επέμενε, .ίδρωνε, έβαζε, οργάνωνε, ξαναπροσπαθούσε.Όμως φίλοι, πειράζει πάρα πολύ, που αυτός που οργάνωσε το «event» δεν μπόρεσε να το δει παρά σαν ποδοσφαιρική φιέστα. Πειράζει πάρα πολύ που έβαλε τον πήχυ χαμηλά. Πειράζει πάρα πολύ που πέταξε την ευκαιρία (που ο ίδιος είναι αλήθεια δημιούργησε) να δώσει σε ένα κοινό που θέλει, ξέρει, προσπαθεί, πληρώνει, κοπιάζει, στερείτε, ξενυχτά, θυσιάζει, αναγνωρίζει, βλέπει, μαθαίνει, συγκρίνει, εκτιμά, αποτιμά, σε ένα κοινό που έχει επίπεδο και κατέχει καλά (ή και αν δεν το κατέχει, θέλει και προσπαθεί πολύ να το μάθει) αυτό που ασχολείτε, απέτυχε να του δώσει την ώθηση, τον προβληματισμό, το κάτι παραπάνω που μπορούσε να του δώσει (αν και προσπάθησε ανεπιτυχώς γι αυτό). Ίσως θα μου πείτε, ένα απλό «event» ήταν. Δεν επρόκειτο για επιστημονική ημερίδα, ούτε για ακαδημαϊκή παρουσίαση. Ένα «event» που είχε δώρα, πλάκα, θέαμα, ωραία κορίτσια, δηλαδή σχεδόν απ όλα. Κι όμως φίλοι, « Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς λέει σοφά ο λαός» και μεις εστιάσαμε και το δείξαμε αυτό, στα μπαλάκια με το δώρο, στην ’ννα και τη Στέλλα, στη μπλούζα. Εστιάσαμε στις γυάλινες χάντρες, στο περιτύλιγμα και όχι στην ουσιά . Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μια γενική, σοβαρή συζήτηση και να γνωριστούμε μέσα από αυτή. Να ακούσουμε τους διάσημους overclockers και να τους υποβάλλουμε ερωτήσεις. Να ρωτήσουμε, να συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε αλλά τέλος πάντων να «δράσουμε».Κρίμα κατά τη γνώμη μου, γιατί όσους φίλους είδα, ήταν γεμάτοι θέληση, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν.-------------------------------Αυτό που θα σε κατακτήσει στο τέλος θα είναι το ίδιο σου το αίσθημα καθαρότητας, η δίψα σου για ζωή. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι' αυτό, Ανθρωπάκο. Απαλλαγμένος απ' τη μικρότητά σου και τη μικροπρέπειά σου θ' αρχίζεις να σκέπτεσαι. Ειν' αλήθεια, η σκέψη σου στην αρχή θα είναι αξιοθρήνητη, λαθεμένη και άσκοπη, μα κάποτε θ' αρχίσεις να σκέπτεσαι σοβαρά. Θα πρέπει να μάθεις να υπομένεις τον πόνο που κουβαλάει η σκέψη για τον εαυτό σου, χρόνια ολόκληρα, σιωπηλά, με σφιγμένα δόντια. Αυτός ο πόνος μας θα σε κάνει να σκεφτείς.«Β. Ράϊχ στον Ανθρωπάκο» Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 21, 2007 #318 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 και εμείς μόλις φτάσαμε παιδιά...Ξεκινήσαμε Σαββατο στις 4 και φτάσαμε Κυριακή στις 4 παρά..(σχεδόν 8h στον δρόμο,+βροχή στον γυρισμό).Το event ήταν πολύ καλό,εγώ πέρασα καλά τουλάχιστον.Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω πααααρα πολλούς..φωτός και Video Αυριο..τις έχει επιμεληθεί άλλος..Αρχική απάντηση από astrolabosΔε χάρηκα καθόλου με κάποια παρατράγουδα που έμαθα ότι έγιναν. Δεν τα χρειαζόμαστε αυτά παιδιά. Κλοκάρουμε για την πλάκα μας, δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, να το θυμόμαστε αυτό. 24 άτομα ήμασταν εκεί από το outofspecs και δεν πήραμε χαμπάρι.Γίνεσαι λιγάκι ποιο συγκεκριμένος?(έστω και με πμ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 21, 2007 #319 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Θα παρακαλούσα να μην γίνει καμία αναφορά δημόσια για θέματα εκτός του event.Προσωπικές κόντρες, παρατράγουδα, κλπ, δεν έχουν θέση εδώ.Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 21, 2007 #320 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Επειδή είμαστε όλοι κουτσομπόληδες κατά βάθος, καλό θα ήταν να στείλεις μαζικό πμ Προσωπικά χάρηκα που γνώρισα κάποια άτομα από εδώ, στεναχωρήθηκα που δεν γνώρισα κάποιους άλλους (astro, AN7, jpavly, GoMar). Σε γενικότερες γραμμές με κάλυψε ο chessman (αν και προς το τέλος, ο Shamino εξηγούσε σε έναν κύριο ότι τον ρωτούσε - ο κύριος, που απ'ότι κατάλαβα τον είχε κουβαλήσει ο υιός του, στην αρχή δεν ήξερε καν τι είναι το o/cing ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.