Jump to content

Super o/c Event στο Πλαισιο

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Να πώ κ εγώ οτι δυστυχώς η θέση που clockαραν τα παιδιά ήταν απλά τραγική... δέν υπήρχε περίπτωση να δείς κάτι άν δέν ήσουν μπροστά αλλα και για τους ίδιους δέν νομίζω οτι ήταν κ πολυ βολικά... πχ είδα τον hipro να στέκεται σχεδόν γονατιστός και να προσπαθεί να clockάρει.... κατα τ'άλλα καλά ήταν... δέν τρελάθηκα κιόλας πάντος....

back και εγω...

Γυρισα με fragma και levelone...

Φαγαμε καπου στη μιαμιση ωρα μεσα στο parking (ειχαμε και κατι αλλες ιστοριες - δε μιλαω :p ) και μετα ολα οκ...

Εγω χαρηκα παρα πολυ που ειδα ολες τις φατσες απο κοντα...Ηταν παρα πολυ ωραια ,το οτι δεν εγινε τπτ με τα κλοκια δεν νομιζω πως ειναι κατι το τοσο αρνητικο...Υπηρχε χαβαλες..γελια , ωραιες κοπελες ( τυχερουληηηηηη φραγμαααααα ) και γενικως το ολο κλιμα ηταν απιστευτα καλο...

Ελπιζω και για δευτερη φορα :)

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 19:27]

back και εγω...

Γυρισα με fragma και levelone...

Φαγαμε καπου στη μιαμιση ωρα μεσα στο parking (ειχαμε και κατι αλλες ιστοριες - δε μιλαω :p ) και μετα ολα οκ...

περιμενατε μιαμιση ωρα μεσα στο parking να τελειωσει ο φραγμας;

ρε παιδιά, κανένα βιντεάκι στο youtube? Έκανα κάμποσες διαφορετικές αναζητήσεις, αλλά τζίφος... δώστε τροφή και στους άτυχους που δε μπόρεσαν να πάνε... Μπράβο πάντως στο Πλαίσιο και τον Γορίλα που έφεραν τέτοια ονόματα... έστω κι αν δεν ήταν όλα τέλεια... την επόμενη φορά ελπίζω θα είναι πολύ καλύτερα... (και ελπίζω να μπορέσω να πάω...)

Μ'αρεσει που γκρινιαζεται μερικοι μερικοι,

ωραια κοριτσια, μονταρισμενες mobos και GPU's, cpu που δεν εχουν βγει ακομα σε κυκλοφορια, η αφροκρεμα του παγκοσμιου o/c, μια μεγαλη παρεα απο tech freaks,μουσικη να δινει ρυθμο και σεξυ χορευτριες ,

τι αλλο θελετε :D

Μονο οι κρυες μπυρες και τα σουβλακια λειπουν για να συνθεσουν μια παραδεισια εικονα :tomato:

ε, οσο για τις παραληψεις ο παθων μαθων δεν λενε; (or something) next time ειμαι σιγουρος οτι ολα θα ειναι καλυτερα.

Αρχική απάντηση από NND

Ανέβασα στο rapid share όλα τα videos του nickstamat για όσους βαριούνται να τα κατεβάσουν/δουν ένα ένα :p

Download

Βρε συ... Είναι που είναι χάλια ποιοτικά λόγω του ότι είναι από κινητό, εσύ τα πήρες από το Youtube που τα συμπιέζει κι άλλο και θα είναι ακόμα πιο χάλια τώρα... :p

’στα προς το παρόν... Θα ανεβάσω τα πρωτότυπα αύριο αν προλάβω, για να τα έχουν όσοι θέλουν... :)

Το event μια χαρά ήταν αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι από τη τρίτη σειρά και μετά δεν έβλεπες σχεδόν τίποτα.Όσο για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τα παιδιά,εντάξει,μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά.

Δυστυχώς δε κατάφερα να πάρω μπλουζάκι με τις υπογραφές της αγίας τριάδας (:p) ,αλλά τουλάχιστον τσιμπήσαμε ένα κουτάκι silverstone.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.