Jump to content

Super o/c Event στο Πλαισιο

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από honda22 [Χθες, στις 11:15]

9 παρά καλά είναι? Θα είμαι έξω από το μαγαζί αύριο.

Με καμιά στολή αστροναύτη τον κόβω το hipro :p

αστροναυτη με rolex daytona δεν εχω ξαναδει! κατι omega φορανε οι αστροναυτες!:laughing:

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hipro5

Εκτός κι αν θέλετε να τα "ξεπετάξουμε" όλα στους 5605MHz άνετα ΧΩΡΙΣ άγχος για να τελειώνουμε...... :D:p

Αυτά είναι softcore ρεεε... :p

Σκίσ' τα να δούμε θέαμα!

το ρεπορταζ ξεκινησε........ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες κανουν λογο οτι εθεαθη ο Dagalidis να μποϋκοτάρει την μπουκαλα με το αζωτο και αυτη τη στιγμη kingpin shamino και hipro5 προσπαθουν να βρουν τροπο να μπαλωσουν την τρυπα πριν εξατμιστει ολο το αζωτο και τελικα στις 12 παιξουν μονο με αερα:p

Παιδια εμενα θα με γνωρισετε ευκολα .Εχω μακρυ μεχρι τις πλατες μλλι,πολυ μα παρα πολυ φουντωτο(οχι αφανε) μπλε μπλουζα και τζιν!

ΟΚ, οι τόποι συνάντησης/γνωριμίας θα είναι οι διάσπαρτοι στο χώρο και θα φορούν μπλούζα TheLab.gr. :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

οποιος δει μια φατσα που μυριζει AMD απο μακρια και να φοραει μπλουζακι TheLab.gr ας ερθει να μου μιλησει:)

Όλο και κάποιος θα βρεθεί don't worry :p Εγώ ξεκινάω τώρα απο Καλλιθέα

Kαλα να περασετε παιδια ...(που θα περασετε).

2 πραματα ευχομαι:

α)Καποιος να ανεβαζει τις pics σχεδον αμεσα..:p (απο τα benches)

(με κανενα stickaki σε αλλο pc)

B)να benhαρουν sta 6G..ολα τα benches :hehe:

Πήγα κατά τις 11, δεν είχε ξεκινήσει το event, ο χώρος εντελώς ακατάλληλος, οι περισσότεροι θα βλέπουν μέσω των τηλεοράσεων. Προφανώς το πλαίσιο δεν κατάλαβε πόσο σπουδαίο γεγονός είναι.

Είδα kingpin και shamino, είχαν έρθει και από site του εξωτερικού με κάμερες.

Έφυγα πριν αρχίσει, λίγο πριν τις 12, έχει χειμωνιάσει και ο μηνίσκος μου με πεθαίνει όταν είμαι όρθιος. Βλέπετε το πλαίσιο δεν είχε ούτε μία καρέκλα για εμάς τους παππούδες (ετών 26)...

Υ.Γ. Το xbox360 στείλτε το μου σπίτι...

μακαρι να το ανεβασουνε σε κανενα youtube:)

Εγώ πήγα με την μικρή, η οποία δεν με "αφησε" να κάτσω παραπάνω :( Δεν της αρέσει η πολυκοσμία ...

Ωραίες οι μοντέλες :D

εμενα πηγε ενας θειος μου και μου ειπε ουτε να κατσεις ειχε, μονο οι γυρο γυρο βλεπανε και οι οθονες ηταν χαμηλα και δεν εβλεπες

Παιδιά εγώ ψιλο απογοητεύτηκα γενικά αλλα μόνο και μόνο που είδα τον Χιπρο άξιζε :D

Ποιοι κάγκουρες ήταν στο Hagen Dazs και φοράγαν μλπουζάκια του Λάμπη????????:p:D :D

Πιστεύω να ανεβάσετε κανένα βίντεο να δουν και μερικά γερόντια τις επαρχίας τον λεβέντη χιπρο5 να κεντάει και να χαζεύουν οι (αλλοδαποί συναθλητές του) :T: :T: :T: :clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.