Jump to content

Super o/c Event στο Πλαισιο

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από FLO

Ρε louris7 βάλε όλες τις φωτογραφίες σε ένα post... τι προσπαθείς να ανεβάσεις το post counter για τις αγγελίες ???? :o

Ωραιος βρε...Του πηρε 40 λεπτα + να ανεβασει φωτος για να μπορει να μπει στις αγγελιες...Ωχ ξεχασα θα πρεπει να περιμενει αλλους 4 μηνες..

Η καχυποψια θα μας φαει...

στο θεμα μας..

Πολυ ωραιες οι φωτο...Αυτο που μου εκανε εντυπωση...ειναι η ψηφιακη...Τι διαθετει το καταστημα ; :D

Αν εννοεις η μηχανη που εχουν τραβηχτει η φωτο , ειναι η S5 pro της Fuji .....

Φακος......: Nikon 24-85mm 1:2.8-4 D

Επισης ηθελα να φτιαξω και Video αλλα τελικα δεν τραβηξα εικονα...

Οποιος θελει μπορει να μου δωσει Videaκια να φτιαξουμε τιποτα...

Αρχική απάντηση από jpavly

Φίλε μου, όπου έχεις πρόβλημα, πατάς το "Αναφορά". Ευχαριστώ :)

Πρώτον. Θα ζητήσω δημοσίως συγνώμη εάν καταλάβατε από αυτά που είπα ότι είχα την πρόθεση της (παρατήρησης) στον nkoumle.

Δεύτερον. Από την πρόταση (Λεβέντες έχω μία απορία γιατι δεν τα λέτε με Π.Μ νομίζω? ) δεν φαίνεται πουθενά πρόθεση παρατήρησης παρά μόνο μία απορία, έστω μία προτροπή αλλά σε καμία περίπτωση σύσταση-επίπληξη

Το θέμα περιελάμβανε ένα σπουδαίο γεγονός που εμείς από την επαρχία (και όχι μόνο) περιμέναμε πως και πως αφ ενός αλλά και αφ εταίρου να δούμε φωτό και βίντεο απο την εκδήλωση, τον μεγάλο χιπρο να δίνει μαθήματα γνώσεων σε όλους, όπως καταλαβαίνεται αναφορές περι το τι έκανε με τα μοντέλα ο ένας ή ο άλλος κατα την διάρκεια της προσπάθειας του χιπρο ή και μετά ήταν παντελώς περιττές πού έκοβαν όμως την ροή των πολύ ενδιαφέρων αναφορών των υπολοίπων μελών που ήταν παρόντες και αφορούσαν τα τεχνικά τεκταινόμενα με τους τρεις καλύτερους οβερκλόκερς για αυτό και ή τελευταία λέξη μου (νομίζω?)

Βέβαια μπορεί να πείραξε και η λέξη (λεβέντες) αυτό το αφήνω στην κρίση του φόρουμ.

(εάν ένας άντρας στην ηλικία των 20-25 δεν είναι λεβέντης τότε ο λεβέντης ποιος είναι ο 50αρης που είμαι εγώ?).

Να έχετε υπ όψιν σας ότι σας βλέπω όλους σαν γιους μου ή μικρότερους ή μεγαλύτερους αδελφούς μου και πάντα με την δίψα για να μάθω από εσάς του μικρότερους κάτι περισσότερο για το κινώ χόμπι των πι σι και την εξέλιξή τους διαχρονικά που το παρακολουθώ τουλάχιστον 20-25 χρόνια.

Αυτά και πάλη συγνώμη από όλους.

:OT: :magic:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:32]

Αδερφέ η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο εδώ μέσα. Είτε είσαι 15 είτε 65 πάντα υπάρχει κάτι να μάθουμε από σένα :) Δε βλέπεις τον Hipro κοτζάμ (_)_)γέρο που βγάζει ακόμα σκορς; :hehe:

Θα τα πούμε "ιδιωτικά" εμείς γι 'αυτό που είπες..... :p :devil:

Αρχική απάντηση από DJD

Αδερφέ η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο εδώ μέσα. Είτε είσαι 15 είτε 65 πάντα υπάρχει κάτι να μάθουμε από σένα :) Δε βλέπεις τον Hipro κοτζάμ (_)_)γέρο που βγάζει ακόμα σκορς; :hehe:

Ανάφερα την ηλικία μου όχι για άλλον λόγω παρα μόνο ότι σας βλέπω όλους καλοπροαίρετα

σαν να ήσαστε γιοί μου μικρότεροι ή και μεγαλύτεροι αδελφοί μου. Κατάλαβες DJD

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:45]

γιατι ειναι foxconn :rofl:

εεεεεεε λίγα λόγια για την Foxconn :p:hehe:

(και το WR, 6αρι με Foxconn έσπασε , καλά θα μου πεις μπορει αυτό να ήταν και

διπλοματια , αλλά η ιστορία γράφτηκε :p )

την περιμένω τόσο καιρό...ποτε θα ρθει?

Τα Ρωσικοπολονικα site την εκθειάζουν...το τελευταιο review όμως απο bit-tech

με απογοητευσε.

Αρχική απάντηση από deninho

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=614974#post614974

Σα συναυλία από Α/Ε :p ("κι όταν λέω "χέρια ψηλά", τα χέρια ψηλα")

Σόρρυ για το off

το σαββατο το βραδυ οι A/Ε ειχαν live στο FUZZ και ειμουν εκει btw... καλη συμπτωση :p

guys, με τα πολλα μετα το σαββατο τωρα μπηκα σπιτι, και τακτοποιω κατι photo ;)

Louris7 σε εβλεπα και στο event ειχες οργιασει με τις Photo!, το εξωτερικο flash εκανε καλη δουλεια σε τοσο μεγαλο χωρο,

μολις διαπιστωσα οτι ειχα σε ολες τις Pic to iso στο 1600 (γιατι το αλαξα?μπορει να το αλλαξε κατα λαθος ο fr3ak που του ειχα δωσει να τραβαει για ενα διαστημα! κλαψ)

Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 16:09]

Χιπρουλη τι θα γίνει? ποοοοτε θα κυκλοφορήσουν τα 1200 σου. Απάντησε αν μπορείς γιατί θα σου κάνω την αδιάκριτη ερώτηση (σε π.μ πάντα και με την καλή έννοια) :worship: :magic:

Αύριο κάνουμε εκτελωνισμό.... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.