DJD Οκτώβριος 22, 2007 #421 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από esdee lol guys!http://www.jibjab.com/starring_you/receipt/1854936αυτα γινονται οταν ανεβαζεις pics σου στο internet χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Οκτώβριος 22, 2007 #422 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 20:26] Λεβέντες έχω μία απορία γιατι δεν τα λέτε με Π.Μ νομίζω? Σιγά ρε φίλε πως κάνεις έτσι??Χαβαλέ κάνουμε δύο-τρία άτομα που γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας.Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ ένα post απλά αγνόησέ το. Δες θα πάθεις τίποτα.Εννοείτε ότι σε όλα τα threads υπάρχουν και από κάποια λίγο άσχετα μηνύματα.Έτσι είναι τα fora.Και στο κάτω κάτω υπάρχουν και Admins-Moderators για να επιβάλουν την "τάξη".Με το να ποστάρεις εσύ και να την λες σε άλλους τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.Σιγά μη φάμε και ban δηλαδή επειδή είπαμε κάτι Off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 22, 2007 #423 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από DJD χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ...καλάαααα.......δεν παίζετααααιιιιιιιι................ps.......αχ.......nantia....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 22, 2007 #424 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 COMPARE 2k6 URL... COMPARE 2k5 URL.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 22, 2007 #425 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 xmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 22, 2007 #426 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Επιτέλους ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: Μπράβο και στους τρεις σας ρε παιδιά :clap: :clap: :clap: Τα περιμέναμε αυτά τα σκορ πως και πως !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 22, 2007 Author #427 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 OMG!!! ti σκορ ειναι αυτα????Χιλια μπραβο... Εκπληκτικοι!!!EDIT: θελουμε και τις φωτο...!! Ειδικα αυτη με το shamino μισοκοιμισμενο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Οκτώβριος 22, 2007 #428 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 22, 2007 #429 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Τα σπάσατε τα ρολόγια.Αυτό για να λέμε την αλήθεια το περιμέναμε.Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να έρθουν στην Ελλάδα Kingpin Shamino και να μείνουν κλεισμένοι σε ένα υπόγειο 12 ώρες παρέα με το άζωτο.Τους χρωστάμε καλοκαιρινές διακοπές.Χωρίς άζωτο την επόμενη φορά.Πάντως θα περάσατε υπέροχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 22, 2007 #430 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από nkoumle Κοίτα να δεις τι έγινε.... Στην αρχή καθώς περνούσε τυχαία από δίπλα μου η Νάντια, βλέπει τον hipro να βγάζει ένα μεγάλο κάνιστρο. Tρομάζει και μου λέει: "Είναι τόσο μεγάλο!!!" Αυτή η ατάκα όπως καταλαβαίνετε ήταν αρκετή για να ξεκινήσει το ψηστήρι... Μετά όμως εγώ είδα την Ματίνα (που δεν μου πετούσε το μπαλάκι της) και έπαθα μ****πλάκα. Έτσι άφησα την Νάντια. Τώρα ο esdee βρήκε το πεδίο ελεύθερο και έδρασε ακαριαία. Η Νάντια δεν ήθελε και πολύ για να πέσει καθώς ήταν ήδη ψημένη από πριν, βλέπει και τον esdee να γεμίζει LN2 με τα στιβαρά του μπράτσα και αυτό ήτανε.... Τα άλλα θα σας τα πει ο esdee! ομιτζι και 3 λολ έλεορ ρε ---------------------------------------------- Συγχαρητήρια για τα σκορς παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 22, 2007 #431 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 fak... :blink: ~7% πιο πάνω στο 2k6 ~>10% πάνω, σε 2k5 και Aquamark... Μπράβο παίδες, και εις ανώτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 22, 2007 #432 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από VIL Λεβέντες έχω μία απορία γιατι δεν τα λέτε με Π.Μ νομίζω? Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συστάσεις των μελών του TheLab.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι αποκλειστικά οι Administrators/Moderators οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλο μέρος του forum τότε θα πρέπει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα τους Administrators/Moderators. Το TheLab.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ηλεκτρονικής κοινότητας. Φίλε μου, όπου έχεις πρόβλημα, πατάς το "Αναφορά". Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamwebX Οκτώβριος 22, 2007 #433 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 respect στα παιδια........:clap: :clap: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=163074 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 22, 2007 #434 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Προσέξατε πόσες ώρες είναι άυπνοι?min 16 - max 42Τα αποτελέσματα θα κατέβουν σε δύο μέρες και θα επανέλθουν μετά την επίσημη παρουσίαση των penryn.Κάτι αναφέρθηκε και για πρόβλημα voltage, που ήταν η αιτία των προβλημάτων και συγχρόνως η αιτία αυτών των απίστευτων αποτελεσμάτων.Καλή ξεκούραση σε όλους και καλό ταξίδι για τους φιλοξενούμενους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 22, 2007 #435 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=614808#post614808αυτό δεν σου κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman161416003258 Οκτώβριος 22, 2007 #436 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 23:04] http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=614808#post614808 αυτό δεν σου κάνει? Οπ srry δεν το ειδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 22, 2007 #437 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Εχουν πολυ πλακα τα παιδια....Μπραβο τους.... Πραγματικα ζηλευω που δεν ημουν εκει να ζησω απο κοντα τα ρεκορ κ γενικα το ολο κλιμα.... --Κ το ειχα πει!!!!!...:cry: Αρχική απάντηση από Louris7 [20-10-2007 23:43] Υ.Σ: α- Λετε να μαζευτηκαν σπιτι του Hipro5 να κανουν "παιχνιδι"...????...... :worship: Συνεχεια λοιπον για οσους δεν ειδαν ακομα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 22, 2007 #438 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Μοιραζοντας LN2 στον κοσμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 22, 2007 #439 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Μοιραζοντας LN2 στον κοσμο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 22, 2007 #440 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Καρτουλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.