napstor Οκτώβριος 21, 2007 #381 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Καθομουν διπλα στο αζωτο και μου εριξε καποια στιγμη ο Βαγγελης στα χερια μου.Εντελως ακινδυνο για λιγη ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 21, 2007 #382 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Δυστυχως αν και ηρθα ειμουν λιγο αρρωστος και η διαθεση μου ηταν χαλια. Γνωρισα καποια παιδια αλλα θα ηθελα να μιλησω απο κοντα με ολους. Ελπιζω να μας ξαναδωθει η ευκαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 21, 2007 #383 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 21:06] Δεν ξέρω αν ειπώθηκε σε κανα προηγούμενο post, αλλά αν παρατηρήσατε στο τέλος ενώ υπήρχαν 3 κουτιά με κλήρους για τα μεγάλα δώρα και το ένα από αυτά ήταν τίγκα, στο τέλος τραβάγανε από 1 μόνο κουτί !!!!! και δεν ήταν καν γεμάτο Κανένας δεν το πρόσεξε? Anyway, πάντως μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 21, 2007 #384 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσα παιδιά ήρθανε και παρακοουθήσανε απο κοντά το event! Tα παράπονα όλων έγιναν αντιληπτά και απο την οργανωτική ομάδα του πλαισίου και την επόμενη φορά υπόσχομαι πως θα έιναι όλα πολύ καλύτερα.Ήταν το πρώτο μας event... Δυστηχώς για την θερμοκρασία , δεν γινότανε τίποτα, τα air-condition ήταν στο full αλλά ήταν πολύς ο κόσμος για να το καλύψουν..την επόμενη φορά θα γίνει σε παγοδρόμιο.. Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα πολλά παιδιά απο κοντά που δεν τα ήξερα, που έιδα τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη, απο την Κρήτη, απο την Λάρισα και όλα τα μέρη της Ελλάδας Για αυτό σε συμπαθώ ρε γοριλάκο και ας μην σε ξέρω. Μπράβο σου. :T: :worship: :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Οκτώβριος 21, 2007 #385 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 21:13] Ποιός είπε κάτι τέτοιο καλέ ? Ότι ήθελαν χρησιμοποιούσανε. Το είπα ως ερώτηση πάνω σε αυτά που είπε ο angel_f στο post #354. Παραθέτω: "Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να οργανωθεί κάτι παρόμοιο απελευθερωμένο από το καπέλο παλισιο , multirama κτλπ , ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ευελιξία και Ελευθερία στην οργάνωση ενός event που θα ξεπεράσει το τροχοπέδη των δεσμών διαφήμισης συγκεκριμένων προϊόντων . Σκεφτείτε να μπορούσαν οι overclockers να αλλάξουν επί τόπου το m/b με ένα διαφορετικού κατασκευαστή ή τις μνήμες..... τότε θα βλέπαμε πραγματικά το τι αξίζουν." PS: Ερώτησις: GoriLLakoS τι σχέση έχεις με το πλαίσιο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 21, 2007 #386 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 εγώ ήμουν αριστερά από το άζωτο, (αργότερρα βγήκα και πρώτη σειρά.) ήμουν ένας μικρούλης 14 χρονών με κοντά μαλλια(προσοχη: υπήρχε και άλλος μικρούλης κοντά μου :-p) τέπσα πολύ ωραία ήταν. hipro κανένα σχόλιο για την γκατεμια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 21, 2007 #387 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 [joke] ο γοριλλάκος έχει το πλαίσιο είναι γιος του Γεράρδου [/joke] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Οκτώβριος 21, 2007 #388 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 23:13] [joke] ο γοριλλάκος έχει το πλαίσιο είναι γιος του Γεράρδου [/joke] Δεν το ήξερα! GoriLLakoS συνεχίστε την καλή δουλειά, όλοι ελπίζουμε να έχουμε παρόμοια γεγονότα και στο μέλλον! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 21, 2007 #389 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Saber_Rider Δεν το ήξερα! GoriLLakoS συνεχίστε την καλή δουλειά, όλοι ελπίζουμε να έχουμε παρόμοια γεγονότα και στο μέλλον! :clap: Ωρε, πλάκα κάνει, το γράφει κιόλας... Δεν είμαι γιός του..απλά είμαι υπέυθυνος για την κατηγορία extreme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 21, 2007 #390 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 ’στα αυτά σε μάθανε πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 21, 2007 #391 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 ο γοριλλακος ειναι ο γιος του ταρζαν και της τσιτα. ολα τα αλλα ειναι αναληθειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 21, 2007 #392 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσα παιδιά ήρθανε και παρακοουθήσανε απο κοντά το event! Tα παράπονα όλων έγιναν αντιληπτά και απο την οργανωτική ομάδα του πλαισίου και την επόμενη φορά υπόσχομαι πως θα έιναι όλα πολύ καλύτερα.Ήταν το πρώτο μας event... Δυστηχώς για την θερμοκρασία , δεν γινότανε τίποτα, τα air-condition ήταν στο full αλλά ήταν πολύς ο κόσμος για να το καλύψουν..την επόμενη φορά θα γίνει σε παγοδρόμιο.. Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα πολλά παιδιά απο κοντά που δεν τα ήξερα, που έιδα τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη, απο την Κρήτη, απο την Λάρισα και όλα τα μέρη της Ελλάδας Α ρε GoriLLakoS, σε ειδα στο τελος πανω στο βαθρο οταν τελειωνε το event αλλα μου ηταν καπως να ερθω να σε χαιρετησω ετσι στο ξεκαρφωτο... Και γενικα μου ηταν καπως να χωθω στις παρεες, εσεις γνωριζοσασταν. Την αλλη φορα δεν θα ειμαι τοσο ντροπαλος. :D Συγχαρητηρια για την πρωτο ελληνικο overclocking event. :T: Οσα προβληματα και να υπηρξαν, δεν παυει να ειναι πρωτοπορια για τα ελληνικα δεδομενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 21, 2007 #393 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 More... gprhellas με το μπλουζάκι μου.. Γοριλλας +Doom.. Απο τα δεξια..Doom,Xrist,Koumle,Kingpin,Astakos,unseen,κατω ο obi.. more.. Obi +πιραυλακι Βιδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Οκτώβριος 21, 2007 #394 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 23:29] Ωρε, πλάκα κάνει, το γράφει κιόλας... Δεν είμαι γιός του..απλά είμαι υπέυθυνος για την κατηγορία extreme.. lol ήμουν αφηρημένος; Όπως και νά 'χει συγχαρητήρια για το event! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Οκτώβριος 21, 2007 #395 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 [Χθες, στις 23:04] Κανένας δεν το πρόσεξε? Anyway, πάντως μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Ρε μη τα λες αυτα και μου ζητησουν πισω την καρτα που αρχικα ηταν ποντικι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 21, 2007 #396 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Θα κρατησεις την καρτα στην ζελατίνα? Πούλα την έτσι όπως είναι στο xs τα διπλα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Οκτώβριος 21, 2007 #397 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 01:29] Θα κρατησεις την καρτα στην ζελατίνα? Πούλα την έτσι όπως είναι στο xs τα διπλα :P Μεσα στο μυαλο μου εισαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 21, 2007 #398 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αντε και του χρονου αυτογραφο απο τον Τερενς Κουικ και τον Θοδωρη Δρακάκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 22, 2007 #399 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Nα και τα δικά μου εν δράση... G11 απο τον διαγωνισμό για το 1Μ 8800GTS της κλήρωσης υπογεγραμμένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 22, 2007 #400 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από spc Αντε και του χρονου αυτογραφο απο τον Τερενς Κουικ και τον Θοδωρη Δρακάκη Αλητεία μεγάλη. Respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.