Jump to content

Super o/c Event στο Πλαισιο

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 15:39]

Αυτό που πόσταρε ο fusion, στο 00:43 ξεκινάει:

Εύκολο!

Steven king - Bounce:T:

....αν και με πρόλαβαν...

[tip:δεν νομίζω να υπάρχει σε torrents.Ψαξε σε p2p like limewire!]

Τυχεροί όσοι ήσασταν εκεί, ήταν μια φιέστα πρώτης τάξεως για τον λαό του overclocking και των υπολογιστών! Θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ σε αυτή την φάση και να γνωρίσω από κοντά πολλά παλληκάρια από δω μέσα! :cool:

Ίσως τα πράγματα την επόμενη φορά θα πρέπει να οργανωθούν πιο κοντά στην άποψη του φίλου chessman! :T:

Πάντως όπως και να 'χει, συγχαρητήρια στους Τρεις, στο Πλαίσιο και σε όποιον άλλο έβαλε το χέρι του για να βγει εις πέρας αυτή η εκδήλωση!

PS: Νάντια rulez! :banging: :inlove: :clap: :banging: :banging:

Παίζει από κανέναν το τηλ. της;; :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από angel_f [Σήμερα, στις 14:31]

Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να οργανωθεί κάτι παρόμοιο απελευθερωμένο από το καπέλο παλισιο , multirama κτλπ , ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ευελιξία και Ελευθερία στην οργάνωση ενός event που θα ξεπεράσει το τροχοπέδη των δεσμών διαφήμισης συγκεκριμένων προϊόντων .

Σκεφτείτε να μπορούσαν οι overclockers να αλλάξουν επί τόπου το m/b με ένα διαφορετικού κατασκευαστή ή τις μνήμες..... τότε θα βλέπαμε πραγματικά το τι αξίζουν

Δηλαδή το setup ήταν στάνταρ, δεν μπορούσαν τα παιδιά ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν κάτι έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν το πολυπόθητο σκορ;:blink:

Αρχική απάντηση από DarkSaga

ρε ο φράγμας κράταγε όντως mad μικρόφωνο ή του πασάρατε με photochop?

τελικά δεν είναι φήμες είναι ο θέμης το λέει και στη φωτό themis.jpg :hehe:

κράταγε πραγματικά μικρόφωνο mad ;)

Αρχική απάντηση από Saber_Rider

Τυχεροί όσοι ήσασταν εκεί, ήταν μια φιέστα πρώτης τάξεως για τον λαό του overclocking και των υπολογιστών! Θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ σε αυτή την φάση και να γνωρίσω από κοντά πολλά παλληκάρια από δω μέσα! :cool:

Ίσως τα πράγματα την επόμενη φορά θα πρέπει να οργανωθούν πιο κοντά στην άποψη του φίλου chessman! :T:

Πάντως όπως και να 'χει, συγχαρητήρια στους Τρεις, στο Πλαίσιο και σε όποιον άλλο έβαλε το χέρι του για να βγει εις πέρας αυτή η εκδήλωση!

PS: Νάντια rulez! :banging: :inlove: :clap: :banging: :banging:

Παίζει από κανέναν το τηλ. της;; :hehe: :hehe: :hehe:

Δηλαδή το setup ήταν στάνταρ, δεν μπορούσαν τα παιδιά ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν κάτι έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν το πολυπόθητο σκορ;:blink:

τελικα απο τι καταλαβα ολοι την Ναντια βλεπατε :rolleyes:

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε σε κανα προηγούμενο post, αλλά αν παρατηρήσατε στο τέλος ενώ υπήρχαν 3 κουτιά με κλήρους για τα μεγάλα δώρα και το ένα από αυτά ήταν τίγκα, στο τέλος τραβάγανε από 1 μόνο κουτί !!!!! και δεν ήταν καν γεμάτο :dots:

Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Σήμερα, στις 16:37] Δηλαδή το setup ήταν στάνταρ, δεν μπορούσαν τα παιδιά ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν κάτι έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν το πολυπόθητο σκορ;:blink:

Ποιός είπε κάτι τέτοιο καλέ ?

Ότι ήθελαν χρησιμοποιούσανε.

Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσα παιδιά ήρθανε και παρακοουθήσανε απο κοντά το event!

Tα παράπονα όλων έγιναν αντιληπτά και απο την οργανωτική ομάδα του πλαισίου και την επόμενη φορά υπόσχομαι πως θα έιναι όλα πολύ καλύτερα.Ήταν το πρώτο μας event...:)

Δυστηχώς για την θερμοκρασία , δεν γινότανε τίποτα, τα air-condition ήταν στο full αλλά ήταν πολύς ο κόσμος για να το καλύψουν..την επόμενη φορά θα γίνει σε παγοδρόμιο..:D

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα πολλά παιδιά απο κοντά που δεν τα ήξερα, που έιδα τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη, απο την Κρήτη, απο την Λάρισα και όλα τα μέρη της Ελλάδας :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.