Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #201 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Υπαρχουν απειρες ακομα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 20, 2007 #202 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 δεν φτιαχνεις κανα rar να το ανεβασεις σε rapidshare να παρουμε μια ιδεα κι εμεις που δεν ηρθαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 20, 2007 #203 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Μόλις γύρισα... ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: 1) Το γεγονός ότι γνώρισα από κοντά πολλούς λαμπίτες... 2) Οι κοπελιές στην είσοδο και αυτές που χορεύανε στο βάθος (έχω και βίντεοζ)... ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ :drool: 3) Η όλη φάση με το άζωτο, που πρώτη φορά έζησα από κοντά. Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, αλλά ένιωσα πολύ λίγος που έχω μείνει στην αερόψυξη... 4) Ο Dj του PlaisioRadio, που έβαζε καλά κομμάτια όταν βγαίνανε στη σκηνή τα γκομενάκια... ΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: 1) Το υποτιθέμενο "stage"... Μαζευτήκανε οι ψηλοί μπροστά και οι πίσω δε βλέπανε ΤΙΠΟΤΑ... Επίσης, η οθόνη ήταν τόσο χαμηλά που κρυβόταν από τον κόσμο... imo έπρεπε να είναι πιο ψηλά... 2) Το γεγονός ότι έφυγα στις 15.30 και δεν έμαθα τελικά αν κέρδισα κάτι... (κι αν κέρδισα, θα το δώσανε στον επόμενο) 3) Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν είχαν προετοιμαστεί και τους πήρε ~3.5 ώρες να σετάρουν τα πράγματα και μέχρι την ώρα που έφυγα δεν μας έδειξαν κάτι... Εκτός αν δεν πρόσεξα καλά γιατί υπήρχαν στιγμές που έλειπα... 4) Ο Dj του PlaisioRadio, που έβαζε χάλια κομμάτια όταν δεν ήταν στη σκηνή τα γκομενάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #204 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Οκτώβριος 20, 2007 #205 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Ελληνικά !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #206 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 παιδια μολις ηρθα και πρεπει να παω για μυστηριο παλι..... Σορρυ αλλα ανεβαζω οπως και ο,τι μπορω.... Τα αλλα το βραδυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #207 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Ολοι τον ξερουμε, τον γνωρισα -εστω φατσικως- σημερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #208 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #209 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Ο Hiprουλης..... φυσαει ....... -Αλλοι παιζουν με φορτηγακια στην ηλικια του..... Να σου ζησει φιλε Hipro η οικογενεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #210 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Το ειδαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #211 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 20, 2007 #212 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Τη φαση που ο shamino ειχε χωσει το καλαμακι στο Pot και φυσαγε την εχει κανεις..? Παντως μεχρι τις 5 που εφυγα δεν το ειχαν σταθεροποιησει για superpi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 20, 2007 #213 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Μόλις γύρισα... ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: 1) Το γεγονός ότι γνώρισα από κοντά πολλούς λαμπίτες... 2) Οι κοπελιές στην είσοδο και αυτές που χορεύανε στο βάθος (έχω και βίντεοζ)... ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ :drool: 3) Η όλη φάση με το άζωτο, που πρώτη φορά έζησα από κοντά. Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, αλλά ένιωσα πολύ λίγος που έχω μείνει στην αερόψυξη... 4) Ο Dj του PlaisioRadio, που έβαζε καλά κομμάτια όταν βγαίνανε στη σκηνή τα γκομενάκια... ΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: 1) Το υποτιθέμενο "stage"... Μαζευτήκανε οι ψηλοί μπροστά και οι πίσω δε βλέπανε ΤΙΠΟΤΑ... Επίσης, η οθόνη ήταν τόσο χαμηλά που κρυβόταν από τον κόσμο... imo έπρεπε να είναι πιο ψηλά... 2) Το γεγονός ότι έφυγα στις 15.30 και δεν έμαθα τελικά αν κέρδισα κάτι... (κι αν κέρδισα, θα το δώσανε στον επόμενο) 3) Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν είχαν προετοιμαστεί και τους πήρε ~3.5 ώρες να σετάρουν τα πράγματα και μέχρι την ώρα που έφυγα δεν μας έδειξαν κάτι... Εκτός αν δεν πρόσεξα καλά γιατί υπήρχαν στιγμές που έλειπα... 4) Ο Dj του PlaisioRadio, που έβαζε χάλια κομμάτια όταν δεν ήταν στη σκηνή τα γκομενάκια... Σωστά αυτά.. επίσης.. Αν έβαζε και λίγο γλώσσα μέσα του ο Dimkar θα ήταν καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 20, 2007 #214 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 τελικα δεν έχασα και τίποτα που δεν πήγα! πάντως αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει τιποτα στο rapidshare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #215 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 20, 2007 #216 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από DJDΑν έβαζε και λίγο γλώσσα μέσα του ο Dimkar θα ήταν καλύτερα Double that! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Οκτώβριος 20, 2007 #217 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Δεν ειδαμε κανενα 3dmark, μονο ελαχιστα Pi, κι αυτο διοτι μεχρι τις 2:30 δεν ειχε μπουταρει το συστημα καν.Εγω καθομουν στα μονιτορ του σκηνοθετη κι εβλεπα, επειδη ο χωρος ηταν οντως εντελως ακαταλληλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #218 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Ας το κρατησουμε για το επομενο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 20, 2007 #219 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από GeorgeMan [Σήμερα, στις 16:52] Δεν ειδαμε κανενα 3dmark, μονο ελαχιστα Pi, κι αυτο διοτι μεχρι τις 2:30 δεν ειχε μπουταρει το συστημα καν. Εγω καθομουν στα μονιτορ του σκηνοθετη κι εβλεπα, επειδη ο χωρος ηταν οντως εντελως ακαταλληλος... Υπαρχαν και Pi με 2 sec.... που εκανε πλακα ο Hipro με το cheαt..... Και υπαρχαν ατομα που Ψαρωσαν και ελεγαν "Ποσο εκανε ποσο εκανε?.... :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 20, 2007 #220 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 το ιδρωμενο Fr3ak ποιος ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.