Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Κατσε γιατι σε'χασα, μιλησες για timings (?!) , εννοουσες χρονισμους? freq. δηλαδη? Γιατι οπως βλεπεις στα Screenshot δεν εχει πεσει τιποτα, dead flat steady ειναι ολα... Και θερμοκρασια Load Max 50c

ενδεικτικα η δικη μου evga με core 750 βγαζει 13384,ενω με 720 13114.φαινεται γραμικη η αυξηση..

μνημες @ 1000 κ cpu 4300@3500Mhz

Ισως να φτεει καποιο bottleneck ? μηπως ο CPU θελει λιγο up ακομα ? δοκιμασε να σηκωσεις τον CPU απο 3.2 στα 3.4-3.5 και ξαναδοκιμασε...η εαν δεν θες να τον ανεβασεις κατεβασε τον στα 2.8/2.7 και ξανατρεξε 3d06

Ισως να φτεει καποιο bottleneck ? μηπως ο CPU θελει λιγο up ακομα ? δοκιμασε να σηκωσεις τον CPU απο 3.2 στα 3.4-3.5 και ξαναδοκιμασε...η εαν δεν θες να τον ανεβασεις κατεβασε τον στα 2.8/2.7 και ξανατρεξε 3d06

Σωστο, δεν το'χα σκεφτει... Μετα απο το καλοκαιρι θα το τεσταρω, γιατι σε λιγακι εγκαταλειπω την οικια και το πισακι παρεα, thanks παντως ;)

Απο που το αλλαζεις αυτο :o

Με το Νibitor το αλλάζεις αλλα δεν είναι τοσο απλό όπως με τις μνήμες, θέλει αρκετό ψάξιμο και για να πώ την αλήθεια, δεν έχω δει κανένα να το κάνει.

Τώρα εαν αυτό με το σκορ είναι πρόβλημα με G92 γενικά δεν το νομίζω, μάλλον BN μυρίζει.

BN ειναι.

οντως ειναι πολυ "extreme" το πειραγμα των timings...

1.2 volt πλεον αν και δεν με βλεπω πολυ "ψηλα"....

δεν μπορω να φανταστω τι θα κανει η καρτα του dubber με 1.2volt

πανω απο 720 core, οπως φαινεται, η καρτα μου (πλεον) δεν παει ΚΑΙ με voltmod.

ελεος....

οι μνημες "κολλημενες" στα 1070!

:cry::cry::cry::cry::cry:

να προσθεσω μονο οτι στα 720 core το shader τρεχει (locked) στα 1858.

με βλεπω για περαιτερω δοκιμες με σταθερο εκει το shader (που ηδη ειναι αρκετα ψηλα) και ανεβασμα μονο core πλεον.

Nephilim να σε ρωτήσω κάτι; Πώς έδωσες 1.2V μέσω NiBiTor;

Εμένα στο 4.1 μέχρι 1.1V έχει επιλογές...

Η default τάση της 8800GT ποια είναι;

δεν μπορω να φανταστω τι θα κανει η καρτα του dubber με 1.2volt

Μπορεί και τίποτα... ή απλά να έχει μια μικρή αύξηση.

Πάντως για να πώ την αλήθεια είμαι κ εγώ λίγο περίεργος... :p

Είμαι λίγο busy αυτές τις μέρες, δουλεύω 3 δουλειές μαζί με αποτέλεσμα να έχω ελάχιστο χρόνο για δοκιμές, συν ότι ξαναπέρασα λειτουργικό και αυτή τη στιγμή είμαι σε clean περιβάλλον, άρα πρέπει να ξαναστήσω εργαλεία.

Εκτός όλων αυτών προβλέπεται την επόμενη εβδομάδα να είμαι απασχολημένος με κάτι πολύ καλό που ετοιμάζουμε για τον Λάμπη :) οπότε δεν ξέρω μέχρι πού θα πάει η βαλίτσα. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω όμως όταν μπορέσω για να μας φύγει η απορία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.