Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που γράφω εδώ την απορία μου ,αλλά δεν ήθελα να ανοίξω ένα ακόμα θέμα , με επιλογή 8800GT .

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την Ecs 8800gt που έχει το Πλαίσιο με 150ευρο.Ειμαι ανάμεσα σε αυτή και την Sparkle με τα 140ευρο , αλλά μου αρέσει η ECS λόγο του συστήματος ψύξης .Ποια από τις δυο ?από overclock πώς τα πάνε ? Αυτό με το jumber τις Galaxy ισχύει το εχουνε ολες οι Galaxy ?

Περιμένω απαντήσεις από κατόχους των συγκεκριμένων καρτών και μη ,και όποια άλλη πρόταση ,είναι ευπρόσδεκτη.

ΚΑΙ κάτι ακόμα , με έναν core Duo 4600 στα 3,00G θα αποδώσει σωστά ?. Η’ πρέπει να πάω σε 8200 / 8400 για να είναι όλα καλά .

Ευχαριστώ πολύ

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Για βαλτη και πες μας.Μηπως ειναι κανα κοματι οπως την κομενη 8600 που ειχε παρει ενας ατυχος απο το forum.

H τιμη ΔΕΝ στεκει με τιποτα - αν ενδιαφερεσαι χτυπα μια τωρα ,δεν ξερεις τι γινεται!

(οι λογοι που την βγαζουν σε τετοια τιμη -την συγκεκριμενη καρτα -μου ειναι αγνωστοι κι ελαφρως ακατανοητοι)

εχω ακριβως την ιδια ,εδω κι ενα μηνα περιπου, και ειναι πολυ καλη

Ελεος ρε παιδια, τις σκοτωσαν σε τιμη τις 8800GT, βλεπεις κατι 140 την Sparkle με την stock ψυκτρα και Galaxy 150 με την special, 9600GT δεν υπαρχει απλα.:dots:

Θα έρθει και η ώρα για το "σκότωμα" των 9600GT/GSO...

O μόνος λόγος για να επιλέξει κανείς "σημερα" 9600GT είναι τις κατανάλωσης (π.χ. πολλές ώρες το PC ανοιχτό, αλλά μόνο μια ώρα πχ games την ημέρα) αλλά εκεί ίσως είναι καλύτερα μια 3850 με 512 στα 110+ Ευρώ

Κατα τα άλλα 8800GT @ 140 rulz

το AXP 630W του Πλαισίου θα έιναι αρκετο για 2 8800gt σε sli?

οι ECS 8800gt δεν μπορούν να γίνουν SLI λόγω ψύκτρας έτσι? μήπως υπάρχει κάποιο μακρύτερο SLI bridge για αυτό το σκοπό?

Πιστεύω ότι αντέχει.

Μακρύτερο bridge? Οι ASUS έχουν ελαστικό bridge. Αν βρεις κάποιο από μητρική ASUS..

έχω της ASUS, είδα και 1 φώτο που το έχει κάνει αλλά δεν ξέρω αν θα φτάσει στη δικιά μου (Μ2Ν32)

SLI_Flex_Long1.jpg

αυτό που φαίνεται στη φώτο είναι ένα sli bridge που δίνει η arctic το οποίο λέει ορι είναι 12 εκ

αντίθετα αυτό που έχω εγώ της ASUS είναι μεν εύκαμπτο αλλά μόνο 8 εκ

Τελικα το vmem δεν αξιζει τον κοπο ουτε στις Samsung.Με το ζορι παιξαν στα 1188(απο 1161)με 2.1v(απο 1.9v).

Το 1.3 vgpu ειναι η καλητερη ταση για νορμαλ ψυξη(μεχρι νερο).Απο κει και πανω δεν ακουει ο πυρινας ευκολα.

Και ενα λιγο καλητερο σκορ:)

post-407-1416073471,4294_thumb.jpg

ωραιο σκορι...:)

Μηπως θελει και ocp για να ανεβει λιγο ακομα?

Αλλα και 1188 για δδρ3 ποσο μαλλον σε 3d2k6 νομιζω ειναι μια χαρουλα..

ωραιο σκορι...:)

Μηπως θελει και ocp για να ανεβει λιγο ακομα?

Αλλα και 1188 για δδρ3 ποσο μαλλον σε 3d2k6 νομιζω ειναι μια χαρουλα..

Thanks man:)

ocp; Μηπως εννοεις ovp;Αν ναι,δεν με εκοψε το ovp,απλα ειδα οτι για να φτασει στην επομενη συχνοτητα(820Mhz)επρεπε απο 1.3 να του δωσω 1.4+ και δεν ηθελα να τις ζορισω σε φαση δοκιμων.

Αυτο που χρειαζονται τωρα οι καρτες ειναι να αξιωθω να κατσω να μονωσω τη μητρικη και να παιξει το cpu κοντα στα 4.7 με ξηρο παγο:rofl:

Μήν κάνεις το ocp/ovp

Απ όσο έχω δεί όσοι το κάνανε,κλαίνε τις καρτούλες

[noob mode on] To ocp τι ειναι ωρε; [noob mode off] :computer:

βαζεις τα smd να κανουν σεχ(το ενα πανω στο αλλο και οτι ηθελε προκυψει)..:p

Eδω αποκαλυπτικες φωτογραφιες

Oχι οτι πολυαξιζει ..μιας και απο κει και περα ουτε 10%* δεν παιζει να παρεις σε benchs..

(αν παλι σου λειπει αυτο το 10%...:p)

*απο νουμερα που εβλεπα παλιοτερα..

θελω και εγω να βρω λιγο χρονο να modarw τη δικια μου..και να τη βαλω επιτελους στο νερο..

4 μηνες με default ψυξη ...Πανε πολλα χρονια απο την τελευταια φορα που εκανα κατι τετοιο..

Ααααα....καταλαβα.Για το ιδιο πραγμα μιλαμε.Εγω το ειχα στο μυαλο μου σαν ovp.Με τις τασεις που επαιξα ομως δεν αντιμετοπισα προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.