Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

τζωρτζης,μαμα ψυξη και 882 στο πυρηνα??ομολογω δεν εχω δει τετοια νουμερακια παλι σε μαμα ψυξη !ορε μπραβο !:clap:

για δωσε και κανα 3dmark'06 να γουσταρουμε.

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

XFX Alpha dog μαμά ψύκτρα

8800gtjn4.jpg

πολυ καλη δουλεια!

στο ποσο δουλευει το φουρφουρι?

@Shadowrunner.

Ειναι Extreme Edition.

παιδες το gpuz κανει validation οτιδηποτε μεχρι 900+ ανετα..μην ανεβασω κανενα στα 1000 core και αρχισουν οι κορνεδες...:tw: :tw:

@dark22 με ενα μικρο tweak,ανεβαινει κ πανω απο 900 η μπαρα:D

οπότε,αφηστε τα validation απο gpuz και ανεβαστε κανα 3dmark06...

και αμα πιασουμε και τοτε τα ιδια ρολογια,ανεβαστε και στο hwbot να παρουμε την πρωτια στις 8800GT χαλαρα...:clap:

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 22:25]

Μεχρι που εχεις βγαλει 06;

μπανανούλα είναι... για validation είναι ότι πρέπει και στα 1000/2500/1100 να την βάλω θα κάνει validate...

αλλά σε stress με atitool στα 755/1890/936 μου πετάει artifacts...

σταθερά και όταν λέω σταθερά δεν κάνει κιχ... (atitool για ώρες, και gaming) για κάθε μέρα την έχω στα 734/1782/936...

3D bench δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου...

δεν υπάρχει λόγος άλλωστε...

με τον 4600 που την έχω δεν θα κάνει και πολλά πράγματα...

Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 23:00]

@dark22 με ενα μικρο tweak,ανεβαινει κ πανω απο 900 η μπαρα:D

ποιο είναι το tweak? :rolleyes:

1000 core???

άσε τα λόγια και δώσε πράμα στο λαό!!! :D

αυτο που θελω να πω-και να με συμπαθατε και με το μπαρντον..- ειναι οτι να καθεστε και να πετατε κατι validation στο θεο,ειναι ανουσιο και προσφερεται μονο για χαβαλε...αρκετα ξεχειλωσε το thread.

οποτε για να διατηρησουμε το thread σε ενα σοβαρο επιπεδο,αν θελετε δωστε κατι ποιο αντιπροσωπευτικο,οπως ενα 3dmarκ..

ε, να ποστάρεις εσύ ρε συ sofix, να κρατήσουμε επίπεδο...

εγώ προσωπικά που ασχολούμε με ανοησίες και overclocking δεν ξαναποστάρω...

πόσταρε λοιπόν εσύ που έχεις και κλοκια επιπέδου...

παπάντζα νίτζα τα νούμερα, πάνω από 760 core έχει artifacts ίσως με καλή ψύξη να εκμεταλλεύονται τα νούμερα αυτά.

3dmark06 περίπου 13Κ με τη cpu6420@3200 να είναι μεγάλο bottleneck.

Αρχική απάντηση από dark22 [Σήμερα, στις 01:30]

ε, να ποστάρεις εσύ ρε συ sofix, να κρατήσουμε επίπεδο...

εγώ προσωπικά που ασχολούμε με ανοησίες και overclocking δεν ξαναποστάρω...

πόσταρε λοιπόν εσύ που έχεις και κλοκια επιπέδου...

Ελα μωρε τωρα και εσυ τι παρεξηγιεσαι;Δεν εχει και αδικο το παλικαρι και το ειπε και με ωραιο τροπο.Και εγω που δεν εχω ασχοληθει με το validation του gpu-z ψαρωσα.Εξαλου το 3DMark 06 ειναι εκτος απο benchmark και ενα καλο gpu stress test για να εχουμε μια ιδεα που μπορει να παιξει η καρτουλα μας κανενα παιχνιδακι:T:

Αρχική απάντηση από phil [25-02-2008 20:44]

Ελα μωρε τωρα και εσυ τι παρεξηγιεσαι;Δεν εχει και αδικο το παλικαρι και το ειπε και με ωραιο τροπο.Και εγω που δεν εχω ασχοληθει με το validation του gpu-z ψαρωσα.Εξαλου το 3DMark 06 ειναι εκτος απο benchmark και ενα καλο gpu stress test για να εχουμε μια ιδεα που μπορει να παιξει η καρτουλα μας κανενα παιχνιδακι:T:

το να πεις κάποιον πχ τενεκέ ξεγάνωτο με ωραίο τρόπο δεν αλλάζει το ότι τον είπες τενεκέ...

εγώ όμως θα του κάνω το χατήρι του sofix, και παρόλο που δεν έχω ασχοληθεί με 3Dbench θα προσπαθήσω για την πρωτιά στο hwbot... λέμε τώρα...

τέσπα της έκανα το softmod 1,15volt και είμαι στα 720/1782/936 kararockstable... ούτε μαμίσια δεν ήταν τόσο σταθερή...

στην αρχή την είχα με 756/1836/955 όπου πέρασε atitool, 3dMark 2001 & 2006 αλλά όταν ανέβαζα από βιος τα mhz sto pcie από 105 στα 110 μου έκανε κάτι κουλά... όταν το είχα 100 έως και 105 δούλευε αστέρι...

κανονικά δεν θα έπρεπε να πηγαίνει ψηλότερα, με περισσότερα mhz στο pcie???

πάμε παρακάτω τώρα, υπάρχει καμιά μόντα με μολυβάκι?? γιατί δεν είμαι και πολύ του κολητηρίου...

έψαξα εδώ και εκεί αλλά δεν βρήκα τίποτα...

πιστεύω ότι με τις θερμοκρασίες που έχω (δεν πάει πάνω από 36 με τίποτα) αν η κάρτα μονταριστεί έχει τα 850/1900/1000 για την πλάκα της...

λοιπόν, υπάρχει τίποτα???

Αρχική απάντηση από dark22 [Σήμερα, στις 04:36]

το να πεις κάποιον πχ τενεκέ ξεγάνωτο με ωραίο τρόπο δεν αλλάζει το ότι τον είπες τενεκέ..

1ον δεν εκανα κανενα χαρακτηρισμο για κανεναν.

2ον δεν θεωρησα σωστο να ανεβαινουν τετοια παραπλανητικα νουμερα απο validated gpu-z,απο τη στιγμη που ειναι παντελως μουφες και μη αντιπροσωπευτικα του potential της 8800GT. ζητησα να ανεβασετε αν θελετε 3dmark,καθοτι ειναι αντιπροσωπευτικα και μας δειχνουν τα ορια της καρτας.προφανως ή δεν γνωριζατε οτι το gpu-z validation δεν ειναι ενδεικτικο του o/c potential ή το γνωριζατε και απλα κανατε χαβαλε κ ανεβαζατε ετσι για πλακα,validations @ 850-900 κτλ...

3ον δεν καταλαβα γιατι το πηρες προσωπικα και στραβωσες,πχ ο Τζωρτης αμεσως ανεβασε 3dmark και παραδεχτηκε οτι το gpu-z validation ηταν μουφα σαν διαδικασια..πραγμα που εμμεσως παραδεχτηκες κ εσυ σε επομενο ποστ σου,λεγοντας οτι και στα 1000 να την βαλεις,περνα το validation..

αν παρολα αυτα,δεν λες να καταλαβεις το υφος και το νοημα των οσων γραφω, και αν τοσο πολυ σε πειραξε η προτροπη μου να σταματησουν τα fake validation και να "κρατησουμε επιπεδο" την ανακαλω την εν λογω φραση,ως αστοχη...

:T:

pencil mod δεν παιζει,ειναι πρακτικα αδυνατο οπως θα διαβασες..αν καταφερεις να παξεις με αντιστασεις+κολλητηρι,τοτε οντως τα ~850 τα εχεις ανετα με κατι στα επιπεδα του 1,5v

good luck !:T:

και μια ερωτηξη επαυτου ...δεν εχει τιποτα OVP η καρτα ...εχει???

Αν ναι στα ποσο θα με αφησει να δωσω?

υποτιθεται οτι οπως και οι αλλες καρτες της σειρας 8800,εχει .οποτε καταφευγεις σε OVP mode ,φανταζομαι κατι παρομοιο οπως αυτο για τις 8800GTS/ULTRA

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=162124

ολα αυτα για μενα ειναι απλα φιλολογικα και τα διαβαζω για να "περναει" η ωρα,μιας και δεν τα εχω δοκιμασει στην δικη μου 8800GT..για συγκεκριμενες οδηγιες υπαρχουν οδηγοι,οπως κ παραπανω του HIPRO και θα βρειτε αναλυτικες οδηγιες..

ναι...το ειχα δει τις προαλλες..

Απλα δεν αναφέρει κανείς πότε συναντά το OVP...και με προβληματιζει...(ελαφρως)

Εκει εστιαζα στην προηγουμενη ερωτηση..

εδιτ

οκ...νταξ...τυφλος ειδε φως

Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 15:41]

1ον δεν εκανα κανενα χαρακτηρισμο για κανεναν.

2ον δεν θεωρησα σωστο να ανεβαινουν τετοια παραπλανητικα νουμερα απο validated gpu-z,απο τη στιγμη που ειναι παντελως μουφες και μη αντιπροσωπευτικα του potential της 8800GT. ζητησα να ανεβασετε αν θελετε 3dmark,καθοτι ειναι αντιπροσωπευτικα και μας δειχνουν τα ορια της καρτας.προφανως ή δεν γνωριζατε οτι το gpu-z validation δεν ειναι ενδεικτικο του o/c potential ή το γνωριζατε και απλα κανατε χαβαλε κ ανεβαζατε ετσι για πλακα,validations @ 850-900 κτλ...

3ον δεν καταλαβα γιατι το πηρες προσωπικα και στραβωσες,πχ ο Τζωρτης αμεσως ανεβασε 3dmark και παραδεχτηκε οτι το gpu-z validation ηταν μουφα σαν διαδικασια..πραγμα που εμμεσως παραδεχτηκες κ εσυ σε επομενο ποστ σου,λεγοντας οτι και στα 1000 να την βαλεις,περνα το validation..

αν παρολα αυτα,δεν λες να καταλαβεις το υφος και το νοημα των οσων γραφω, και αν τοσο πολυ σε πειραξε η προτροπη μου να σταματησουν τα fake validation και να "κρατησουμε επιπεδο" την ανακαλω την εν λογω φραση,ως αστοχη...

:T:

pencil mod δεν παιζει,ειναι πρακτικα αδυνατο οπως θα διαβασες..αν καταφερεις να παξεις με αντιστασεις+κολλητηρι,τοτε οντως τα ~850 τα εχεις ανετα με κατι στα επιπεδα του 1,5v

good luck !:T:

Θέλω να δώσω τόπο στην οργή αλλά φαίνετε ότι εσύ δεν θέλεις...

1ον δεν είπα ότι έκανες χαρακτηρισμό... έμμεσα υπονόησες κάποια πράγματα...

2ον δεν νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις υποδείξεις στο πως θα αναπτυχθεί ένα thread... υπάρχουν άλλοι για αυτή τη δουλειά...

αν δεν σου αρέσει μην το βλέπεις... ή κάνε αναφορά το ποστ αν αυτό σε εκφράζει...

τώρα το τι γνωρίζει ο καθένας και τι όχι, είναι δικό του θέμα... εσύ από ότι φαίνετε μέχρι τώρα μόνο και παρατηρήσεις... και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος σου έδωσε την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις τον μπαμπούλα στα μικρά παιδάκια... εγώ πάντως όχι...

3ον λες για fake και παραπλανητικά αποτελέσματα και αναφέρεσε σε ποιους? Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει fake?? κατά τα άλλα θέλεις να μην το πάρουμε προσωπικά...

Έμμεσα δεν παραδέχτηκα τίποτα, μιλάω καθαρά και ξάστερα σε οποιονδήποτε μου κάνει μία ξεκάθαρη ερώτηση...

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση...

αν θέλεις εσύ προχώρα...

όσον αφορά το pencil mod... thank you :)

ρε φιλε μου, ειπα το εξης απλο : δεν εχει νοημα να ανεβαζεις gpu-validation,διοτι δεν εχει να προσφερει κατι σε σχεση με τα 3dmarks που ειναι πιο αντιπροσωπευτικα.δεν εκανα κανενα μπαμπουλα,αν θελεις συνεχισε να ανεβαζεις gpuz validation,δικαιωμα σου...

ειλικρινα δεν καταλαβαινω,γιατι εχεις στραβωσει τοσο με το θεμα..μου κανει εντυπωση που οι υπολοιποι δεν εναφερε κανεις τιποτα,αλλα εσυ επιμενεις να κανεις τον δικηγορο των "μικρων παιδιων" ,τα οποια εγω ο "μπαμπουλας" τρομοκρατω..

και αν κατι δεν σ'αρεσει σε οσα εγραψα πατα το κουμπακι "αναφορα στο διχειριστη" ή ασε τους mods να κρινουν...

και επειδη ο κοσμος δεν εχει ορεξη να διαβαζει "διαλογους" μεταξυ μελων,αν θελεις οτιδηποτε αλλο,υπαρχουν και τα pm...μην κουραζουμε τον κοσμο.μπορεις εκει να συνεχισεις ή μπορεις να ξαναδιαβασεις τα τελευταια ποστ παλι(ισως αυριο με πιο καθαρο μυαλο..),μπας και καταλαβεις,οτι δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.