Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Nephilim [09-02-2008 16:31]

οχι ελλαδα παντως.

παιδες μιλησα για "καλες" προτασεις,δηλαδη με εξτρα ψυξη ,λογισμικο και καλωδια με μια bundle / φτωχη GTS....δεν ειναι μεγαλη διαφορα στην τιμη,αρκετη ομως στην αποδοση.

Κι εγω ημουνα της δικης σου λογικης.

Δυστυχως οταν η galaxy (custom pcb/δικη της ψυξη) κανει 200 και η φτηνοτερη gts 270, η διαφορα σου γινεται +30-35% για μια αποδοση που δεν αξιζει αυτα τα λεφτα.

Αν μιλαμε για φαση παιρνω 200 καρτα +30-40 για νεα ψυκτρα, ή παω σε καμμια mushkin/asus/gainward ε τοτε ειμαι μαζι σου και δεν θα κοιταξω καν προς GT μερια.

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Duder

Σε προηγούμενο post είχα γράψει για την Albatron και το πρόβλημα της μη εμφάνισης θερμοκρασιών στο Riva Tuner (αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο monitoring tool που δοκίμασα).

Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν λύσεις για όλα...:p

Τρέξτε το G92.rtu που επισυνάπτω στο post αυτό και θα έχετε ένδειξη θερμοκρασίας πυρήνα στο RivaTuner 2.06!

1) Πηγαίνετε στο hardware monitoring->setup->plugins και τσεκάρετε το G92.dll. Επίσης τσεκάρετε στη συνέχεια και το core temperature στο Hardware Monitoring Setup.

85307781yx5.jpg

2) Ξανά στο hardware monitoring->δεξί κλικ στο core temperature και επιλέγετε setup->στην αναδυόμενη καρτέλα επιλέγετε G92.dll ως data provider. That's it!

25201405do3.jpg

thankeeeeeeeeeee

Αρχική απάντηση από jois21

Mια ερωτηση προχειρη. Με νερο ποσο να περιμενω να παει η GT και οι μνημες θα εχουν προβλημα με απλα ψηκτρακια και τιποτα αλλο;

θνξ

ενα 720-750 πιστευω θα κανει...οι μνημες οτι και να βαλεις πανω δεν τραβανε..

παιδες....xfx alpha dog 512.

επειδη το τροφοδοτικο δεν βλεπω να αντεξει τα παραπανω ρευματα κλπ.

τι να προσεξω γενικα και τι να περιμενω.

52 σελιδες παραειναι πολλες για να τις διαβασω ρε γαμωτο.

Αρχική απάντηση από jois21 [11-02-2008 17:46]

Mια ερωτηση προχειρη. Με νερο ποσο να περιμενω να παει η GT και οι μνημες θα εχουν προβλημα με απλα ψηκτρακια και τιποτα αλλο;

θνξ

Βαλε τα ψυκτράκια στα mofset της και ασε τις μνημες ;)

Ασχετο, αλλα αξιζει η διαφορα της τιμης σε σχεση με την 8800 gs??θελω να πω αμα δεν ψαχνεις την τελεια αποδοση,τι ειναι καλυτερο σε σχεση με τιμη/αποδοση(εδω μαλλον κολαει καλυτερα τιμη/fps)???

Αρχική απάντηση από Athens2004 [19-02-2008 23:41]

Βαλε τα ψυκτράκια στα mofset της και ασε τις μνημες ;)

Tα πισω πισω που ειναι σε σειρα εχουν, αλλα παλι ζεσταινονται πολυ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

900 core? :unsure: μονιμα;

Ειμαι καπως ασχετος με το θεμα αλλα θα ρωτησω. Γιατι ακομα και στα 700 τα βιστα μου βγαζουν σφαλμα στη λειτουργια των drivers (ή καπως ετσι) ; Τι να κανω;

όχι βέβαια δεν είναι μόνιμα εκεί...

απλά ανέβαζα να δω πόσο κρατάει η υδροψυξή μου και έφτασα μέχρι εκεί... και παραπάνω το έχω πάει αλλά το παραέκανα και κόλησε...

αν θυμάμαι καλά το είχα φτάσει 900/2200κατι/1050 κάτι τέτοιο...

για κάθε μέρα είμαι βραχόσταυλος στα 734/1782/936,

το είχα στα 755/1890/936 αλλά μου ξεκόλησαν τα ψυκτράκια από τα μόφσετ, και βαριέμε να τα ξαναβάζω...

θα τα ξαναβάλω όμως μαζί με ένα ανεμηστηράκι και θα ξανατσεκάρω...

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

@Nephilim

Τα default ρολόγια σου γιατί είναι τόσο ανεβασμένα ρε σύ;; Την ίδια με τον Τζώρτζη νομίζω έχετε αλλά του Τζώρτζη τα ρολόγια είναι κανονικά στα default... :...:

Έχω αυτή, και μάλλον ο φίλος μας έχει κάποια Alpha Dog ΧΧΧ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.