Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

ευχαριστώ όλους για την βοήθεια,την κάρτα την έχω "παραγγείλει" ήδη και είναι της evga:D

θα προτιμήσω την nv silencer τελικά...

@Nephilim

την έχω υπόψη μου και την accelero s1 αλλά είναι πολύ ογγώδης δεν ξέρω αν θα χωράει στο mid tower κουτί που έχω(antec 900)....αν δω το καλοκαίρι ότι δεν την παλεύει η silencer μπορεί να δοκιμάσω την τύχη μου και με την accelero

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MasterCommander [Σήμερα, στις 20:21]

ευχαριστώ όλους για την βοήθεια,την κάρτα την έχω "παραγγείλει" ήδη και είναι της evga:D

θα προτιμήσω την nv silencer τελικά...

@Nephilim

την έχω υπόψη μου και την accelero s1 αλλά είναι πολύ ογγώδης δεν ξέρω αν θα χωράει στο mid tower κουτί που έχω(antec 900)....αν δω το καλοκαίρι ότι δεν την παλεύει η silencer μπορεί να δοκιμάσω την τύχη μου και με την accelero

και γω midi κουτακι εχω και εχει και 5 ποντους κενο απο το πλαινο!

Μια τελευταία ερώτηση:

Με ΑΜD 64 3500+, 2GB DDR1 και 8800GT θα παίζω τα τελευταία παιχνίδια (έξον crysis) ΤΕΡΜΑ?

Ας ποστάρει και κάνεις που έχει καινούρια κάρτα κ παλιό επεξεργαστή.(εκτός αν έχω μείνει μόνο εγώ :(:p (για την ώρα με παλιά κ τα 2))

Ναι μονοπύρηνος στα 2,2 και εκεί λέω να τον αφήσω :p (μην τον κάψω στα τελευταία του ) Δεν θέλω να ζορίζω το hardware.Καλά crysis δεν θέλω να παίξω.Ας πουμε να έπαιζε το Call Of Duty4 τέρμα δεν θα με πείραζε.

Χμμ πείτε μου ένα ασφαλές όριο για οβερκλοκινγκ.Κάπου στην μέση.Ααα και πως θα το κάνω...είναι μην μου βάλετε φωτιά

@l2phile

αν όλα πάνε καλά μες στο σαβ/κο θα ποστάρω αποτελέσματα της 8800gt πάνω στο σύστημα της υπογραφής μου:flower:........μην περιμένεις και θαύματα όμως:upside:

Τελικά δεν θα πάρω.Πήρε ο αδερφός μου μετάθεση Αφγανιστάν κ παίρνω το pc του.

Core2Duo (δεν θυμάμαι ποιος)+ 4GB DDR2 + 1900Pro(Xt? επίσης δεν θυμάμαι)

Τα ξαναλέμε όταν γυρίσει :D:D:D:D:D

Αρχική απάντηση από djore [31-01-2008 23:52]

ποια είναι τα όρια του shader clock . με καλή αερόψυξη ποσό το πήγατε ?

Eξαρταται και τι κομματακι θα σου κατσει. Απο 1750-2000 εχω δει.

Τις δικες μου με Zalman VF-1000 τις τρεχω στα 1950.

Αρχική απάντηση από Shadowjump [Σήμερα, στις 13:02]

Eξαρταται και τι κομματακι θα σου κατσει. Απο 1750-2000 εχω δει.

Τις δικες μου με Zalman VF-1000 τις τρεχω στα 1950.

Απο ότι κατάλαβα αναφέρεσαι στις μνήμες ... εγω ρωτούσα για το Shader ... το αφησα στο 1780 . η Palit μου ρε παιδία ετρεξε κανονικά το 3dmark χρονισμένη στο 740 / 1800 / 2160

δεν είναι παράλογα τα αποτελέσματα ? καποιο πρόγραμμα που να βλεπει την αξιοπιστία της καρτας υπάρχει στο στιλ OCCT ?

ωραία την χρόνισα στα 760 / 1950 / 2100 αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν είναι σταθερή έφαγε ένα κόλλημα μετά από 2 ώρες στο crysis ... πάντως δεν είδα χιονάκια η αλλά περίεργα... δεν πεζει να την κάψω ετσι ? σε full load ανεβαζει θερμοκρασίες ... γυρω στους 72 μετα απο 1 ωρα με gpu caps viewer se analisi 1000 * 1000

Αρχική απάντηση από djore [Σήμερα, στις 08:02]

ωραία την χρόνισα στα 760 / 1950 / 2100 αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν είναι σταθερή έφαγε ένα κόλλημα μετά από 2 ώρες στο crysis ... πάντως δεν είδα χιονάκια η αλλά περίεργα... δεν πεζει να την κάψω ετσι ? σε full load ανεβαζει θερμοκρασίες ... γυρω στους 72 μετα απο 1 ωρα με gpu caps viewer se analisi 1000 * 1000

Κατέβασε το λίγο (745-750 -1900-2000) και είσαι οκ

Παιδια αυτο το τεστ σας το περναει ? http://freestone-group.com/video-card-stability-test.htm

Εμενα μου σταματαει πριν καλα καλα περασουν 20 δευτερολεπτα και γραφοντας "freezing detected "

μαλλον με βλεπω να πηγαινω για rma οπως και οι παρακατω κυριοι

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=168319

http://www.bjorn3d.com/forum/showthread.php?t=20560

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=224641

α ρε nvidia :(

To περιεργο ειναι πως ειχα αφησει το 3dmark2006 ολα τα 3d test να κανουν loop για 2 ωρες συνολο και δεν εβγαλε το παραμικρο artifact

Στο cod4 μπορει να φαω hardlock μεταξυ 10 λεπτων και 1μισης ωρας, default clocks παντα και ψυξη gg

@GruntGR

μόλις το δοκίμασα το τεστ...το άφησα να δουλεύει ένα τέταρτο και δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα,σε default ρολόγια πάντα...

μάλλον πάει για rma η κάρτα σου:bye:

σε τι θερμοκρασίες σου παίζει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.