Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Παίδες επειδή βλέπω το έχετε λιώσει το θέμα θα ήθελα να κάνω μια "μικρή" ερωτησούλα"(μην ανοίξω νέο topic)

Έχω ένα "σχετικά"(θέλω να πιστεύω) παλιό μηχάνημα:

CPU : AMD 64 3500+

MOBO : ASUS A8N-SLI

RAM : 2GB DDR1

GPU : 6600GT 256

και σκέφτομαι να αγοράσω την 8800GT ή σαν φθηνότερες λύσεις 3870 ή 3850.

Λογικό είναι να μην αποδώσει η νέα κάρτα όσο θα απέδιδε με καινούριο μηχάνημα.Απλά το θέμα είναι πόσο θα χάσω.Αν είναι 10-15% καλά είμαστε.Αν είναι παραπάνω γ@ματα...

Αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του

Ευχαριστώ

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spH3RiCal [Χθες, στις 23:04]

Εγω να πω την αληθεια που πηγα απο 165 σε 6600 δεν ειδα και τοσο τραγικες διαφορες..

Παντως εβαλα ενα φαν στο πλαι του κουτιου να φυσαει την καρτα και πηγα απο 683 στα 697 core για 3dmark06.. Στα 700 σκαλωνει..

Δεν νομιζω να μιλαμε για τα ιδια games (colin mcrae dirt, source, UT3, cod4, bf2142 ) τα οποια καλως η κακως θελουν τον c2d για να νιωσουν, σιγουρα σε καποια αλλα οι διαφορες πρεπει να ειναι πιο μικρες

Αρχική απάντηση από l2phile [Σήμερα, στις 12:42]

Παίδες επειδή βλέπω το έχετε λιώσει το θέμα θα ήθελα να κάνω μια "μικρή" ερωτησούλα"(μην ανοίξω νέο topic)

Λογικό είναι να μην αποδώσει η νέα κάρτα όσο θα απέδιδε με καινούριο μηχάνημα.Απλά το θέμα είναι πόσο θα χάσω.Αν είναι 10-15% καλά είμαστε.Αν είναι παραπάνω γ@ματα...

Ευχαριστώ

Δυσκολα τα πραγματα, οταν ειχα παρει εγω περσι το καλοκαιρι 1900xt με τον 3800+ στα 2.5 ειχα προβλημα ( τουλαχιστον ετσι ελεγε το 3dmark :p ) οταν πηγα σε opteron 180 και τον ανεβασα στα 2.75 απεδωσε η καρτα τα αναμενομενα αλλα και παλι δεν ειμουνα ικανοποιημενος στα παραπανω games ακομα και οταν πηγα σε 8800, μαλλον για 3850 σε βλεπω εξαλλου ειναι αρκετα αργη για τα σημερινα δεδομενα η καρτα σου οποτε θα δεις διαφορα εγγυημενα :)

Αρχική απάντηση από l2phile

Ευχαριστώ

θα δεις διαφορά......δεν τίθεται θέμα...πλάκα θα πάθεις......απλά θα σε φρενάρει το υπόλοιπο σύστημα :( :( εγώ είδα ΔΙΑΦΟΡΑ από 3700+ στα 3ghζ σε 8400....τρελή :p

Καλώς...:( (περιμένα να μου πείτε ότι θα πάει κ πιο γρήγορα από το να έκανα αναβάθμιση :p ) θα περιμένω να τελειώσει η εξεταστική, να βγει το ΑΙΟΝ, να αποφασίσω να μπω official και τότε το ξανασκέφτομαι.

Ίσως τότε πάρω και καμμία 10800GT στο υπερμηχάνημα ;)

α, περιπιπτόντως ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.:T:

Έπαιξα λίγο με την asus αυτή που λες. Δεν έχει αισθητήρα θερμοκρασίας, δλδ δεν υπάρχει τρόπος να δεις από το rivatuner, όπως και να δείς ή να αλλάξεις τις στροφές του ανεμιστήρα της. :TD:

Όταν ζορίζεται, ανεβαίνει το fan της σε στροφές, αλλά μην φαντάζεσαι και κάναν εκωφαντικό θόρυβο. Μιά χαρά. Από overclocking, ο πηρήνας στα 680 πήγε άνετα, στα 710 που δοκίμασα μετά έφαγα άκυρο! :tomato:

Παιδιά μία ερώτηση.Ξέρετε αν έχουν διαφορά συστήματος ψύξης οι XFX απλή/XT/XXX ή αν είναι απλά Overclocked.

Ρωτάω για να πάρω την "φθηνή" και να την κάψω μόνος μου.... ;)

δείτε κ αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513320

αν πάρω την πιο τζάμπα κοτσάρω μία ζάλμαν ψύκτρα κ την Overclockάρω τόσο, θα αντέχει για 24ωρο παιχνίδι;

Αρχική απάντηση από l2phile

Παιδιά μία ερώτηση.Ξέρετε αν έχουν διαφορά συστήματος ψύξης οι XFX απλή/XT/XXX ή αν είναι απλά Overclocked.

Ρωτάω για να πάρω την "φθηνή" και να την κάψω μόνος μου.... ;)

δείτε κ αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513320

αν πάρω την πιο τζάμπα κοτσάρω μία ζάλμαν ψύκτρα κ την Overclockάρω τόσο, θα αντέχει για 24ωρο παιχνίδι;

Η asus που έχεις στο link φίλε είναι ήδη κλοκαρισμένη στα 740 πυρήνα, έχει και άλλο σύστημα ωύξης και όχι αυτό της φώτο, άρα τσίμπα την και είσαι οκ! Γιατί η απλή asus που έχει 20 ευρώ λιγότερα, στα 710 πυρήνα κράσαρε σε μένα.

Αρχική απάντηση από jois21

H 8800 Μπορει με καποιο τροπο να βγαλει ηχο απο το hdmi; Εστω απλο στερεο;

Ήχος από hdmi = προνόμιο μόνο των ΑΤΙ

παιδιά μια γνώμη θέλω από κάποιον που να έχει βάλει την ArcticCooling Silencer NV5 rev3

από θόρυβο πως πάει?

βλέπω ότι η Zalman VF1000 έχει καλύτερες θερμοκρασίες αλλά δεν πετάει τον ζεστό αέρα έξω από το κουτί όπως η arctic....

ποια να διαλέξω από τις δύο?

Αρχική απάντηση από MasterCommander [Σήμερα, στις 14:57]

παιδιά μια γνώμη θέλω από κάποιον που να έχει βάλει την ArcticCooling Silencer NV5 rev3

από θόρυβο πως πάει?

βλέπω ότι η Zalman VF1000 έχει καλύτερες θερμοκρασίες αλλά δεν πετάει τον ζεστό αέρα έξω από το κουτί όπως η arctic....

ποια να διαλέξω από τις δύο?

Εγώ έχω την Artic Cooling...

Από θερμοκρασίες από ότι βλέπω κρατάει καλύτερα από τη zalman και ψύχει και τις μνήμες...

Από θόρυβο είναι αστέρι, τέρμα είναι συνέχεια αλλά δεν κάνει κιχ...

Είναι ελάχιστα ποιο θορυβώδες από το 12άρι Scythe που έχω στον επεξεργαστή...

45 idle είμαι και 55 load με atitool με 700Mhz στον πυρήνα... μια χαρά...

Εγώ εχω πάρει πρόσφατα την Palit 880gt απο το πλαίσιο .η ψήκτρα της μαμάτη και αθόρυβη ... το oc 705 / 1800 / 2050 πάει άνετα και περισσότερο (δούλευε χωρίς προβλήματα στα 720 / 1840 / 2100 δεν δοκίμασα παραπάνω) .. απο θερμοκρασίες 42 idle 70 full με ρυθμισμένο το ανεμηστηράκη χαμηλά ώστε να μήν το ακούω . Σε παιχνίδια (crysis) δεν ανεβηκε τους 60

τις μνήμες λέτε να τις χαμηλώσω ?video review

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.