Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν idle 55 load 90 η κάρτα στα default.

Την ανέβασα μέχρι 700/950 και άρχισε να φτάνει 98 βαθμούς αν

θυμάμαι καλά...αλλά αν βάλεις ένα ανεμιστήρα από πάνω της ένα 12άρι ας πούμε στις ~1000

στροφές πέρα ότι είναι πιο αθόρυβη από οτιδήποτε κυκλοφορεί δε θα δείς πάνω από 60 βαθμούς.

Εγώ την πήρα για default καθώς τα 2-3 frames δεν νομίζω να κάνουν και τίποτα.

Αρχική απάντηση από Spyrus

Λοιπόν idle 55 load 90 η κάρτα στα default.

Την ανέβασα μέχρι 700/950 και άρχισε να φτάνει 98 βαθμούς αν

θυμάμαι καλά...αλλά αν βάλεις ένα ανεμιστήρα από πάνω της ένα 12άρι ας πούμε στις ~1000

στροφές πέρα ότι είναι πιο αθόρυβη από οτιδήποτε κυκλοφορεί δε θα δείς πάνω από 60 βαθμούς.

Εγώ την πήρα για default καθώς τα 2-3 frames δεν νομίζω να κάνουν και τίποτα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502

46 idle και 56 load

Αρχική απάντηση από haikostas

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502

46 idle και 56 load

Με αυτό στα ίδια θα ήσουν

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr03gt/product_vga_cooler_hr03gt.htm?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

Η ακόμα και με το vf1000 της ζαλμάν άντε να ήσουν 5 βαθμούς πάνω.

Πάντως θεωρώ ότι πιο οικονομικά θα σου έρθει η δικιά μου βάζοντας μόνο έναν ανεμιστήρα από πάνω

και επίσης καλύπτεται όλο το κάτω μέρος με ψύκτρα. Ούτε μπλέκεις με εγγύηση ούτε τίποτα.

Αρχική απάντηση από Spyrus

Πάντως θεωρώ ότι πιο οικονομικά θα σου έρθει η δικιά μου βάζοντας μόνο έναν ανεμιστήρα από πάνω

και επίσης καλύπτεται όλο το κάτω μέρος με ψύκτρα. Ούτε μπλέκεις με εγγύηση ούτε τίποτα.

Γιατι αν την εχεις χωρις ανεμιστήρα πειράζει ; Για default settings λεμε.

Πιστευω πως πρεπει να μην αφηνουμε την καρτα να δουλευει σε τετοιες θερμοκρασιες δηλ

το καλοκαιρι θα χτυπαει 100+ βαθμους? για οποιον μπορει να δωσει 20 ευρω να τα δωσει

για αλλαγη ψυκτρας αλλιως ας βαλει ενα φαν που ειναι και πολυ ποιο οικονομικο ειναι κριμα να ψηνουμε την καρτα

Eγω παιδια την πηρα Sparkle 8800GT Cool Pipe 512 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.Ειναι τελειως αθορυβη,τα ανεμιστηρακια ειναι στο auto control 29%.Σε default ρυθμισεις 45 Idle και load 60-65.Δεν εχω δει μεγαλυτερη θερμοκρασια σε default ρυθμισεις .Επισης να μην ξεχνατε οτι αν αλλαξετε την ψυχτρα και χαλασει παει η εγγυηση.Οποτε γιατι να μην δωσεις 20ευρω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ειναι πολυ καλη

Εγώ με την Sparkle το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν τις κάνω Overclocking και ανεβάζει θερμοκρασία το ανεμιστηράκι δεν γκαζώνει!Αλλά υπομονή γιατί θα μπεί νεράκι!!!

Αρχική απάντηση από aekaras9

Eγω παιδια την πηρα Sparkle 8800GT Cool Pipe και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.Ειναι τελειως αθορυβη,τα ανεμιστηρακια ειναι στο auto control 29%.Σε default ρυθμισεις 45 Idle και load 60-65.Δεν εχω δει μεγαλυτερη θερμοκρασια σε default ρυθμισεις .Επισης να μην ξεχνατε οτι αν αλλαξετε την ψυχτρα και χαλασει παει η εγγυηση.Οποτε γιατι να μην δωσεις 20ευρω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ειναι πολυ καλη

Ποια ανεμιστηράκια ρε μαν; Επειδή το γράφει το ntune/riva tuner;

Αφού δεν έχει fanless man :eek:

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 21:11]

Ρε παιδια η sparkle pipe δεν έχει ανεμιστηρακι.

(με προλαβες, δεν ειχα κανει refresh)

Eχετε δικιο απλα μπερδευτηκα απο το rivatuner.Spυrus 3dmark 06 ποσο εφτασες με default την καρτα και ποσο ανεβασες θερμοκρασια?

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Δεν εχω προβλημα με 80-90 Load. Αρκεί να μην καεί η κάρτα από την μεγάλη θερμοκρασία.

Δηλαδή θα αντέχει 2-3 ώρες gaming ημερισίως ή θα βγει νοκ-άουτ σε 1 μήνα ;

Τεστ που διάβαζα που την βάλανε σε HTPC έλεγε ότι έτρεχε σε full load στους 111C αλλα δεν παρουσιαζε κανένα προβλημα.

Βασικά όμως δεν θα αισθανόμουν τοσο ανετα αν ειχα ένα component στο οποιο μπορείς να βρασεις νερο πάνω, μέσα στο pc μου... ( αν και μιλαμε για core temp που δεν ταυτίζεται με το surface temp ψυκτρας και PCB)

Αρχική απάντηση από aekaras9

Eχετε δικιο απλα μπερδευτηκα απο το rivatuner.Spυrus 3dmark 06 ποσο εφτασες με default την καρτα και ποσο ανεβασες θερμοκρασια?

Γύρω στους 85-90 αν θυμάμαι καλά. Το σκορ 12300 κάτι με σύστημα 3.6GHz διπύρηνο @ 540-5-5-5-12 μνήμες Χ38.

Δεν το έχω τώρα να το δω με σιγουριά.

Αρχική απάντηση από giorgos th.

αφου ο G92 εχει threshold στους 105-110......αυτοι τον ετρεχαν στους 111 χωρις προβλημα??

Παράθεση από AnandTech

We gutted a nearby Velocity Micro HTPC and...

Οι αθεόφοβοι το βαλαν και σε HTPC....

Παράθεση από AnandTech

The G92 GPU temperature maxed out at around 102C (215.6F), which is amazingly hot. The heatsink itself grew hotter than anything we remember ever touching outside of a kitchen. We had to do a sanity check and look up the burning point of paper just to make sure we weren't creating a fire hazard by running this thing.

Running Crysis, the stock 8800 GT's GPU peaks at around 94C with the two 80mm case fans in the system unplugged. The passively cooled Sparkle in the same situation is already at 111C, an increase of 17C, not nearly as much as we honestly expected but still quite hot.

Despite our best efforts, the Sparkle 8800 GT Passive prevailed, although posting some worryingly high GPU temperatures the card never crashed during our tests.

111 σε Crysis... αλλα χωρις ουτε ενα crash λεει...

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3165&p=4

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.