Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

9583 εδω με τον opteron στα 2.5.. Καλα ειναι πιστευω (για cpu 2ετιας).. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ανεβαινει (βεβαια ειναι η πρωτη φορα που κανω o/c σε καρτα και παιζει να εχω κανει κατι λαθος..).. Το παραπανω σκορ ειναι με 661/1700/950.. Στα 673 core παγωνει το 3dmark06.. Shaders εβαλα 1800 παγωσε.. Mνημες δεν εχω παιξει καθολου (εβαλα κατευθειαν 950 :hehe: ). Θερμοκρασιες το πολυ 65, artifacrs δεν εχω δει απλα παγωνει..

Απο οτι ειδα πιο πανω εγινε λογος για τα ρολογια σε 2d 3d κτλ.. Δεν ξερω αν φταιει αυτο που δεν ανεβαινει αλλα τα ρολογια τα πειραξα μονο σε performance 3D..

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spH3RiCal [Χθες, στις 22:27]

9583 εδω με τον opteron στα 2.5.. Καλα ειναι πιστευω (για cpu 2ετιας).. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ανεβαινει (βεβαια ειναι η πρωτη φορα που κανω o/c σε καρτα και παιζει να εχω κανει κατι λαθος..).. Το παραπανω σκορ ειναι με 661/1700/950.. Στα 673 core παγωνει το 3dmark06.. Shaders εβαλα 1800 παγωσε.. Mνημες δεν εχω παιξει καθολου (εβαλα κατευθειαν 950 :hehe: ). Θερμοκρασιες το πολυ 65, artifacrs δεν εχω δει απλα παγωνει..

Απο οτι ειδα πιο πανω εγινε λογος για τα ρολογια σε 2d 3d κτλ.. Δεν ξερω αν φταιει αυτο που δεν ανεβαινει αλλα τα ρολογια τα πειραξα μονο σε performance 3D..

Κοιτα το ποστ στο xtremesystems που ανεφερα στην προηγουμενη σελιδα και φροντισε να υπαρχει ενεργη ψυξη στο δεξιο μερος τις καρτας, ενα "σαντουιτς" ανεμιστηρων ειναι οτι πρεπει αμα παραμενει καυτο το πισω μερος , μονο ετσι γλιτωσα εγω απτα παγωματα σε 700/1750/2000

Σκεφτομαι να του βαλω και τιποτα ψυκτρακια εκτος απο φαν σε 2 σημεια που λεει οτι ανεβαζει θερμοκρασια.. Παντως καταφερα να παω 663/1760/1003 με τον opteron 9χ306 για 10227.. Καλα παει πιστευω..

Εν τω μεταξυ οταν εβαλα την cpu στα 310 και εδωσα λιγα mhz στα ρολογια της καρτας εβγαλα 88χχ και στα καπακια που το ξαναετρεξα 98χχ.. :S Ξερει κανεις τι παιζει?

Χθές πήρα την sparkle 8800γτ . χτύπησε 92 βαθμούς με ένα 3dmark. έβαλα την vf900 της zalman και έπεσε στους 57 . Χρειάζονται πουθενά αλλού ψυκτράκια εκτός από τα 4 σημεία που έχω ήδη βάλει;

64523468kb6.jpg

Αρχική απάντηση από No_MeRcY

εγω με το zalman vf1000 εβαλα ψυκτρακια σε ολα αυτα τα μαυρα! ( δεν ξερω πως λεγονται )

τις μνήμες λές; έχω βάλει στις μνήμες αλλά βγήκαν σκούρα στη φωτογραφία.

Pε μαγκες το καβουκι βγαινει ευκολα ή ειναι ενσωματωμενο με την ψυκτρα?

’μα την παραγγείλω σήμερα απο το πλαίσιο την ASUS 8800GT θα ρθει σε καμιά βδομάδα, κανενα μήνα η να υπολογίζω ...χρόνο; :p

Αρχική απάντηση από strong [Χθες, στις 23:52]

Pε μαγκες το καβουκι βγαινει ευκολα ή ειναι ενσωματωμενο με την ψυκτρα?

Τι ακριβως εννοεις ? ολη η καρτα μενει γυμνη αμα ξεβιδωσεις οτι βιδα υπαρχει στο πισω μερος

Αρχική απάντηση από alexis2044 [Σήμερα, στις 03:14]

’μα την παραγγείλω σήμερα απο το πλαίσιο την ASUS 8800GT θα ρθει σε καμιά βδομάδα, κανενα μήνα η να υπολογίζω ...χρόνο; :p

Μωρε 8800gt ναναι και οτι ναναι, μονο οι υλοποιησεις της evga πιστευω πως αξιζουν επειδη δεν χανεις την εγγυηση αμα αφαιρεσεις την stock, δεδομενου οτι θα την επιστρεψεις με την μαμησια πανω και δεν θα εχεις κανει voltmod

Να κανω κι εγω μια ερωτηση με την σειρα μου :

Επεσαν παλι τα $#@%! ramsink της thermaltake απτο κατω δεξια μερος της καρτας, 2/4 τσιπακια ειναι γυμνα και η καρτα στα 700/1750/2000 κολλαει ακομα και οταν παιζω command and conquer 95 :p ( τουλαχιστον μπορει να επανελθει με alt + tab δεν ειναι απαραιτητο το reboot ) βγαζει error καμια φορα οταν παω να φορτωσω game ( το κλασσικο με το n4disp.dll ) μεχρι και ξαφνικο shutdown εφαγα :S

Εχω εναν 9αρη να φυσαει σε κοντινη αποσταση το δεξι μερος της καρτας αλλα μαλλον πρεπει να ξαναβαλω ψυκτρακια στα ακαλυπτα σημεια, δεδομενου οτι η θερμοτητα θα φευγει απο πανω τους μεσω του αερα να προτιμησω αλουμινενια απο χαλκινα ?

το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με τα MC14.επεφταν συνεχεια.

οποτε,εβαλα μια σταγονα ceramique στο κεντρο του καθενος και κολλησαν μια χαρα..

παιδιά με το σύστημα της υπογραφήσ, πώς σας ακούγονται τα 11297 σε 3dmark06 vista 32????

να σας πω ότι έχω κάνει bios update σε XFX 8800gt XXX δηλαδή 670, 1674, 972...την έχω με αέρα και κατά τη διάρκεια του τεστ έφτασε στουσ 76 βαθμούς κελσίου.για...πείτε ιδέες για βελτιώσεις...

ps: από λίγο που τσέκαρα παλιότερα ποστς, είδα ότι παιδια με σχεδόν ίδιο σύστημα έπιαναν κοντά 14000-14500 στο 3δμαρκ. Η μόνη διαφορά που είχαν τα συστήματα ήταν ότι εγώ έχω αφήσει μαμίσιο τον Q6600, ενώ οι άλλοι τον είχαν πάει @3,6ΜΗζ. Τόση μεγάλη διαφορά δίνει η συχνότητα του επεξεργαστή? (G0 και οι δύο)

Βάλε μια ψύκτρα... εμένα μου χτύπαγε κάτι 85άρια και δεν ανέβαινε καθόλου...

Σήμερα της έβαλα μία Artic Cooling Silencer και είμαι στα 720/1728/972 βράχος στους 55 βαθμούς σε full load με ati tool να δουλεύει ασταμάτητα και 39 idle...

Πρίν είχα 54 idle και σε load άστα να πάνε 80+, όσο για overclock είχα απογοητευτεί... δεν πήγαινε βήμα, 695 τον πυρήνα και 939 τις μνήμες και κόλαγε...

εμενα με μαμα ψυξη μου ναι σταθεροτατη στα 710/1800/1000 με 40% fan κ καμια φορα αν παιξω πολυ ωρα το βαζω 60%-80% ετσι για να μη νιωσει..

φιλε dark?γιατι τοσο κατω ram kai shadeR? και με αλλη ψυκτρα και παστα?

μου φαινεται περιεργο..

να πω οτι εμενα το κουτι μου εχει δυο 12αρια απο πανω απο τη καρτα κ βαρανε..ισως φταιει κ αυτο.

Αρχική απάντηση από dark22 [Σήμερα, στις 21:56]

Σήμερα της έβαλα μία Artic Cooling Silencer και είμαι στα 720/1728/972 βράχος στους 55 βαθμούς σε full load με ati tool να δουλεύει ασταμάτητα και 39 idle...

Ποιά ακριβώς έβαλες; Πετάει τον αέρα εκτός κουτιού;

Αυτή την έχει βάλει κανείς;

Λοιπον μετα κοπων και βασανων καταφερα να βαλω ενα 80αρι να φυσαει την καρτα απο την πισω μερια (στα σημεια που λεει το λινκ οτι χτιπαγε 100αρια) αλλα το μονο που καταφερα ηταν να παει ο πυρηνας στα 683.. Γενικα βλεπω πολλους που ειναι πανω απο 700 και αναρωτιεμαι αν εχω πεσει σε κακο κομματι η αν κανω κατι εγω λαθος (πρωτη φορα ανεβαζω vga) με το riva tuner..

Παντως καταφερα να βγαλω 10283 στο 06.. Καλα ειναι πιστευω..

Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 22:07]

φιλε dark?γιατι τοσο κατω ram kai shadeR? και με αλλη ψυκτρα και παστα?

μου φαινεται περιεργο..

Τι να σου πω δεν ξέρω μπορεί να έχει παρτίδες και παρτίδες...

Πάντως εμένα σταθερά και όταν λέω σταθερά το εννοώ δεν πάει παραπάνω...

Πόσους βαθμούς έχεις σε load? γιατί εμένα με την μαμά ψύκτρα βάραγε στο χαλαρό 85+...

@Duder

Έβαλα την ARCTIC NV SILENCER 5 η οποία μπήκε γάντι...

οι διαφορές σε load σε σχέση με στοκ είναι τεράστιες!!!

Σε load stock 85+ και τώρα είναι κολημένο στα 55 στον πυρήνα και 45-47 στις μνήμες όσο και να την ανεβάσω...

Μέχρι 750 την έχω πάει...

Μάλλον θα θέλει περισσότερα volt γιατί θερμοκρασίες δεν με κόβουν με τίποτα...

Αρχική απάντηση από dark22 [Σήμερα, στις 01:26]

Τι να σου πω δεν ξέρω μπορεί να έχει παρτίδες και παρτίδες...

Πάντως εμένα σταθερά και όταν λέω σταθερά το εννοώ δεν πάει παραπάνω...

Πόσους βαθμούς έχεις σε load? γιατί εμένα με την μαμά ψύκτρα βάραγε στο χαλαρό 85+...

@spH3RiCal

Έβαλα την ARCTIC NV SILENCER 5 η οποία μπήκε γάντι...

οι διαφορές σε load σε σχέση με στοκ είναι τεράστιες!!!

Σε load stock 85+ και τώρα είναι κολημένο στα 55 στον πυρήνα και 45-47 στις μνήμες όσο και να την ανεβάσω...

Μέχρι 750 την έχω πάει...

Μάλλον θα θέλει περισσότερα volt γιατί θερμοκρασίες δεν με κόβουν με τίποτα...

Και που μπορουμε να την βρουμε αυτη την ψυκτρα?

χμμ 750 ε?τοτε εισαι καλα σαν πυρηνα..δωσε και σε shader .

εμενα μεχρι 720 εχει παει.

αλλα απο θερμοκρασιες δεν εχω προβλημα με μαμα οπως ειπα. αν τη βαλω πανω απο 60% το fan τοτε πανω απο 65 βαθμους η καρτα δεν πιανει σε full load. αν τη βαλω 99% ζητημα ειναι αν θα περασει τα 60.

τα 12αρια που ειπα πιο πανω χτυπανε απο εξω απευθιας μεσα στο pc.

απο τη πισω πλευρα του κουτιου βγαζει τον ζεστο αερα ενα 12αρι επισης...

και μπροστα ενα 15αρι βαζει επισης κρυο αερα οπως και με τα 12αρια απο πλαγια.

ειναι θεμα κομματιων,γιατι κ ενας φιλος με μια sparkle ειχε προβλημα.οι ram δεν ανεβαιναν πανω απο 925!!!!!ναι καλα ακουσατε..και δεν το πιστευα καιτ ην φεραμε και στο δικο μου κ την δοκιμασαμε.

εμενα παντως με αερα οπως ειπα δοκιμασμενα κ ανετα παει μεχρι 710/1800/1000 με 50% fan.

μπορεις να παιζεις οσες ωρες θες.

παραπανω πιστευω θελει να περασω ρευματακι..απλα δεν ξερω αν αξιζει.για 20 Hz..

kai kano ena copy paste giati efaga grapsimo...:

παιδιά με το σύστημα της υπογραφήσ, πώς σας ακούγονται τα 11297 σε 3dmark06 vista 32????

να σας πω ότι έχω κάνει bios update σε XFX 8800gt XXX δηλαδή 670, 1674, 972...την έχω με αέρα και κατά τη διάρκεια του τεστ έφτασε στουσ 76 βαθμούς κελσίου.για...πείτε ιδέες για βελτιώσεις...

ps: από λίγο που τσέκαρα παλιότερα ποστς, είδα ότι παιδια με σχεδόν ίδιο σύστημα έπιαναν κοντά 14000-14500 στο 3δμαρκ. Η μόνη διαφορά που είχαν τα συστήματα ήταν ότι εγώ έχω αφήσει μαμίσιο τον Q6600, ενώ οι άλλοι τον είχαν πάει @3,6ΜΗζ. Τόση μεγάλη διαφορά δίνει η συχνότητα του επεξεργαστή? (G0 και οι δύο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.