Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 14:49]

Μαλλον το crysis ειναι η καλυτερη λυση.

Οντως αυτο εχω παρατηρήσει και εγώ , και απο τεμπς και απο αρτιφακτς οποτε +1

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από strong [Χθες, στις 20:15]

Καλα πηρες για πες και ποση θερμοκρασια παραπανω πηρες αν πηρες ?

Με τη μαμά ψύκτρα σε load τώρα χτυπάει 90-92 με τον ανεμιστήρα στο αθόρυβο. Γύρω στους +5 περίπου δηλ. Αλλά θα μπει νεράκι ;)

Αρχική απάντηση από F117

giorgos th. κάνε ένα καλό........ανέβασε μια εδώ το bios σου... plz :p

δεν νομιζω να ειναι θεμα bios..αν ηταν να δουλεψει η καρτα,θα δουλευε..

Αρχική απάντηση από nkoumle [Χθες, στις 22:59]

Τη φλάσαρα εχθές και πήρα 50 ΜΗz πάνω! XFX XT.

Δοκίμασα και με 1,15V αλλά τίποτα δεν κέρδισα.

Οπότε όντως δίνει μέχρι 1,1V.

Θα δοκιμάσω και με 1,2V.

Edit: Καμία διαφορά και με 1,2V. Κολλημένο στα 770.

κ

κάτσε φίλε μου από 600 το πήγες 770 ...πολύ καλά......

Λοιπόν χθες φλάσαρα την δικιά μου με το Evga SC bios (default 650-1650-950) πειράζοντας την εχτρα ταση από 1.1 στο 1.15..... Πετυχημένο το φλασάρισμα, πέρασα τους 169.21 αλλά δεν πρόλαβα να το τεστάρω καθόλου ..... μονο COD4 έτρεξα.....Για να δούμε .... Πάντως η θερμοκρασία ανέβηκε 2 βαθμούς idle (54->56)

αυτό μπορεί να παίζει λόγω διαφορετικων ρυθμίσεων στο ανεμιστηράκι της κάρτας...........i think :p

Πάντως αυτό που θέλω είναι να την φθασω 750 για 24χ7 !!!! Αντε να δούμε (το απόγευμα ευελπιστώ!!). By the way, τους drivers πριν το flashάρισμα πρέπει να τους απεγκαταστεις και μετά να τους ξαναβάζεις έτσι δεν είναι;;

Αρχική απάντηση από sstav

By the way, τους drivers πριν το flashάρισμα πρέπει να τους απεγκαταστεις και μετά να τους ξαναβάζεις έτσι δεν είναι;;

Θα χρειαστεί να τους ξαναπεράσεις, αυτό είναι σίγουρο. Οπότε μπορείς να τους κάνεις απεγκατάσταση πριν το flash.

Όσες φορές έχω flashάρει κάρτα, την βρήκε σαν νέο hardware μετά και τους ξαναπέρναγα.

Σε σένα υποθέτω ότι έβαλε τους ίδιους, αν έβαλε των windows θα το είχες καταλάβει πιστεύω :p

αχμ λολ.........εγώ απλά στο ίδιο bios άλλαξα την τάση αχμ...δεν έβαλα κ καλά άλλης μάρκας ....... πάντως δεν βρήκε τπτ.....

Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 08:27]

κάτσε φίλε μου από 600 το πήγες 770 ...πολύ καλά......

Από 640 πήγε 770. Είναι η ΧΤ.

Λοιπόν....χθες φλάσαρα την XFX κάρτα μου (default 600-1500-900) με την ΧΕ έκδοση της (640-1600-900) και μέσω nibitor πείραξα την εχτρα τάση (Voltage4 -vid3 από 1.1 στα 1.15 και τελικά 1.2) και τις default συχνότητες στα 670-1675-950)......Οι θερμοκρασίες idle ανέβηκαν 1-2 βαθμούς (54->56) και με το rivatuner έφθασα στα 738-1845-1000, έτρεξα 3dmark06 -vista32 στα 14600, με μέγιστη θερμοκρασία 78 βαθμούς. Δοκίμασα 750 τον πυρήνα, κόλλησε στα 3/4 του 1ου τεστ, Δοκίμασα 745 κόλλησε στο τέλος του 1ου τεστ...

Απλά δεν θελει να πάει παραπάνω.....Να πω ότι φταίνε οι θερμοκρασίες (?) χμ δεν μου φαίνονται ιδιαιτερα υψηλές....Αν μπορεί κάποιος (που να ξέρει) να την πάει παραπάνω....ευχαριστως να δοκιμάσουμε μαζί....

εγω πιστευω πως με μικροτερη θερμοκρασια θα ανεβει περισοτερο..ειναι αρκετοι οι 78C.

μου ετρεξε στα 810/2052 ενα 06 γρηγορα.........:D

Αρχική απάντηση από giorgos th.

κι εμενα δεν ζηταγε παλι εγκατασταση.Αυτο συμβαινει μονο αν περασεις bios αλλης καρτας.

Ακριβως γιατι αλλαζει Device ID.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.