Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gns

Παιδια εχει ακουσει κανεις ποτε θα φερει το πλαισιο τιν gt?, ενας φιλος στεινει καινουργιο pc και του ειπα να περιμενει λιγο μεχρι να ερθει

Ήρθαν το πρωί 40 Χ Albatron (πρέπει όμως να έχουν εξαφανιστεί μέχρι τώρα)

Έρχονται το απογευμα άλλη μια 100άδα albatron και μια 40άδα ASUS.

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

καπου πηρε το ματι μου διαθεσιμη την MSI

Τι λετε να την παρω μιας και απο german θα την εχουν σε 7 ημερες?

ειναι καλη η MSI?

όλες τα ίδια είναι....απλά τα συνοδευτικά αλλάζουν......εκτός άμα είναι καμία υπερχρονισμένη έκδοση.....

συγνωμη για το οφφ τοπικ αλλα δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα για αυτο , τι ειναι καλυτερο , μια 8800gtx ή δυο 8800gts 320mb σε σλι? τι αποδιδει καλυτερα? στα παιχνιδια δεν μιλαω για 3δ μαρκ

ρε παιδια ηρεμηστε,σε κανενα μηνα θα παρουν οι βιαστικοι και θα βρωμισουν τα μαγαζια απο αυτες.

ασε που λιγο αργοτερα θα πεσουν και οι τιμες.

υπομονη,δεν χαλασε ο κοσμος

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 10:22]

xxaxaxaxa σωστός.........θα πάθεις ΣΟΚ............ από 6600gt σε 8800gt............ καλά benches..........και gaming.....

Thanks και απο Πεντιουμ 4 σε Q6600:jump:

Παρελαβαν στις αποθηκες Albatron και Asus συμφωνα με τα λεγομενα των πωλητων στην Στουρναρη...και αυριο περιμενουν λεει και ECS...

μονο αυτοι παρελαβαν?

προσοχη παιδια παιζεται παιγνιδι.

ερωτηση:ποιος ειναι ο επισημος εισαγωγεας των 8800gt.

ΑΝ ισχυει αυτο τοτε εχω παει να παρω Asus 9 η ωρα που πιανω δουλεια και ακυρωνω την XFX.Βαρεθηκα να περιμενω...

ελα μην στενοχωριεσαι θα σου

πληρωσω εγω την διαφορα:hehe: :hehe:

ενας καφες ειναι,αλλα αμα την βρουμε κανουμε και κολπα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.