Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

την σκέφτηκα κι αυτήν την πιθανότητα, όπως επίσης και το τι κάνεις με το θέμα της εγγύησης...εκεί υποθέτω παίζεις Joker φίλε tifozif1...

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Η κάρτα που θέλεις δεν αποτελεί εξαίρεση φίλε γεράκη, out of stock με ETA 19/11 δηλ. σήμερα...

Ε είπαμε.....αν είναι να "βγάλουμε" και πράσινη κάρτα για να αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατόν λίγο hardware, τότε μάλλον ξεφεύγουμε.....

είμαι και εγώ από τους τυχερούς και απεκτησα μία 8800gt asus απο πλαίσιο sta 250ευρω(χθες).

αντικατέστησα μία χ850χτ pe όχι άσχημη καρτούλα αλλά είχε shader2. έχω συστηματάκι παλιό βέβαια 4200 * 2 και 2g μνήμη. η καρτούλα μου φάνηκε λεπτή και αθόρυβη. έβαλα το crisis kai επαιξα χθες στο high και σε ανάλυση 1680*1050. frames δεν μέτρησα αλλά ήταν playable. από ότι είχα διαβάσει πίστευα όχι θα δώσω τσάμπα λεφτά(bottlenek) αλλά προς το παρόν μου φαίνεται καλή αγορά και με αυτό το σύστημα

Δεν μου την παρεδωσαν τελικα. . :( Και ουτε τηλεφωνο πηραν να πουν τιποτα. . Τεσπα. .

anthis ουτε εμενα!τους πηρα τηλεφωνο σημερα κ μου ειπαν για πεμπτη παρασκευη οτι θα την εχω σιγουρα!Την εχουν παραλαβει λεει την καρτα:( εγω δεν την εχω παραλαβει μονο:)

Εμενα εχθες μου ειπαν οτι την στειλαν με ελτα πορτα πορτα και την περιμενω αυριο twintec

αντε να δουμε

Δείτε και την 8800GTS G92....λογικά στα 256bit και όχι στα 384 όπως η GTX και Ultra...αλλά κρίνοντας από τις επιδόσεις της GT ίσως να είναι πολύ κοντά στην GTX (αν όχι καλύτερη)

http://www.vr-zone.com/articles/G92_GeForce_8800_GTS_512_Card_Pics_%26_Specs/5405.html%20

η καινούργια GTS θα ρίχνει στην υπάρχουσα GTS κατα πολύ και στην GTX οριακά και έχει καλύτερο scaling από την GTX.

Στις μεγάλες αναλύσεις ίσως να τα βλέπει λίγο πιο σκούρα απ την GTX λόγο λιγότερης ram(θα βγεί όμως και 1GB GTS) και μικρότερου bus width

Ε που είναι αυτή η GTS, μας έχουν φάει τα αυτιά με αυτήν και ακόμα τπτ. Ρε παιδιά γιατί να μήν είναι καλύτερη απο την GTX ? Εδώ σε μερικά στατιστικά η GT την κοντεύει...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

η καινούργια GTS θα ρίχνει στην υπάρχουσα GTS κατα πολύ και στην GTX οριακά και έχει καλύτερο scaling από την GTX.

Στις μεγάλες αναλύσεις ίσως να τα βλέπει λίγο πιο σκούρα απ την GTX λόγο λιγότερης ram(θα βγεί όμως και 1GB GTS) και μικρότερου bus width

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Ε που είναι αυτή η GTS, μας έχουν φάει τα αυτιά με αυτήν και ακόμα τπτ. Ρε παιδιά γιατί να μήν είναι καλύτερη απο την GTX ? Εδώ σε μερικά στατιστικά η GT την κοντεύει...

:confused::blink:

3 Dec λανσάρεται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.